Резултати на живо – А група, Шампионска лига, Тенис и други спортни събития

На тази страница ще откриете къде в глобалната мрежа можете да следите в реално време резултати от спортни събития като футбол, баскетбол, тенис, ръгби, бейзбол, хокей и снукър.

В днешно време технологиите са толкова напреднали, че позволяват да следим събития от цял свят с резултати на живо, докато си седим пред компютъра и си почиваме.

Благодарение на интернет можем да пътуваме до далечни дестинации без дори да излизаме от дома си, да присъстваме на спортни събития и да гледаме „от първия ред“, без никой да ни пречи, без дори да се налага да си комуникираме с другарчето на съседната седалка.

Лицензираните букмейкъри винаги са били за предпочитане пред останалите тъй като парите ви са на по-сигурно място и при евентуален проблем можете да се обърнете към арбитражни институции. Ако имате нужда от нов хазартен сайт където да залагате, ви предлагаме да прегледате нашата класация на най-добрите букмейкъри с лиценз, които приемат играчи от България.

Важно: Bet365 предлага 100% бонус до 100 лв за всеки нов играч. Прочети как!

Резултати на живо от днес

Как работят сайтовете за резултати в реално време?

Сигурно се питате как е възможно една компания да има служители във всяка точка по света, които да следят абсолютно всяко едно спортно събитие или шампионат на планетата, за да могат да предават тези резултати на живо. Истината е, че това е трудоемко като изпълнение, освен това би излязло доста скъпо на фирмата. Тогава как функционират тези сайтове и откъде вземат информацията?

Отговорът е много прост – използват резултати от други онлайн портали или спортни източници. Става въпрос за цяла схема, в която участват хора на всякакви нива. Затова може да говорим за пирамидална структура. На най-високо ниво е дадената фирма или сайт, които предлагат футболни резултати в реално време, прогнози за мачовете или резултати от други спортове. А най-отдолу са журналистите, които отразяват събитията на място. По средата може да са всякакви прес центрове, агенции, местни медии и т.н.

Как даден сайт получава данните за спортни събития в реално време?

И така, как даден сайт получава данните? Има различни начини. Най-общо казано, журналистите изпращат резултати от играта на своята медия, след което тази информация малко по малко се изкачва нагоре по схемата, докато стигне върха на пирамидата, а именно дадения сайт – примерно Еврофутбол резултати на живо.

Разбира се, това се случва за отрицателно време, тъй като идеята е потребителят да има достъп до най-последните новини относно играта в реално време – вкаран гол, владение на топката, страйкове, спечелен гейм, фаул и т.н.

За да се прередаде съобщението от едно ниво на друго, може да се ползват различни програми, работещи с кодове. Когато нещо се случи на терена, журналистът или служителят отбелязват промяната в програмата, използвайки определен код. Веднъж въведена в системата, информацията се разпространява по различните нива със скоростта на светлината.

Също така има програми, които разполагат с камера, която наблюдава цялата игра и автоматично обновява данните. В този случай работата на служителя е да следи дали програмата е изправна и отразява тези резултати правилно.

Друг начин, по който един сайт може да черпи информация за събитие, случващо се в момента, е чрез ботове. Ботът е софтуерно приложение, създадено да изпълнява прости задачи с повтарящ се характер. Думата идва от „робот“. В момента много портали предлагат информация за събития на живо.

Една компания може да използва бот, за да достигне до тези данни и да ги ползва за своя сайт. Идеята е той да обходи интернет пространството и да извлече резултатите от правилните места, след което да ги съхрани в своята база от данни. Това е скъпо начинание, но пък върши работа.

Бранд Бонус Лиценз Ревю
Bet365
N/A
Да
Играй
Уинбет
200 лв*
Да
-
Играй
22bet
250 лв*
Да
-
Играй
Efbet
200 лв*
Да
Играй
  • Tested
  • Prognozirame.com

  • При определянето на най-добрите букмейкъри в България, решаващо значение взеха следните фактори:
    • Валиден лиценз от Държавната Комисия по Хазарта
    • Сигурност при обработка на плащанията
    • Разнообразие на спортни събития

*В сила са условията на букмейкърите!

Услугата безплатна ли е?

Безплатно ли е следенето на футболни резултати на живо?Следенето на футболни резултати на живо е безплатно за потребителя, освен ако даден сайт не изисква регистрация и платено членство. Но като се има предвид колко много портали предлагат резултати в реално време за без пари, едва ли някой може да ви задължи за си плащате за тази услуга.

Като цяло има много варианти за следене на спортни събития, които не се излъчват по телевизията, и те няма да ви излязат нито стотинка.

Откъде мога да гледам резултати в реално време?

Кратък отговор: откъде ли не?! Истината е, че сайтовете за резултати на живо се увеличават с всеки изминал ден. Особено чуждестранните. Има огромен брой онлайн портали на английски, които предлагат подобна услуга и са напълно безплатни. Добрата новина е, че вече такива сайтове съществуват и за българските потребители, така че не е нужно да знаете чужд език, за да имате достъп до подобна информация. Тук ще прегледаме някои от най-разпространените източници на футболни резултати в реално време. Да започваме.

Bet365

Има ли Bet365 подробен раздел с резултати от спортни събития?Един от най-добрите букмейкъри в света разполага с доста подробен раздел с резултати от спортни събития на живо. Отворете началната страница на Bet365 и се придвижете с мишката надолу, докато стигнете до края. Там ще намерите различни полезни линкове, един от които е „Спортни резултати“. Под него ще видите и линка за такива в реално време.

