Прогнози за 11.10.2017

Футболни прогнози

В гостуването си на лидера Бразилия, играчите на Чили ще направят всичко по силите си да постигнат успех, който да им позволи да заемат второто място в квалификационната група. Положението пред националите на Аржентина е абсолютно същото, като те от своя страна имат доста по- лесен съперник в лицето на Еквадор.

А самото второ място, заемано от тима на Уругвай, считаме че ще бъде запазено, след като уругвайският тим посреща доста удобен съперник на собствен терен. А в последната среща от турнира CONMEBOL Парагвай и Венецуела ще изиграят протоколен мач помежду си.

Бразилия – Чили

Националите на Чили запазиха интригата до последно, като в днешната среща играчите ще се опитат да спечелят второто място в класирането на CONMEBOL. Лидер в групата е Бразилия, който има аванс от цели десет точки пред втория- Уругвай. Освен Чили и Уругвай, още четири отбора ще искат да извоюват втората позиция.

Футболистите на Бразилия се представиха подобаващо в групата, като в последно време са в серия от четири последователни мача без допусната загуба. Освен Русия, които са домакини на Световното, отбора на Бразилия успя да се превърне в първият тим, който премина успешно през квалификациите, за да си осигури участие на Мондиала.

  • Начало на срещата: 02:30
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Еквадор – Аржентина

Националният отбор на Аржентина е следващият претендент за второто място в квалификационна група CONMEBOL за световното по футбол. Играчите заемат шестото място във временното класиране, на три точки от Уругвай. За седемнадесетте си изиграни срещи, националите на Аржентина успяха да постигнат шест победи, седем равенства и четири загуби.

Надеждите на домакините от Еквадор за постигане на класиране са извън всички сметки. Отбора се намира на осмото място, като е на осем точки разстояние от второто място в групата. Седем победи, три равенства и седем загуби успяха да постигнат националите на Еквадор през настоящата квалификационна кампания.

  • Начало на срещата: 02:30
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Уругвай – Боливия

Двата отбора имат общо десет изиграни мача помежду си, като националите на Уругвай имат на своята сметка седем победи, едно равенство и две загуби от днешния си съперник. В последите си три мача, играчите на Уругвай успяха да постигнат убедителни победи, което ще трябва да се случи и в днешната среща, ако искат да запазят второто място, особено след като има доста желаещи да го заемат.

Националите на Боливия не успяха да се представят на подходящото ниво през настоящата квалификационна кампания, след като постигнаха четири победи, две равенства и единадесет загуби за седемнадесет кръга.

  • Начало на срещата: 02:30
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Парагвай – Венецуела

Протоколна ще бъде днешната среща за двата отбора, след като надеждите им за класиране за Световното в Русия догодина вече са напразни. Домакините са седми във временното класиране, на четири точки от вторият Уругвай. Отбора е със статистика от шест победи, две равенства и девет загуби. Доста по- лошо е представянето на играчите на Венецуела.

Тимът се намира на последното място в квалификационна група CONMEBOL, като има едва девет точки от седемнадесет кръга. Тимът има една единствена победа, шест равенства и десет поражения. Домакините успяха да постигнат победа в предишният кръг срещу Колумбия, като желанието им ще бъда да затворят квалификациите с още един успех. По същото време, отбора на Венецуела успя да затрудни максимално Уругвай, като двата отбора стигнаха единствено до равенството.

  • Начало на срещата: 02:30
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола