Прогнози за 25.06.2018

Футболни прогнози

В дъното на квалификационна група А, се срещат Саудитска Арабия и Египет, за които участието им на тазгодишните световни финали ще приключи още в групите. В горната част на същата група, Уругвай посреща домакините от Русия, в битка за първата позиция.

Отборът на Иран се подготвя за „всичко или нищо“ срещу Португалия, след загубата от Испания в предишният кръг. А отбора на Испания ще може да завърши на първото място в своята група, ако успее да стигне до победата над отбора на Мароко.

Саудитска Арабия – Египет

В дъното на квалификационна група А на световното първенство, се срещат Саудитска Арабия и Египет, които бяха първите два отбора, за който шампионата приключи още в групите. Египет стартира със загуба от Уругвай с 0-1, която бе последвана с поражение и от Русия с 3-1.

Символичните домакини на стадиона във Волгоград играха първата среща в шампионата срещу домакините от Русия, който ги поразиха с пет безответни гола. Във втората си среща, отбора не успя да затрудни и националите на Уругвай, допускайки още една загуба.

  • Начало на срещата: 17:00
  • Прогноза: 2, Под 2.5 гола

Уругвай – Русия

На базата на последните резултати на отбора на Русия, преди началото на световните финали, никой не очакваше домакините да предложат интересна игра по време на това световно. Но добрата игра на футболистите, не само че постигна интересни резултати, но и класира тима за следващата фаза на Мондиала. Сборная е лидер в групата, с равен актив от точки с днешните си съперници.

Отбора на Уругвай прекъсна една негативна серия, печелейки първите си две срещи на световни финали, което за последно се случи през далечната 1954-та година. Днес, отбора ще има възможността при евентуален успех, да се изкачи на първата позиция в група А.

  • Начало на срещата: 17:00
  • Прогноза: 1Х, Над 2.5 гола

Иран – Португалия

Отбора на Иран се подготвя за „всичко или нищо“, след загубата от Испания в предишният кръг. Въпреки това, футболистите успяха да спечелят първата си среща от турнира срещу Мароко, което все още дава шанс на отбора на Иран при евентуален успех днес, да се класира за елиминационната фаза на световното първенство.

Въпреки добрата форма на играчите на Португалия и най- вече на звездата в тима Кристиано Роналдо, днес символичните гости трябва сериозно да се потрудят, срещу стабилната игра в защита на съперниците им. Жоао Моутиньо ще бъде единственият играч, който няма да вземе участие в днешната среща за отбора на Португалия.

  • Начало на срещата: 21:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Испания – Мароко

Играчите на Испания ще имат възможността да загърбят проблемите и скандалите, на който бяхме свидетели и на пук на всичко да завършат на първата позиция в квалификационна група Б на световното първенство. След уволнения старши треньор, отбора на Испания стартира с равенство 3-3 с Поругалия, което бе последвано с трудна победа над отбора на Иран с 0-1.

Отбора на Мароко вече е извън сметките на любителите на футбола на тези световни финали, но това не пречи на отбора да продължи със старанието си да играе добре. Въпреки загубата от Португалия с 0-1, тогава отбора сериозно затрудни по- именитите си съперници.

  • Начало на срещата: 21:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола