Betfair бонуси и промоции за 2020

В тази страница ще ви разкажем за всички актуални Betfair бонуси. Още с влизането си на пазара в България като легитимен и лицензиран букмейкър, BetFair започна да предлага едни от най-добрите бонуси за нови и стари клиенти на компанията. Количеството промоции и бонуси е завидно, както за секцията „Спорт“, така и за секцията „Спортна борса“.

Към момента букмейкърската компания Betfair не приема залози от територията на Република България, до изясняване на проблема може да се регистрирате във bet365 или Efbet

Нека да разгледаме какво се предлага и как може да го използваме в спортна борса. Ако сте любопитни кой е най-добрият букмейкър в нашата класация, можете да прочетете повече за сайта за залози Bet365, който заема почетната 1-ва позиция в нашият топ 10.

Как да се включа в промоциите на Betfair?

betfair бонусиСлед като изберете някои от всичките BetFair бонуси, трябва да изпълните следните няколко неща:

 1. При нов акаунт и взимането на начален бонус за безплатен залог, трябва да проверите кода на промоцията. По време на регистрацията използвате този бонус код. След като сте се регистрирали и сте направили депозит, правите залог по условията на промоцията и получавате упоменатата сума под формата на безплатни залози.
 2. Ако искате да се възползвате от другите промоции, например бонуси за даден мач или даден пазар, то просто отивате на съответното място за залог, правите залога си и, ако той е по условията на промоцията, всички бонуси ще се начислят автоматично. Нека да продължим нататък и да видим какво предлага Бетфейър!

Бонусите са валидни дори и през мобилната версия или приложение на Betfair!

 • Betfair Бонуси
 • 4.5 / 5
  • €100 начален бонус
  • Бонус за Kомбиниран залог
  • Заложи €10 – Вземи €30
 • N/A

Какви бонуси се предлагат към началния депозит?

 • При единичен залог от 6 евро получавате безплатни залози на стойност 12 евро. Тази промоция е доста интересна и подходяща за тези, които искат да се пробват с минимална сума. Влизате, регистрирате се със съответния код и в рамките на 30 дни трябва да си изберете единичен залог от секцията „Спорт“ и да заложите гореспоменатата сума.
 • При единичен залог от 6 евро получавате безплатни залози на стойност 30 евро. Промоцията протича по подобен начин на горната. Вкарвате си поне 10 евро в акаунта, като при регистрацията въвеждате съответния код на промоцията. Отново срокът за действие е 30 дни. Отивате в секция спорт, избирате си единичен залог и залагате 10 евро. В замяна на това ще получите 3 безплатни залога по 10 евро.
 • 50 евро безплатни залози за активните играчи! Тук регистрацията се прави с различен код. За всеки пети единичен залог от 10 евро, ще получите бонус от 10 евро за безплатни залози. Може да се възползвате от промоцията 5 пъти или иначе казано до получаването на 5 безплатни залога в размер на 10 евро.

До колко време ще получа безплатните залози за промоцията, която съм избрал?

При изпълване на условията за конкретния бонус, безплатните залози ще постъпят във вашата сметка до 24 часа. За повече информация може да посетите страницата на съответния бонус в Бетфеър от тук.

Какви други Betfair бонуси са налични?

betfair бонуси 2

 • Бонус при залог за голмайстор на Шампионската лига за сезон 2016/2017. Трябва да направите залог от поне 20 евро на фаворита си. Всеки път, когато той отбележи гол до края на промоцията, вие ще получавате по 5 евро бонус като безплатен залог.
 • Бонус за Евробаскет 2015, ако има продължение в мача. Тук може да получите до 25 евро безплатни залози. Промоцията важи за всички единични залози за краен резултат. Ако мачът влезе в продължение, стойността на вашия залог ще се възстанови като безплатен такъв.

betfair бонуси 3

 • Бонуси за конкретни мачове.Това е много готино нещо, което не е налично никъде другаде. За топ срещите Бетфеър предлага възможност за получаване на безплатни залози до 25 евро. За всеки мач се определят пазари, на които може да заложите, за да се включите в промоцията. Избирате си една от бонус опциите, дава ви се възможност за залог на определени пазари. Ако залогът е губещ и опцията, която сте избрали, излезе, получавате безплатни залози. Към момента на писането има подобни бонуси за мачовете на Рома срещу Барселона и Ювентус срещу Манчестър Сити. Понякога са налични повече от 5 такива срещи, което е адски готино.
 • Бонус до 25 евро при залог за Краен резултат в комбинация от 5+ мача. Сумарният коефициент трябва да е над 5.0. Ако само една от срещите не излезе и ти попречи да спечелиш, ти ще получиш обратно своя залог като безплатен такъв.
 • Бонус до 25 евро при залог на пазара за „Двата отбора да отбележат гол“. Промоцията е подобна на гореспоменатата. Трябва да направите комбинация от поне 4 мача на споменатия пазар. Сумарният коефициент трябва да е отново поне 5. Ако един от мачовете не излезе, ще получите безплатен залог в размер на вашия такъв.
betfair бонуси 4
 • Cash Out бонус до 25 евро. Ако вашият първи залог на мачове, които са включени в Cash Out програмата е до 25 евро и включва комбинация от поне 3 срещи, може да получите бонус. За целта трябва да използвате опцията за затваряне на залог преди края на срещите, за да приберете печалба.
 • 50% бонус върху комбиниран залог за американски спортове. Трябва да направите две или повече селекции на някои от следните спортове: MLS, MLB, NCAA, NFL, NHL или NBA. За Баскетбол важат пазарите „Резултат от мач“, „Хендикап“, „Общо точки в мача – под или над. За Хокей важат пазарите „Резултат от мач“, „Голове под/над“. За Американски футбол важи пазара „Резултат от мач“, а за бейзбол „Общо ръна – под или над.

При наличието на толкова много промоции в спорт, покер и казино секцията, няма да е никакъв проблем да съберете доста добра сума под формата не безплатни залози, с които да спечелите много пари. Най-важното е, че няма да рискувате нито цент, когато ги използвате.

Ако все още не сте чували за големите бонуси от bet365, то ние ви препоръчваме да прочетете повече за тях в специалното ревю, което направихме на всички промоции предлагани от букмейкъра.

Има ли някакви други интересни неща, които да ми донесат по-големи печалби?

betfair Price rushДа, става на въпрос за програмата „Price Rush”. Тя важи за вече направените залози. Ако на борсата се появи по-голям коефициент от този, на който се заложили в секцията „Спорт“, вие ще получите “Price Rush” или иначе казано по-голям коефициент.

Всичко става автоматично и в реално време. Системата следи сама какво се случва в секцията „Спортна борса“. Когато това стане, то ще бъде отразено моментално в секцията „Моите залози“.

Тук няма уловка, просто има шанс при познаване на срещите да получите по-голяма печалба. Не рискувате нищо, няма скрити условия. За сега опцията е налична само за единични залози „На живо“ на някои пазари за футбол, тенис, баскетбол, надбягвания с коне и голф. Няма как да получите по-ниски коефициенти. Другото прекрасно нещо е, че ако мачът е в програмата за “Cash Out“, опцията Price Rush няма да го ограничи.

Как мога да проверя колко безплатни залози има на разположение и как да ги използвам?

За да проверите стойността на безплатните залози, с които разполагате към момента, просто отидете на страница „Моите безплатни залози“. За да използвате този кредит, избирате среща, която отговаря на промоцията. Селекцията ще се появи на нормалното за това място. Посредством отметка или падащо меню избирате безплатния залог, който искате да направите. Това е!