Прогнози за 26.06.2018

Футболни прогнози

Австралийските националите ще търсят задължителна победа срещу Перу, ако искат да капитализират и малките си шансове за продължаване в елиминационната фаза на световното по футбол. Националите на Дания ще могат да бъдат сигурни в участието си в следващата фаза на Мондиал 2018, ако успеят да измъкнат дори и точка от доста по- силният състав на Франция.

Интригата в група D остава, като отбора на Исландия ще търси победа над лидера в групата Хърватия, което ще им позволи да се наместят на втората позиция. Именно тя ще бъде в главите на футболистите и на Нигерия и Аржентина.

Австралия – Перу

Австралийските националите ще търсят задължителна победа в днешната среща срещу Перу, ако искат да капитализират и малките си шансове за продължаване в елиминационната фаза на тазгодишните световни финали. След загубата от Франция в първия кръг и равенството с Дания, отбора събира една точка, като ще се надява на грешна стъпка от страна на Дания, за да се настани на втората позиция в група C.

Въпреки многобройното количество фенове, което се обуславя от факта, че националите на Перу играят своето първо световно първенство от 36 години насам, отбора не успя да постигне нужните резултати. Преди началото на днешната среща, тимът има на своята сметка две загуби и без нито една спечелена точка, заема последната позиция в групата.

  • Начало на срещата: 17:00
  • Прогноза: Х2, Над 2.5 гола

Дания – Франция

В другата среща от групата, националите на Дания ще могат да бъдат сигурни в участието си в следващата фаза на Мондиал 2018, ако успеят да измъкнат дори и точка от доста по- силният състав на Франция. В откриващата си среща, скандинавският тим успя да стигне до успех над Перу с 1-0, който бе последван с равенство с Австралия.

Равенството удовлетворява и отбора на Франция, но въпреки това не очакваме да видим снизхождение от страна на петлите. Французите имат на своята сметка две победи от срещите си с Австралия и Перу, като ще хвърлят всичките си сили, за да бъдат сигурни в първата позиция в групата. Заради натрупани картони, може и да не видим част от звездите на френският отбор.

  • Начало на срещата: 17:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Исландия – Хърватия

До момента, играчите на Исландия успяха да изненадат доста футболни специалисти със своето представяне до момента, като именно то може да им осигури участие в шестнадесетина финалите на световното първенство, което никога до сега не се бе случвало в историята на исландският футбол. Престижното равенство срещи Аржентина, бе последвано обаче със загуба от Нигерия с 2-0, което все още позволява на тима да е на три точки от второто място в група D.

Националите на Хърватия успяха да си осигурят участие в следващата фаза на турнира, като за тях остава да се преборят за първата позиция в класирането. Дори и точка от днешната среща ще е достатъчна това да се случи, но след разгромната победа над Аржентина в последният кръг, очакваме символичните гости да се развихрят и срещу Исландия.

  • Начало на срещата: 21:00
  • Прогноза: 2, Под 2.5 гола

Нигерия – Аржентина

Двата отбора също ще бъдат заинтересовани от второто място в класирането на квалификационна група D, което ще им позволи участие в шестнадесетина финалите. Аржентинските национали преживяват най- слабото си представяне на световни финали. От началото на турнира, отбора записа равенство с Исландия и загуба от Хърватия с 3-0. Уили Кабалеро ще бъде заменен на вратарският пост, след грубите грешки в мача с Хърватия, от футболистът на Ривър Плейт- Франко Армани.

В нигерийският състав ситуацията е доста по- добра, след като дори и равенство, ще е достатъчно на тима да продължи участието си в шампионата. Отбора заема втората позиция във временното класиране, след една загуба от Хърватия и успех над Исландия.

  • Начало на срещата: 21:00
  • Прогноза: 2, Под 2.5 гола