Какво е кешаут и как да го използваме?

Букмейкърите постоянно добавят нови опции към своите сайтове. Една от най-новите и иновативни екстри е познатия ни кешаут. Той се предлага в голяма част от онлайн компаниите и дава възможност за лесен контрол над фишовете. Необходимо е да сте запознати с него, за да го използвате по най-добрия начин.

Прочетете статията докрай, за да сте наясно какъв cash out се предлага във всеки лицензиран букмейкър и какви възможности ви предлага той.

Същност на опцията cash-out

реакцията при изгубен залог онлайн

Популярен продукт, който присъства в портфолиото на много онлайн букмейкърски къщи, е cash out. В превод на български означава “Затвори залог”. Това е една страхотна опция, която всеки залагащ може да използва. Кешаутът е достъпен в определени букмейкъри за конкретни пазари. Той позволява контрол над талоните.

В случай на неприятно развитие може да затворите своя фиш, за да загубите по-малко средства. Ако развоят на срещата е във ваша полза, но изпитвате леки колебания, то може да си осигурите сигурна печалба. В подобни ситуации вие ще получите сума, която е значително по-висока от залога ви, но и сравнително по-ниска от потенциалната печалба. Във всеки един момент предлаганата от букмейкъра сума може да се променя. Това зависи от оставащото време и развоя на двубоя.

Какво е кешаут всъщност ?! Това е удобен инструмент, който ще намали загубите ви. Някои компании предлагат опция за частичен кешаут. Така вие може да затворите част от залога си. Останалата сума ще остане активна до приключване на срещата.

Минуси

 • Макар да откроихме не малко предимства на опцията кешаут, то тя си има и своите недостатъци. За радост те не са толкова много и може би ще бъдат променени с времето.
 • Cash out не е наличен във всеки един момент. При неактивни срещи или забавяния, няма да имате достъп до опцията.
 • Не е активен за част от пазарите. Малко са букмейкърите, които съобщават за наличието на кешаут към дадена опция. Подобна услуга ще откриете в betfair.
 • Възможно е да затворите, но впоследствие прогнозата ви да се окаже печеливша. Това не е точно отрицателна черта на услугата, защото изборът е изцяло във ваши ръце.

Плюсове

  успокоение след кеш аут
 • Затваряне на плюс преди изтичане на времето. Така независимо от крайния изход ще сте си заработили една добра сума.
 • Възможност за намаляне на загубите. В случай, че сте уверени в неуспеха на вашия фиш, то вие може да предотвратите цялостна загуба и да си върнете част от залога.
 • Бързо действие и мигновено затваряне. Само за няколко секунди ще затворите вашия фиш и ще получите веднага сумата в акаунта ви.
 • Получавате възможност за следене на предлаганата сума. Тя се обновява автоматично и е видима за залагащите. Така вие сте постоянно информирани, дали се покачва или намаля. Може да изберете момента, в който да затворите.

Бонуси за кешаут

Няколко компании са изготвили оферти за потребителите, които се възползват от опцията кешаут. Такъв е случаят с Betfair, който предлага 25 евро при първоначалното й използване. Прочетете предварително какви са бонусите във всеки един букмейкър. Bet365 също имат изготвено подобно предложение.

Някои бонуси, обаче, които се нуждаят от превъртане, са зависими от затварянето на залога. Условията им не винаги позволяват използването на тази опция. Препоръчваме ви да разгледате секцията ни с бонуси, където са описани подробно правилата и условията на всеки един от тях.

Затвори залог в отделните букмейкъри

Преди да извършите своята регистрация се информирайте подробно за възможностите, които се предлагат. Ако е налична опцията кешаут, вие по-лесно ще контролирате залозите си. След като разгледахме подробно какво е cash out, нека да погледнем под какви форми е наличен в отделните компании.

 • Ефбет – Сравнително скоро бе добавен в сайта. С времето постоянно търпи промени и се обновява. Вече е наличен за значително повече срещи.
 • Bet365 – Това е компанията, която разполага с най-добрата опция за кешаут. Налична е за почти всички пазари. Обновява се автоматично и генерира много добри суми. Ако ще се насочите към букмейкър, заради опцията кешаут, то това е правилното място.
 • Betfair – Предлага бонус за използването на кешаут. Има икона, която показва към кои пазари е налична подобна услуга. Това ще улесни залагането ви.
 • Winbet – Системата на Winbet генерира много високи суми при кешаут. Наличен е за повечето пазари, обосено, ако става въпрос за срещи от големите европейски първенства.

Предлага ли се за други спортове?

cash out се предлага на различни спортове включително тенис

Опцията “затвори залог” е налична за много спортове. Може да я използвате свободно, независимо какви срещи присъстват във вашия фиш. Услугата покрива спортове, като тенис, баскетбол, волейбол, хандбал и още много други. Разбира се, има значение на какви пазари сте заложили. Някои букмейкъри не предлагат кешаут за специални залози или залози за точен резултат.

Заключение

След подробен анализ на много букмейкъри, които предлагат кешаут, можем да заключим, че това е най-използваната услуга в сайтовете. Голяма част от потребителите я използват, за да контролират своите залози и да намалят рисковете от загуба. Препоръчваме на всеки, който не е напълно уверен в избора си. Това ще му гарантира една добра сума и ще се чувства спокоен до края на срещата.

Кешаут е достъпен за всички клиенти, независимо от колко време са регистрирани в онлайн букмейкъра. Съветваме нашите читатели да се информират за тази услуга, защото тя им гарантира много повече удобства. Използвайте я в точните моменти и спечелете преди последния съдийски сигнал.