Онлайн залагания с Paypal

Въведение

Пейпал е създаден през далечната 1998 година и благодарение на ebay се превръща в най-известния онлайн портфейл. Милиони потребители от цял свят използват платформата за всякакъв вид разплащания – онлайн пазаруване, превод към други лица, депозиране на средства в различни сайтове. От компанията осигуряват защита на личните данни и тяхната сигурност, което е изключително важно при подобен вид виртуални сметки.

Това е един от най-старите и разпространени начини за депозит и теглене на средства от онлайн букмейкърите. С него получавате възможност за извършване на моментални плащания от и към портфейла си. Не се нуждаете от множество пароли и банкови сметки, за да извършите нужната транзакция.

Преводите стават моментално, а сумите се обновяват автоматично. Ако все още не сте напълно запознати с функционалностите на платформата, то ние сме ви изготвили цялостно ревю относно създаване на акаунт и използване на paypal за залагане.

Как да се регистрирам ?

лого на пейпал

Вероятно голяма част от вас имат акаунт в paypal и го използват редовно при онлайн транзакции. Има, обаче, потребители, които не са се докосвали до функционалностите на онлайн портфейла. За да получите своя сметка, която да управлявате свободно, трябва да се регистрирате в системата на пейпал.

Регистрационната форма изисква попълване на коректна информация, за да може системата да идентифицира вашата самоличност. Ако бъдат открити несъответствия между документите за верификация и попълнените данни, то акаунтът ви ще бъде заключен. При стартирането на самата регистрация трябва да изберете типа на вашия акаунт, в зависимост от това, дали ще го използвате за персонални нужди или като бизнес акаунт.

Вторият тип е предназначен за продавачи, за да получават плащания от своите клиенти по всяко време. Самата регистрация протича в два етапа. При първия от тях трябва да въведете данните за вашия пейпал профил, като е нужно да се съобразите с изискванията поставени от компанията. Особено внимателно попълнете втората част, където се касае за вашите лични данни, адрес, телефон за връзка.

След успешна регистрация вашия акаунт ще бъде проверен от paypal за достоверност на данните. Процедурата обикновено отнема няколко дни, но може да се забави и до седмица. Бъдете спокойни и сигурни, че ще получите обратна връзка. Това ще стане на посочение от вас имейл, където ще получите код за активация. От пейпал ще изтеглят съвсем минимална сума от сметката ви, за да се уверят, че тя е напълно реална.

Залагане с пейпал

пейпал мобилно плащане

Онлайн разплащателната система е много популярна в България и Европа. Ежедневно се извършват хиляди транзакции от потребители на букмейкърските сайтове. В някои страни, обаче, като САЩ, където хазартът е строго контролиран, пейпал не може да се използва, като начин за плащане към букмейкъри.

Все пак нека да обърнем внимание на родните потребители, които могат свободно да депозират и теглят от своите акаунти посредством paypal. Удобен метод за бързо осъществяване на депозити и мигновено залагане. Нужно е единствено да имате налични средства в своя портфейл. Минималните суми за депозит са различни, но обикновено варират между 5 лв и 10 лв.

Тегленията изискват одобрение и проверка за коректност от ваша страна. Ако сте спазили всички условия, то вие ще получите заявената сума в рамките от 3 до 5 дни. Възможно е дори да получите своите средства без те да са обложени с такса. Това зависи изцяло от банката, с която работите.

Има ли такси при Paypal ?

Съществуват съвсем минимални такси, които биват налагани или от букмейкъра, или от системата на paypal. В правилата и условията на всяка компания ще откриете, дали се таксуват потребителите при депозит и теглене. Това ще ви даде по-ясен отговор на този въпрос. Обикновено такси в Пейпал се начисляват при обмен на валута.

Депозитите в над 90% от сайтовете са напълно безплатни и не изискват допълнителни средства. При тегленията, обаче, в зависимост от размера на сумата, ще трябва да заплатите комисионна на paypal. Тя варира от 2,4% до 3,4%. Колкото по-голяма сума теглите, толкова по-малка бива наложената ви такса.

Сигурност и защита на личните данни

сигурна транзакция, която е направена онлайн

Масово хората се притесняват, когато трябва да предоставят своите лични данни в интернет. Пейпал е фирма, която е доказана в този бизнес. От компанията стриктно следват правилата и законите на всяка държава, в която са достъпни услугите им. Не се безпокойте, когато трябва да попълните своите данни. Те няма да са достъпни до други потребители или лица, които искат да се възползват от тях, защото са криптирани и са използвани за тяхната защита най-сигурните средства. Данните ви се използват единствено за вашето идентифициране.

Предимства

  • Бързо обслужване – получавате отговор на своите въпроси в рамките на няколко минути.
  • Коректно отношение – компанията разполага с дълъг опит в онлайн разплащанията. Доказала се е, като една от най-точните.
  • Сигурност – използваният софтуер на пейпал използва най-добрата защита.
  • Мобилна апликация – може да контролирате средствата си директно от мобилното устройство. 

Да използваме ли paypal в залаганията ?

Препоръчваме пейпал на всеки, който се е насочил към онлайн портфейлите. Софтуерът им е много добър и лесен за използване. Получавате постоянен достъп до своите средства и следене на техния баланс.

Можете да депозирате безплатно в десетки онлайн букмейкъри и да извършвате безпроблемно своите тегления. Използвайте paypal за залагане и се възползвайте от уникалните начални бонуси. Гарантираме ви, че ще получите коректност и бърз отговор на поставените от вас въпроси.