Щракнете върху него. Ще ви излезе изскачащ прозорец с всякаква информация за няколко спорта като баскетбол, футбол, тенис, тенис на маса и ръгби. Това обаче съвсем не са всички спортове, за които има резултати и статистика на живо. Също така се предлагат данни за австралийски футбол, моторни спортове, футзал, баскетбол, бейзбол, волейбол, Дота, Кънтър-Страйк и Лийг оф Леджендс. Определено има разнообразие.

Най-отгоре в менюто можете да сортирате информацията по турнири. Освен това бихте могли да видите резултати за различни дни. Горе вдясно има и бутон за смяна на езика, в случай че желаете да промените тази опция. Когато пък гледате резултати за футбол например, отстрани след информацията за резултата до момента също можете да видите статистика и класиране за всички срещи от шампионата, в който участват двата отбора, кои двубои са завършили с победа или загуба за даден отбор и т.н.

Доста информативно поле. Подобна статистика е налична и за другите спортове. Достъп до нея ще имате, като натиснете съответната иконка вдясно след самите резултати.

Тази секция ви позволява да следите развоя на спортни събития, които вече са приключили. За целта трябва да изберете дата от менюто най-горе. Допълнително можете да се информирате какви срещи предстоят, за които ще има налични резултати на живо.

От там също ще разберете и какви коефициенти се предлагат за отделните мачове, в случай че искате да направите залог. Остана само да споменем, че букмейкърът Bet365 си има и мобилна версия, което ще рече, че можете да се информирате за резултатите в реално време през вашия таблет или телефон, когато си поискате.

Данните за всяка игра са предоставени от Betradar – швейцарски онлайн портал за спортни коефициенти и резултати в реално време. Те предлагат всичко необходимо, за да функционира един сайт за спортни залози нормално. Естествено, услугата е платена. Вече споменахме, че някои сайтове вземат информацията си от други чрез заплащане.

Еврофутбол – Резултати на Живо

Като заредите сайта на Еврофутбол на вашия компютър или мобилно устройство, ще видите няколко линка най-отгоре. Опцията за резултати в реално време е оцветена в жълто (също като приложението на Efbet) и се откроява от всички останали линкове на страницата. Няма начин да не я видите. Когато щракнете върху нея, ще ви излязат резултати за футбол, тъй като това е първата подкатегория в секцията.

Останалите са тенис, баскетбол и хокей, и се намират непосредствено след тази за футбол. Това означава, че сайтът предоставя информация за срещи в реално време само за тези спортове. Най-отдолу под самите резултати е обяснено какво значат отделните съкращения в таблицата, за да можете да се ориентирате по-лесно. Например, „ПП“ означава първо полувреме, „КИ“ е за краен изход, „Пр“ е за продължение, и т.н.

През какъв интервал от време се опреснява информацията на Еврофутбол?Над самите резултати можете да избирате през какъв интервал от време да се опреснява информацията – 30 или 60 секунди. Опцията по подразбиране е една минута. Ако желаете данните да се обновяват по-бързо, изберете 30 секунди. Също така може да преустановите опресняването от бутона „Спри“. Отделно има падащо меню, от което да видите резултатите по дата.

Разбира се, ако изберете ден различен от днес, няма как да следите развоя на игра, която още не се е състояла. Но пък това ще ви позволи да видите за какви срещи можете да очаквате информация на живо в най-скоро време. Като цяло, сайтът на Еврофутбол предлага най-много футболни резултати на живо. Останалите спортове не са толкова добре представени, тъй като не са толкова популярни.

7777.bg

Сайтът предлага раздел с резултати, в която има възможност и за следене на такива в реално време. Но като цяло това не е най-богатата секция с резултати, която ще намерите в интернет. Другите места, които ви споделихме, имат много по-голям избор.

Въпреки това страницата разполага с доста информация, предлага новини и статистика, и също така позволява да се правят залози. Отделно има и казино игри подобни на предлагаганите от Betfair. Определено ще намерите какво да прочетете и правите на 7777.

Flashscore.bg

Flashscore позволява ли да проследявате какво се случва на игралното поле?Платформата дава възможност в реално време да проследявате какво се случва на игралното поле минута по минута. Имате избор от няколко спорта. Когато се спрете на спорт, ще ви излезе списък с мачове, които са приключили или се играят в момента (секция „На живо“). Срещу дадено събитие ще виждате информация за това на какъв етап е състезанието.

Например, при игра на тенис ще пише Сет 1, Сет 2… При футболен мач ще виждате Първо полувреме, Второ полувреме… Вдясно ще има допълнителна информация за моментния резултат, като например как са завършили отделните геймове, в кой играч е топката, кой трябва да бие сервис и т.н. При кликване върху даденото събитие, ще ви излезе нов прозорец с всички детайли около играта – кои отбори или и състезатели застават един срещу друг, обобщение на мача, а също и детайли точка по точка.

Платформата позволява да се правят затворени залози на Bet365. Сайтът има приложения за Android и iPhone/iPad, което позволява да следите развоя на събитията и през вашето мобилно устройство.

Scoreboard.com

Този сайт има сходни характеристики с предишния. Той е изцяло фокусиран върху предлагането на резултати, както на живо, така и на вече отминали събития. Покрива широк спектър от спортове и шампионати като баскетбол, бейзбол, хандбал, тенис, футбол, волейбол, бокс, банди, ръгби, нетбол и мого други.

Когато изберете събитие, например футболен мач, можете да видите подробна информация за притежанието на топката, корнери, свободни удари, изстрели извън и във вратата, фалове, засади, както и каква схема на игра имат двата отбора.