Прогнози за 27.06.2018

Футболни прогнози

Играчите на Мексико ще имат възможността да оглавят еднолично квалификационна група F на световното първенство, ако успеят да спечелят днешната си среща срещу Швеция. Германия ще трябва да прояви сериозна творческа трудоспособност срещу Южна Корея, ако не искат участието на отбора в световното да приключи още в груповата фаза.

За отбора на Бразилия, класиране в елиминационната фаза на турнира минава през успех над днешните им съперници от Сърбия. Един от лидерите в група E Швейцария ще търси задължителна победа срещу Коста Рика, която ще осигури на тима участие в следващата фаза на Мондиал 2018.

Мексико – Швеция

Играчите на Мексико ще имат възможността да оглавят еднолично квалификационна група F на световното първенство, ако успеят да спечелят днешната си среща срещу Швеция. План минимум за отбора ще бъде равенството, което ще подпечата участието им в следващата фаза на турнира. Отбора на Мексико успя да спечели първата си среща в турнира срещу Германия, което бе последвано с още един успех над Южна Корея.

Шведите от своя страна ще търсят задължителна победа, ако искат да се класират за елиминационната фаза на световните финали. Отбора успя да постигне победа над Южна Корея, но след това загуби срещата си срещу Германия.

  • Начало на срещата: 17:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Южна Корея – Германия

Националите на Германия ще трябва да проявят сериозна творческа трудоспособност срещу Южна Корея, ако не искат участието им в световното да приключи още в груповата фаза. Отбора е с равен актив от точки заедно с Швеция, от която е единствената победа на тима на Йоаким Льов в Русия. Джероум Боатенг ще пропусне срещата, заради червеният картон получен в срещата с Швеция. Себастиян Руби също няма да влезе в сметките на треньора Льов.

Въпреки и далечни, шансовете на Южна Корея също са на лице за продължаване в турнира, но това задължително минава през убедителна победа над бундестима. Отборът все още няма победа в тазгодишните световни финали, записвайки загуби от Швеция и Мексико. Капитанът на тима Сунг- Йонг Ки няма да може да вземе участие в срещата, поради контузия.

  • Начало на срещата: 17:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Сърбия – Бразилия

За отбора на Бразилия, класиране в елиминационната фаза на турнира минава през успех над днешните им съперници от Сърбия. Дори и равенство ще е достатъчно на играчите, ръководени от Тите, но надали тимът на Бразилия ще се заводили с равенството. В последната си среща от турнира, отбора трудно успя да стигне до успеха над Коста Рика. Данило и Дъглас Коща са единствените футболисти, който няма да вземат участие срещу Сърбия.

Символичните домакини трябва да преминат през доста условности, за да продължат напред. Победата над Коста Рика в първият кръг, бе последвана от загуба срещу Швейцария. Цели шест играчи в отбора са с жълти картони, но това няма да спре треньорът на сръбските национали да ги включи в стартовите единадесет.

  • Начало на срещата: 21:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Швейцария – Коста Рика

Един от лидерите в група E Швейцария ще търси задължителна победа, която ще осигури на тима участие в следващата фаза на Мондиал 2018. Швейцарците успяха да стигнат до успех с 2-1 в последната им среща, изиграна срещу Сърбия. Именно стартовата единадесеторка от тази среща, ще видим и срещу Коста Рика.

След двете последователни загуби, на сметката на играчите на Коста Рика, е в процес на доиграване на този шампионат. Тимът все още няма отбелязан гол, което говори много за формата, в която се намират играчите на Коста Рика.

  • Начало на срещата: 21:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола