Списък с Топ Букмейкърите на България за 2021

Предоставяме ви списък с най-актуалните и качествени букмейкъри в Европа. Разбира се след нововъведените правила и изисквания за лиценз в сферата на хазартните услуги в България оперират само няколко букмейкъра. Ето ги и тях:

Какво ще намерите на тази страница?

Спортните сайтове за залози добиват все по-голяма популярност сред хората, което не е изненадващо, особено ако погледнем колко много се разви технологията в последните няколко години. Преди, хората имаха възможност да залагат единствено от пунктове на Еврофутбол, но тези времена вече са в далечното минало.

Букмейкърите осъзнаха какво оръжие може да бъде интернета и се адаптираха към новите времена. Вече почти всяка голяма компания за залагане има свой собствен сайт който може да бъде посетен от хора от различни държави.

Онлайн букмейкърите предоставят страхотни възможности сравнени с тези офлайнВъпреки всички предимства които предлага онлайн залагането, някой хора все още не са напълно сигурни в безопасността му. Когато става въпрос за онлайн плащания, много хора са пределно скептични и се опитват да ги избягват. Ние можем да ви уверим, че ако използвате сайтове които са се утвърдили и имат добра репутация, няма как да бъдете измамени.

Всеки от големите сайтове за залагания иска да бъде известен със сигурността която осигурява на клиентите си, затова няма нужда да се притеснявате когато използвате такъв сайт. Разбира се, винаги има съмнителни букмейкъри които целят единствено да ви измамят, но те обикновено са лицензирани и можете да ги разпознаете много лесно.

Спортните сайтове за залози на които сме направили ревюта са доказани имена в бранша и са заслужили доверието на милиони хора. За такива компании е много по-важно да поддържат добра репутация и да са честни с клиентите си, отколкото да опитат да излъжат няколко човека.

Предимства на онлайн букмейкърите

Дизайнерите на сайтовете за залагане са се погрижили за това всичко да става лесно и интуитивно, така че даже и начинаещите да нямат проблеми с навигацията на страницата. Едно от най-големите предимства на онлайн букмейкърите е факта, че можете да залагате когато си поискате. Преди, хората трябваше да ходят до пункт на Еврофутбол и да се надяват да е отворен.

Бранд Бонус Лиценз Ревю
Bet365
N/A
Да
Играй
Уинбет
200 лв*
Да
-
Играй
  • Tested
  • Prognozirame.com

  • При определянето на най-добрите букмейкъри в България, решаващо значение взеха следните фактори:
    • Валиден лиценз от Държавната Комисия по Хазарта
    • Сигурност при обработка на плащанията
    • Разнообразие на спортни събития

*В сила са условията на букмейкърите!

Сега просто трябва да отворите сайта на желания от вас букмейкър и можете да направите залог в рамките на няколко секунди.

В последните години на мода навлязоха мобилните приложения, и букмейкърите побързаха да капитализират тази тенденция. Вече можете да залагате чрез мобилния си телефон, без значение къде се намирате. Това е особено полезно за хора които често пътуват и нямат възможност да правят залози от домашния си компютър.

Друго позитивно нещо, което може да намерите в онлайн букмейкърите, са бонусите и промоциите. В букмейкърските пунктове няма как да получите бонус за откриване на сметка, но онлайн сайтовете предоставят тази възможност.

Разбира се, има хора които се интересуват само от това къде са по-добрите коефициенти. Това е още една област в която онлайн букмейкърите постигат категорична победа. Когато има огромна конкуренция, какъвто е и случая с онлайн сайтовете, е напълно логично и коефициентите да са сравнително по-ниски.

Тенденциите при онлайн залаганията се менят постоянно, затова винаги можете да намерите нещо ново което е популярно в момента. Виртуалните спортове напраха доста инерция в последните години. Вече можете да залагате на виртуален футбол и различни видове надбягвания. Това е добра алтернатива за тези от вас които искат да направят залог през определения ден, но не могат да намерят атрактивни срещи в програмата.

Как пишем ревютата си?

Ние, екипа стоящ зад Prognozirame.com, винаги сме се опитвали да бъдем максимално обективни когато пишем ревю за определен букмейкър. Някой фактори като дизайн и навикация могат да бъдат оценени по различен начин от всеки, така че там мнението ти може да се различава от вашето. Все пак мислим, че в повечето случаи е ясно кога един сайт изглежда добре и кога не.

Често обновяваме ревютата си, понеже някой букмейкъри постоянно правят промени по онлайн версиите си или добавят нововъведения. Разбира се, нещото, което най-често подлежи на промяна, са промоциите. За нас е важно читателите ни да знаят кои са актуалните оферти предлагани от букмейкърите за да може да решат по-лесно в кой сайт да се регистрират.

Ревютата са на базата на нашите впечатления, които сме добили при използването на определен букмейкър, но също така взимаме предвид мненията на други потребители в интернет. Ето някои от ключовите неща на които обръщаме особено внимание:

Лиценз

Най-важното нещо за един букмейкър е да е лицензиран от достоверни организации. Всичките сайтове, чиито ревюта можете да прочетете тук, са такива.

Пазари

Пазарите също са ключова част от арсенала на добрите спортни сайтове за залози. Хората искат да видят разнообразие от пазари, на които могат да залагат. Ако определен букмейкър може да предостави това, получава допълнителни точки от нас.

Функции

Модерните сайтове за залагания имат функции като предаване на живо и залагане на живо. Чрез тях вие може да наблюдавате множество спортни събития и да правите залози на тях в реално време. Когато букмейкърът няма нито една от тези две опции, това не говори много добре за него.

Методи за плащане

От основно значение е потребителите на даден букмейкър да имат достатъчно опции да депозират или изтеглят пари. Това им позволява да не губят излишно време и да се насладят на залаганията.

Промоции и бонуси

В днешно време, промоциите и бонусите почти са се превърнали в норматив за букмейкърите. Конкуренцията води до постоянна надпревара между тях, което може да бъде само от полза за залагащите. Някой спортни сайтове за залози предлагат много текущи промоции, други разчитат на голям бонус за отваряне на сметка.

Естествено, има и такива, които комбинират тези две неща, и те съвсем заслужено са едни от най-добрите сайтове които можете да изберете. В нашите ревюта ние ще ви кажем и как можете да се възползвате от всички възможни бонуси и промоции предлагани от букмейкъра.

Мобилни приложения

Както вече споменахме, мобилните приложения придобиха огромна популярност в последно време. Смартфоните навлизат все повече и повече в ежедневието на човека, така че популяризирането на приложенията за залагане от страна на букмейкърите е логичен ход.

Благодарение на тези приложения, вие можете да правите залози не само от вашия смартфон, но също така и от таблет, iPad, и други подобни устройства които имат достъп до интернет. В нашите ревюта винаги можете да намерите информация за мобилните версии на букмейкърите и как можете да получите достъп до тях.

За хората които ползват Android ще е полезно да знаят, че повечето приложения не могат да бъдат намерени в Google Play Store, но пък за сметка на това можете да ги изтеглите като .apk файлове и да ги инсталирате на устройствата си без проблеми.

Тези от вас които използват Apple продукти няма да имат никакви проблеми с изтеглянето на приложенията директно от App Store-а.

Накратко за букмейкърите, които са достъпни от България

Bet365

Почти всички хора, които се интересуват от залагания, са чували за Bet365. Британският букмейкър е един от най-популярните сайтове за залагия в света. Около него се нашумя доста поради факта, че доскоро достъпът до сайта бе забранен на територията на България. Сега, всички проблеми са в миналото, и компанията придоби лиценз през юли 2016г.

Компанията също така е лицензирана в страни като Гибралтар и Великобритания. Можете да намерите техни офиси в тези две страни, както и Австралия. Фактът, че Bet 365 е лицензиран, го прави изключително надежден, поради факта, че има различни организации към които можете да се обърнете в случай на измама.

Потребителите могат да избират измежду 17 различни езика, сред които фигурира и българският.

Един от факторите за популярността на Bet365 е това, че те предлагат едни от най-добрите коефициенти в бранша. Също така, техните потребители постоянно могат да избират между огромно количество от бонуси и промоции. Функционалността на сайта е отлична, което означава че даже и начинаещи играчи ще могат да се справят.

Bet365 разполага с правото да предава спортни събития на живо, което е още един огромен плюс за букмейкъра. Годишно може да гледате над 40 000 събития на тяхната платформа. Разнообразието е огромно, като потребителите могат да избират от всякакъв вид спортове, включително тенис, футбол, конни надбягвания, и други.

