Прогнози за 10.10.2017

Футболни прогнози

Първото място в квалификационна група В за мондиала в Русия догодина ще бъде решено днес, като националите на Португалия посрещат, заемащият първото място тим на Швейцария. Холандският национален тим от своя страна ще изиграе последният си мач, от квалификационният цикъл срещу Швеция, като шансовете им за класиране за незначителни.

След като записа изненадващо равенство срещу Люксембург, френските национали са задължени да спечелят домакинството си срещу последният в групата- Беларус. В последната среща, която ще разгледаме Белгия е фаворит за спечелване на домакинството си срещу Кипър.

Португалия – Швейцария

Съдбата на първото място в квалификационна група B за Мондиала в Русия догодина остана да се реши в последният кръг. Националите на Швейцария за лидерите преди началото на днешната среща, но това може и да се промени. Точно три точки е разликата между тях и вторият класирал се отбор на Португалия.

Домакините са с по- добра голова разлика, което при успех автоматично ще им даде участие за световното. Двата отбора се представиха страхотно през целият квалификационен цикъл. Швейцарците нямат загуба в деветте си изиграни мача до сега, а играчите на Португалия записаха едва една загуба, именно от Швейцария.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Холандия – Швеция

Дори и при успех в днешната среща, отбора на Холандия няма да успее да се класира за баражите. Единственият вариант това да се случи, е ако тимът успее да разбие днешният си съперник с осем гола, без да допусне нито един в своята врата. По- добрата голова разлика на шведите със сигурност ще им подсигури второто място, а при успех днес и грешка на Франция, може дори да видим рокада на върха в група A.

В домакинските си срещи, отбора на Холандия успя да запише три победи и една загуба. С по- лоша статистика като гост са националите на Швеция, които имат на своята сметка две победи и две поражения. В преките си сблъсъци, холандците имат две победи, една загуба и четири равенства срещу играчите на Швеция. Последният изигран мач между тях, също завърши наравно.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 12, Над 2.5 гола

Франция – Беларус

След равенството с Люксембург, националите на Франция сами направиха квалификационна си група трудна. Успехът над България ги върна на първото място, но спечелването на днешната среща е от изключително значение за участието им на Мондиала догодина. Шест победи, две загуби и едно равенство е постижението на французите за настоящата квалификационна кампания, което им носи двадесет точки, с една повече от втория- Швеция.

За съперниците им от Беларус, днешната среща е единствено и само протоколна, след като нямат абсолютно никакви шансове за класиране. В домакинските си срещи, французите нямат загуба, постигайки три победи и едно равенство. Не така стоят нещата в щаба на Беларус. Отбора успя да загуби всичките си четири срещи, далеч от родната земя.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Белгия – Кипър

Въпреки протоколността, играчите на Белгия не биха искали да запишат първата си загуба от началото на квалификациите, именно в последната си среща. Футболистите са сигурни участници на световното в Русия, като разликата между тях и втория- Гърция е почти десет точки. Кипър от своя страна заема предпоследното място, като ще трябва да се концентрира за следващият международен футболен форум.

За настоящата квалификационна кампания, отбора успя да постигне три победи, едно равенство и пет загуби. Последната изиграна среща между двата отбора бе през Септември, миналата година, когато националите на Белия постигнаха класически резултат като гост.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола