Видове разплащателни методи

За участие в игрите на всеки онлайн букмейкър се нуждаете от средства в акаунта. Ще разгледаме какви са най-удобните и често използвани начини за плащане. В повечето случаи методите за депозиране и теглене на пари се припокриват, което е идеална новина за потребителите.

Има много богат избор пред желаещите да извършат транзакция, а минималните средства са символични и допустими за всеки залагащ. Разберете кои разплащателни методи да използвате, за да захраните своята сметка.

Депозиране и теглене

плащането с карта е един от методите за захранване на залагания

Може да извършвате две транзакции в своите букмейкърски профили. Едната от тях е за захранване на сметката, а другата за теглене на средства от нея. Те се извършват в самия потребителски профил. След като сте влезли в системата, ще откриете поле предназначено за тези две операции.

Трябва предварително да зададете желаната сума и начинът, по който искате да завършите процедурата. Повечето компании са внедрили еднакви методи за депозит и теглене. Това е направено с цел улеснение на потребителите.

Тегленията могат да се заявят единствено, ако клиентът е представил документ, който удостоверява неговата самоличност. Такива са личната карта, шофьорската книжка и паспортът. Процесът се нарича верификация и бива изискан от всички букмейкърски компании. Част от тях го заявяват преди първото теглене на потребителя, други веднага след самата регистрация.

Видове разплащателни методи

разплащателни методи

Има редица начини за плащане онлайн, част от тях популярни, други не чак толкова. Ние ще разгледаме почти всички възможни, за да сме полезни на по-голяма аудитория.

 • CashTerminal – Тези устройства са добре познати на българина. Те представляват автомати за приемане на плащания, разположени на ключови места в множество градове в България. През тях потребителите заплащат сметките си към множество доставчици на услуги. Автоматите за приемане на плащания CashTerminal са достъпни денонощно и дават възможности за депозиране в онлайн казина.
 • Easypay – Системата на EasyPay позволява плащания към всички по-големи комунални дружества и доставчици на услуги в България. Платформата позволява плащане на сметки и правене на парични преводи в България и чужбина.
 • PaypalПейпал е един познат за българина метод за разплащане. Това наглед е виртуален портфейл, в който съхранявате своите средства. Нужно е да свържете профила с в paypal с банкова карта. От вас ще се изисква единствено имейл за извършване на всякакъв вид плащания.
 • American ExpressАмерикан Експрес не е особено популярен начин за плащане онлайн. Малко букита се спират на този метод в своите сайтове. Главните причини са високите такси и незаконното депозиране в сайтове за онлайн залагания в САЩ, където е седалището на фирмата.
 • EcopayzEcopayz работи с онлайн разплащания. Налична е в доста букмейкъри, което позволява свободното й използване. Акаунтът ви в ecopayz може да се свърже с вашата дебитна/кредитна карта или да депозирате средства в портфейла си посредством банков трансфер. Таксите не са особено големи, но се изисква верификация на профила.
 • Neteller – Neteller е популярен начин за извършване на транзакции в интернет. Достъп до услугата имат само регистрирани потребители в сайта на компанията. Внимайвайте в избора си на валута, защото не може да я променяте след това. Може да изберете български лев, което ще улесни разплащанията ви.
 • Apple pay – Не дотам разпространен начин за депозиране в онлайн букмейкърите. Очаква се, обаче, все по-голяма част от тях да го добавят в своите методи. Изключително удобен, като позволява извършване на транзакция с пръстов отпечатък. Нужно е да свържете банковата си карта с портфейла в Apple pay.
 • Bitcoin – Точно така, този начин за плащане вече е наличен и в букмейкърските компании. Голяма част от тях позволяват депозирането на средства от различни биткойн портфейли. Трябва да се регистрирате в такъв и да обмените своите пари под формата на криптовалута.
 • EntropayПредплатената виртуална карта на Ентропей позволява участие в различни начални бонуси след първия депозит. Нямате почти никакви такси, което също може да счетем за плюс. Наличен метод за депозиране и теглене е, както в българските букмейкъри, така и в световните.
 • Paysafecard – Вие може да обмените средства в кеш за виртуална карта за онлайн разплащания. Така вие реално разполагате с кеш, който може да използвате в интернет пространството. Местата, от където може да бъдат закупени тези ваучери са много и ще ги откриете в нашето ревю за този разплащателен метод.
 • Кредитни карти – Един от най-старите начини за плащане. Датират още от средата на миналия век. В наши дни букмейкърите ги използват, като надежден метод за извършване на плащания от потребителите. Единствено трябва да свържете кредитната си карта с профила си в букмейкъра.
 • Дебитни картиНай-популярния метод за депозиране и теглене на средства от акаунта е чрез дебитна карта. Осъществява се директна връзка между вашия профил в букмейкъра и дебитната ви карта. Така лесно може да извършвате всякакъв вид транзакции, като сумата се превежда моментално по сметката ви.

Сигурност

сигурността е ключова при плащанията онлайн

От букмейкърските компании гарантират за сигурна и надеждна връзка. Предоставените ви лични данни са строго криптирани и не се предоставят на трети лица. Използват се единствено за вашето идентифициране и извършването на самите плащания. Не изпитвайте притеснение, когато лицензиран букмейкър ви ги изиска. Данните ви са защитени от Държавната комисия за защита на личните данни.

Често задавани въпроси

 1. Каква е минималната сума за депозит?
  Тя зависи изцяло от обявените правила и условия в съответния букмейкър. Обикновено минимума за депозит е 10лв.
 2. Нужно ли е да си верифицирам акаунта?
  Определено, да. Само така ще получите достъп до своите средства и ще може да ги теглите при достигане на минималната сума.
 3. Има ли такси при тегления?
  Част от начините за плащане са безплатни, но други не. Прочетете допълнително нашите ревюта за всеки разплащателен метод, за да разберете кои от тях нямат такси и са напълно достъпни.
 4. До колко време ще получа средствата си?
  Това зависи от самия метод на теглене. При част от тях ще получите средствата си моментално, но други изискват известно време. Такъв е случая с директния банков трансфер, например.

Опитахме се да ви представим основна информация относно разплащателните методи в букмейкърските сайтове. Надяваме се, че тя ще ви е много полезна и ще ви осигури нужните знания за извършване на депозити и тегления. За всеки отделен начин за плащане онлайн ще намерите подробна информация в изготвеното за него ревю.