Също така, букмейкърът е известен с конзолата си за залагане на живо, която е една от най-добрите сред всички спортни сайтове за залози. Чрез нея можете да направите залог на определена среща докато тя се провежда.

Сайтът предоставя на своите клиенти възможността да платят не само с кредитна или дебитна карта, но и с някои алтернативни методи като e-Wallets (например PayPal, Скрил, и други). В случай че имате някакъв въпрос или възникне проблем, може да се свържете с помощния им отдел чрез чат, телефон, или имейл. Чатът е денонощен, така че независимо кога ви се наложи да се свържете с тях, винаги ще има човек насреща.

Betfair

Какви са промоциите на Betfair за тази седмица?Betfair друг спортен сайт за залози който се радва на популярност в България. Особеното при него е, че можете да правите не само нормални залози, но и да участвате в борсата за залагания. Това означава, че вие можете да влезете в ролята на букмейкър или да залагате срещу други хора.

Благодарение на борсата за залози, хората могат да следят тенденциите на пазара и да се опитат да максимизират печалбата си. Това е една иновативна концепция, и поради тази причина някои хора могат да не я схванат в началото. Нашата препоръка е да залагате с минималната възможна стойност в началото, за да опознаете системата напълно. Свикването става сравнително бързо, защото системата е изчистена и лесна за използване.

Betfair са се постарали да опростят максимално процеса на залагане в борсата. Затова има само два вида залози – единият е „За“, другият „Против“. По този начин вие можете да избирате между това дали искате да приемете функцията на букмейкър или играч. Разбира се, всяка ваша печалба се таксува от Betfair чрез комисионна.

Когато видяхме за пръв път дизайна на сайта, бяхме доста впечатлени от това колко лесно могат да се намерят всички основни функции на букмейкъра. Всичките спортове могат да бъдат намерени в лявата част на сайта и са подредени по азбучен ред. В центъра на сайта са разположени така наречените „Акценти“, които представляват спортни събития от пет различни раздела които са налични към момента. Ако сметнете, че борсата за залози не ви допада, винаги може да правите залози по традиционния начин.

Efbet

Ефбет добър букмейкър ли е?Както вече споменахме, залагането през интернет добива все по-голяма популярност, и това също е видно и в България. Старите пунктове на Еврофутбол се посещават от все по-малко хора, защото онлайн залагането е много по-удобен заместител. Причините за това са много – няма нужда да излизате от вкъщи, коефициентите са по-добри, и също така има много бонуси.

Efbet е част от групата на Еврофутбол, затова може да сте сигурни в качеството на този онлайн сайт за залагане. Много хора имат колебания когато трябва да избират в кой сайт за залагания да се регистрират, понеже са свикнали да правят своите залози в букмейкърските пунктове. Всички знаем, че промяната е трудна, но за хора като тях Efbet е една добра алтернатива.

Така те могат да са сигурни в репутацията компанията, която държи сайта, и също така да се възползват от предимствата на залагането онлайн. Може би най-голямото такова е началния бонус който клиентите получават при правене на нова регистрация. Сумата възлиза до 100 лв и съответства на първоначалния ви депозит. Освен това, Efbet предлага много други текущи промоции които ще ви помогнат да натрупате солидна сума в сметката си.

Дизайнът на уебсайта е подобен на този на Bet365, така е ако вече сте залагали в него, ще сте наясно с повечето неща тук. Сайтът е лесен за навигиране, зарежда бързо и имате голям избор от опции за залагане.

Заключение

Надяваме се тази информация да ви е била полезна. За нас е много важно нашите читатели да знаят какви са критериите по които оценяваме различните букмейкъри. Ние смятаме, че факторите, които взимаме предвид, са ключов за определянето на това дали един букмейкър е подходящ или не. Разбира се, понякога добавяме и допълнителна информация в ревютата която може да е от полза за някои хора.

Запомнете, че първото нещо, на което трябва да обърнете внимание преди да се регистрирате в сайт за залози, е информацията за лиценза. Съветваме ви да отбягвате сайтове, които са лицензирани от съмнителни организации, или пък изобщо не разполагат с лиценз. Сайтовете които присъстват в нашите ревюта са надеждни и не трябва да се притеснявате за нищо когато ги ползвате.

Букмейкърите посочени на тази страница са едни от най-добрите за българите и няма да направите грешка ако се регистрирате в някой от тях.