Залаганe с ecopayz

Еcopayz е един от най-използваните онлайн портфейли. Появява се в началото на новия век и бързо се популяризира във Великобритания. Постепенно редица онлайн магазини го добавят към своите разплащателни методи. В наши дни над 150 страни позволяват свободното използване на ecopayz. България е една от тях.

Вие можете да се регистрирате безплатно в онлайн портфейла и да откриете своя сметка. Компанията предлага също така и електронна ecoCard. Чрез нея може да извършвате покупки от всеки търговец, който работи с Mastercard.

Букмейкър Бонус Рейтинг Играй
Bet365
100 лв.* | Ревю
5.0
Играй
WINBET
200 лв.* | Ревю
4.8
Играй

*В сила са условията на букмейкърите!

История на компанията

онлайн портфейли и плащания с ecopayz

Фирмата е основана през 2000 година в Обединеното кралство. Разраства се първо там, а след това набира широка популярност и в цял свят. Компанията е лицензирана и упълномощена да извършва всякакъв вид електронни транзакции на парични средства. Офиси има, както във Великобритания, така и в столицата на Латвия – Рига. PSI-Play LTD са собственици на ecopayz и ecocard.

Компанията може да се похвали с редица първи места. Те се превръщат в първата фирма, която работи с iPhone и в първата онлайн разплащателна система, издаваща свои Mastercard. В наши дни онлайн портфейлът им работи с близо 50 валути, а формата за запитвания поддържа много различни езици.

Как да се регистрирам ?

В официалният сайт на ecopayz ще откриете полето за регистрация на акаунт. То е напълно безплатно за всеки, който желае да използва услугите на компанията. Можете да се регистрирате в системата, като физическо лице. За целта е нужно да попълните коректна информация относно вашите лични данни. От ecopayz изискват основна информация, като трите ви имена, датата и годината на раждане, адреса ви и телефон за контакт.

безконтактно плащане на ПОС терминал с ecopayz

С приключването на регистрацията вие се съгласявате, че сте запознати с правилата и ще ги спазвате. Създаването на профил в онлайн портфейла е достъпно за всички. Ще трябва да удостоверите своята самоличност, като изпратите необходимите документи за това. Най-често биват изискани лична карта, шофьорска книжка или паспорт. След активиране на акаунта ще имате достъп до внасяне на средства, тегления, извършване на покупки и плащания посредством ecopayz.

Залагане с Ecopayz

Подобно на други онлайн портфейли, като Skrill и Neteller, Ecopayz също е наличен, като разплащателен метод в редица онлайн букмейкърски компании. Така, че е редно да разгледаме опцията за залагане с ecopayz. Всеки от вас може свободно да регистрира свой портфейл и да контролира средствата в него. Преди основно английските букмейкъри добавяха тази опция в своите разплащателни методи, но последните години, дори българският Efbet се спря на него, като наложи минимална сума за депозит едва от 10 лв.

Ecopayz не е толкова популярен сред залагащите, въпреки че разполага с редица предимства. Налична валута е българският лев. Имате постоянен достъп до съпорта, който ще отговори на всеки един ваш въпрос. Депозирането се извършва моментално. Необходимо е единствено да захраните своя Eco портфейл и да изберете от методите за депозит в букмейкъра – Ecopayz.

Нужно е да предоставите своя идентификационен номер и имейла, с който сте се регистрирали в сайта на екопейз. Тегленията се извършват по познатата процедура, като средствата, които сте заявили ще бъдат прехвърлени в портфейла ви. Там вече спокойно ще може да разполагате с тях и да ги контролирате.

Бонуси чрез Ecopayz

получаване на бонус при използване на ecopayz

Нека да разгледаме едно от основните предимства на компанията спрямо останалите онлайн портфейли като Neteller и Skrill. Голяма част от букмейкърите не позволяват начални бонуси на своите потребители, които са депозирали чрез тях. Ecopayz, обаче, ви гарантира участие във всеки един бонус, който изберете. Нямате абсолютно никакви ограничения. Това определено е плюс за тази компания.

За жалост много залащи явно не са напълно наясно с тези условия и не използват толкова често Ecopayz. Обърнете внимание преди да извършите регистрация, какви са основните правила за изискването на бонус. Betfair, например, е една от компаниите, които не дават начален бонус при използване на Skrill и Neteller. Така, че ви препоръчваме, ако е наличен Ecopayz в съответния букмейкър, да използвате именно него.

Сигурност и защита на данните

Безсъмнено доказана разплащателна система, като тази на Ecopayz, разполага с едни от най-добрите софтуерни защити. Вашият портфейл, записаната информация и наличните средства са напълно защитени и никое друго лице няма достъп до тях. Компанията разполага с редица лицензи, които удостоверяват сигурността на вашите лични данни и тяхната неприкосновеност.

Не изпитвайте съмнение, когато ви бъдат изискани документи за верификация. Те са нужни на Ecopayz, за да идентифицира вашата самоличност и да провери, дали попълнените данни са напълно коректни. Използването на онлайн портфейла ви осигурява, дори по-сигурен начин за разплащане от банковите карти.

Такси за превод

винаги има такса при плащанията онлайн

Таксите, които изисква компанията, са съвсем минимални спрямо други подобни онлайн портфейли. За депозит с кредитна карта ще ви бъде начислена такса между 1,60 – 3%. Най-голяма е таксата при теглене към банкова сметка. Също така ще трябва да заплатите тарифа, ако се нуждаете от превалутиране или за активиране на акаунт, който не е използван повече от година.

Оценка и препоръки

Насърчаваме все повече потребители да се обърнат към Ecopayz, ако желаят да участват в началните бонуси или офертите за презареждане на различните букмейкърски компании. Използването на този онлайн портфейл ви дава много възможности и ниски тарифи. Разполагате с постоянно следене на своите средства и лесно контролиране.

При депозиране към букмейкър не се нуждаете от много чакане, защото средствата ви биват добавяни почти на мига. Таксите при теглене са минимални, а средствата постъпват сравнително бързо във вашите портфейли.