Как да залагаме с Entropay?

Нека ви запознаем с първата виртуална предплатена карта изготвена от Entropay. Създадена е преди 15 години във Великобритания, като от тогава до ден днешен се контролира от строга финансова институция, каквато е FSA. Допуска различни онлайн плащания и преводи. На практика това си е реална кредитна карта, която вие зареждате и използвате при покупки през интернет.

Сайтовете за залагания също разчитат на нея и я предлагат на клиентите, като един от сигурните начини за депозиране на средства. Използвайки entropay вие автоматично ограничавите риска от прекомерни залози, защото може да използвате само наличния в картата баланс. Уверяваме ви, че ентропей осъществява бързи транзакции и позволява следене на баланса в реално време.

Конкретно за услугата на Entropay

фирменото лого на ентропей

Entropay е разновидност на стандартните кредитни карти, само че във виртуален вариант. Изпълнява подобни функции и позволява извършване на редица плащания. Препоръчва се за хора, които се страхуват за своите данни и се притесняват, когато ги предоставят при транзакции. Чрез ентропей не е нужно да попълвате данни за банкови карти и друга лична информация.

Ако даден търговец ви я изисква, то има нещо съмнително в него. Entropay е изграден, така че може да се използва директно от потребителите му, които трябва да въведат единствено информация за предплатената виртуална карта. Обикновено търговците се нуждаят от номера й, cvv кода и датата на изтичане.

Собственик на ентропей е Ixaris System, които притежават лиценз от финансовите институции на Великобритания. Фирмата е със седалище в Лондон, но предоставя услуги за цял свят. Можете във всеки момент да се свържете с член на екипа за повече информация и разрешаване на проблеми.

Как да залагаме с Entropay ?

Този вид предплатена виртуална карта е приложим във всички ситуации. Помага за бързото депозиране на средства, ако се нуждаете мигновено от пари в своя акаунт. Може да го използвате свободно от всички държави, където хазартът е законен и съответният букмейкър разполага с нужния лиценз.

Искаме да ви съобщим, че ентропей е страхотен вариант за потребители в опасност от хазартна зависимост, които трудно ограничават своите залози. В картата си на ентропей може да заредите сума, която да разполага с лимит. Вие няма как да я надхвърлите, което ще наложи ограничение на вашите залози.

как се залага с entropay

Залагането с ентропей е удобно и бързо осъществимо. Нужно е да посетите страницата в съответния букмейкър и да изберете ентропей, който ще е един от методите за депозиране на средства. Ще ви бъде поискана информация за предплатената карта, която трябва да предоставите. Обичайно букмейкърите се нуждаят от 16-цифрения код, cvv кода и датата, до която е валидна картата. След обработване на заявката вие ще получите средствата в своя игрален акаунт.

Тегленията се извършват по подобна процедура. Обработването на заявките, обаче, отнема повече време. Средствата ви ще бъдат прехвърлени към entropay акаунта до около 3-5 дни. Таксата за теглене е 1,95% от заявената сума.

При прехвърляне на пари от entropay към банковата сметка също има такси, които са в малко по-голям размер и зависят от валутата. За долар се предвижда тарифа между 3 и 15 долара, а за евро между 2 и 10. Така, че си пригответе сума, която да заделите само и единствено за странични плащания.

Регистрация на профил

Създаването на акаунт в entropay отнема няколко минути. За целта трябва да посетите официалната страница на компанията, която се намира на този адрес. Ще откриете бутона “sign up”, който води до регистрационната форма. Ще бъдете помолени да въведете коректни данни, като имена, дата на раждане, имейл, потребителско име и парола.

Трябва да изберете вашата страна, както и валутата, с която ще работите. Налични са долар, евро и паунд. С натискането на бутона за регистрация вие се съгласявате с правилата и условията за използване на entropay.

Защита на потребителските данни

сигурност на потребителите на entropay

От компанията работят постоянно по усъвършенстване и добавяне на още по-надеждна защита. Трябва да сте наясно, че използването на ентропей е по-сигурно, дори от дебитните и кредитните карти. При извършването на онлайн плащания по този начин вие не давате на търговеца информация и детайли относно вашата банкова сметка.

Софтуерът криптира данните ви, така че те не са видими за нито един потребител. Не могат да се извършват злоупотреби с профила ви в ентропей и никой няма да има достъп до вашите средства. Паролата, която сте избрали е препоръчително да е надеждна. Само вие разполагате с нея, но все пак си осигурете по-спокойно използване на услугата.

Предимства и недостатъци

Нека първо да разгледаме плюсовете на ентропей, които не са никак малко. На първо място ще поставим сигурността и защитата на личните данни и средства. Не се притеснявайте за своята информация, защото тя е криптирана от надежден софтуер. Имате постоянен достъп до своите пари и може да ги наблюдавате по всяко едно време.

Предплатената виртуална карта разполага с пълен отчет относно извършените плащания. Също така във всеки момент може да се обърнете към съпорта, който ще отговори на запитванията ви. Връзка с потребителите на ентропей се осъществява на посочения имейл или телефон през цялото денонощие.

Недостатъците са свързани главно с наложените такси. Те не са особено големи, но съществуват, както при транзакции от букмейкъра, така и при прехвърляне към банковата сметка.

Оценка на entropay

Твърдо може да заявим, че останахме впечатлени от услугите на тази разплащателна система. Осъществихме бързи депозити и получихме коректно отношение от екипа. Съветваме ви, ако изпитвате трудности да се обърнете към тях. В рамките на няколко минути ще ви бъде отговорено.

Като недостатък отбелязваме таксуването, но то е налично и при другите методи за плащане. Доволни сме от присъствието на ентропей във възможно повече букмейкърски компании. Препоръчваме го на всеки, който желае да запази анонимност и да не предоставя информация относно своята банкова сметка.