Betfair затвори залог или cash out опция

Виж как работи опцията наречена „Затвори залог“ или Cash Out в Betfair. Случвало ли ти се е да заложиш на някой мач, той да се развие добре, но в последната минута залогът ти да пропадне заради късен гол, а колко би било хубаво ако имаше затваряне на залога? На мен да, и то не един и два пъти.

Към момента букмейкърската компания Betfair не приема залози от територията на Република България, до изясняване на проблема може да се регистрирате във bet365 или Efbet

Смятам това нещо за наистина неприятно и влудяващо. Искало ми се е да мога да си прибера печалбата преди мачът да завърши или пък, ако губя, да си върна поне част от залога.

Някои хора ще кажат, че това не е възможно. Грешка! Всичко е възможно благодарение на Betfair затваряне на залог. На теория, при борсата на букмейкъра, можеше да правим подобна схема посредством lay и back залозите. Сега обаче, всичко това е опростено до един единствен клик.

Разполагате с прозорче, в което виждате фиша си и как се развиват мачовете. Ако в един момент поискате да приберете моментната печалба, само кликвате. Заинтригувахте се, нали? Нека разгледаме малко по-подробно!

Какво представлява BetFair Cash Out или така наречената опция затвори залог?

betfair затвори залогТова е най-новият продукт на букмейкърската компания. По пример на Bet365, Бетфеър реши да предложи нещо изключително добро. Както вече казахме, може да приберете част от залога си или част от печалбата, преди мачът да е завършил.

Системата автоматично пресмята сумата, която ще получите при затваряне на залога. Обновява се в реално време. Когато сумата ви хареса, просто натискате бутона. Betfair ще извърши за вас нужните операции на борсата за залози, когато всичко е готово, вие ще получите сумата в акаунта си.

На практика, когато вие заложите през букмейкъра, все едно извършвате Back залог на борсата. Когато решите да използвате функцията за затваряне на залози, сайтът прави Lay операция, в зависимост от случващото се на терена. Звучи сложно, ако трябва да го правиш на ръка. Реално вие само трябва да решите кога да приберете парите си.

 • Betfair Cash Out
 • 4.7 / 5
  • Бонус в размер до 200 лв
  • Работи и в мобилната версия
  • Безплатни залози до 25 евро
 • N/A

Кои пазари са налични в Betfair затвори залог (cash out)?

Все още функцията не е налична за всички спортове. Хубавото е, че ако залагате на тенис и футбол, повечето срещи ще бъдат включени в продукта. До всеки мач, който е разрешен за предварително затваряне на залог, има иконката на Cash Out. Нашите наблюдения сочат, че най-популярните срещи винаги са включени в програмата. Когато решите, че ще залагате на живо, просто прегледайте.

Наличните срещи за затваряне на залог може да откриете ТУК. Важно е да се знае, че при залог на няколко мача в една колонка, всички те трябва да са в тази програма, за да можете да използвате опцията.

Предлагат ли се някакви бонуси при използването на Cash Out?

Да, вашият първи залог може да ви гарантира бонус от безплатни залози до 25 евро. За целта трябва да направите тройна или по-голяма комбинация от Cash Out залози и да реализирате печалба чрез опцията.

Как да затварям залози в Бетфейър?

как да затвориш залог в betfairНа първо място трябва да имате регистриран акаунт в Betfair. Ако нямате такъв, регистрирайте го сега от ТУК. След като имате акаунт и сте депозирали средства в него, трябва да се отправите на страницата, която посочихме по-горе.

Там ще намерите всички налични срещи, които са включени в програмата за затваряне на залози. Изберете срещите, които ви харесват, разгледайте и наличните пазари, на които може да заложите. След това направете селекцията си и завършете залога. Сега остава да следите развоя на събитията и да бъдете готови да отидете в секцията „Моите залози“, когато решите, че искате да използвате Cash Out на залога си.

Опцията е достъпна и за играчите през мобилното приложение или версия на Бетфеър.

В кои ситуации е най-добре да се възползвам от Cash Out опцията?

 1. Да речем, че сте заложили на два мача – Италия – България и Левски – ЦСКА. И на двата мача сте заложили, че гостите ще победят. Мачовете започват и в 80 минута България води с 0:2, а ЦСКА с 0:1. Виждате, че Левски натиска здраво и има голям шанс да изравни. Отправяте се към функцията за затваряне и виждате каква сума ви се предлага. Ако не искате да рискувате и искате да приберете печалба сега, просто затваряте залога, за да излезете на плюс.
 2. Друга полезна ситуация, е когато виждате, че някои от вашите залози няма да излезе. Имате 1-2-3-5 излезли мача, играе се последният. Заложили сте, че ще има над 2,5 гола, а 20 минути преди края резултатът е 1-1. Системата ще ви предложи доста добра печалба при затваряне на залога, няма нужда да рискувате и да чакате последния резултат.

Общо взето, в зависимост от залога, винаги може да се окаже по-изгодно да затворите. Какво по-хубаво от това да си приберете някаква печалба и да не чакате края на мача, съответно да рискувате. Разликата в печалбата след края на мача и например 5-10 минути преди края му няма да е голяма.

При загубите, ако все още има време да се обърне развоя на събитията, ще може да затворите залога. Доста често ще губите минимална част от него. По-добре е от нищо, при всички положения.

Бонус стратегия за изкарване на пари чрез Cash Out!

Всяка сутрин, когато стана, преглеждам кои футболни срещи са включени в програмата за деня. Търся срещите, в които трябва да има повече голове. Проверявам за наличието на пазар за над 1,5 гола в мача и залагам. Коефициентите варират между 1.20 и 1.50, понякога дори повече. Когато срещите започнат, трябва да сте на телефона или на компютъра, за да сте готови за действие.

Влезе ли попадение в срещата, веднага затворете залога. Не се изкушавайте да чакате втори гол, защото понякога няма да стане. Независимо колко рано е паднало първото попадение, просто натискате Cash Out. Не е рядкост системата да ви предложи 90% процента от печалбата, което е удар в десетката.

betfair затвори залог бонус

Спазвате ли дисциплина на залагане, направите ли си добра банка и система за управлението ѝ, с тази система ще постигнете доста добри резултати. Започнах с не много големи залози и в последствие съм стигал и до банка, която ми позволява трицифрени такива. Отново повтарям, не се изкушавайте да чакате още голове, това може да ви коства много.

Като заключение мога да кажа, че тази опция ми дойде много добре. И преди се занимавах с подобно затваряне на борсата за залози на Betfair, но сега ми е много по-удобно. Всичко става в пъти по-бързо, загубите са по-малко, печалбите са повече. Доста често се възползвам от възможността, макар и това да ми носи една идея по-малки печалби.

Склонен съм на тази жертва, защото сигурността, която получавам е огромна. Рядко ми се случва, гол в 90-та минута да ми развали настроението.