Прогнози за 08.10.2017

Футболни прогнози

Германските национали, които са вече сигурни участници на световното по футбол догодина, посрещат тима на Азербайджан, който от своя страна ще трябва да мисли за следавщият квалификационен цикъл. Намиращият се в доста добра форма тим на Дания очакваме да спечели домакинството си на Румъния.

Англия ще гостува на Литва, като успехът днес ще означава и сигурно класиране за световното в Русия. А Полша и Черна Гора ще се хвърлят в битка за трите точки, който са изключително важни и за двата отбора.

Германия – Азербайджан

Националите на Германия са еднолични лидери в квалификационна група С за Световното по футбол през 2018 година. Разликата между тях и втория, Северна Ирландия се равнява на почти десет точки. Което от своя страна е предпоставка за известна протоколност на днешната среща между двата отбора.

От началото на квалификациите до сега, бундестимът няма допусната загуба, постигайки четири победи като домакин и пет победи в гостуванията си. Националите на Азербайджан успяха да прекъснат серията си от три последователни загуби, след успех над Сан Марино с 5-1. Положителният резултат обаче бе подновен в последната им среща като домакин срещу Чехия със загуба.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Дания – Румъния

Отбора на Дания се намира в серия от осем последователни мача на международно ниво без допусната заугуба. Доброто им представяне в последно време си пролича най- вече в квалифиакциите за Мондиала в Русия, с оглед заеманото второ място на отбора. Датчаните успяха да постигнат шест победи, едно равенство и две загуби, като са на три точки от лидера във временното класиране- Полша.

Спечелването на днешната среща ще е доста важна стъпка в отстояването на заеманата от тях позиция в таблицата, след като са на едва три точки от третия- Черна Горна. Националите на Румъния също ще имат претенции за трите точки, което ще ги доближи на една от Черна Гора.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Литва – Англия

Успех в днешната среща за отбора на Англия фактически ще означава, че са сигурни участници на Световното догодина. Футболистите на трите лъва заемат първото място в квалификационна група F, като преднината им пред отбора на Шотландия се равнява на шест точки. Формата на съперниците им предполага сравнително лесен успех.

Играчите на Литва имат на своята сметка една победа, три равенства и пет загуби от началото на квалификациите до сега. Двата отбора имат общо три изиграни мача помежду си, като англичаните постигнаха три победи с обща голова разлика 9-0.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Полша – Черна Гора

Националите на Полша също ще трябва да мислят за победа в днешната среща, ако искат да подсигурят почти на сто процента участието при най- добрите отбори в света. Играчите заемат първото място със седем победи, едно равенство и една загуба. Постигнатите резултати на тима им носят двадесет и две точки, с три повече от втория- Дания.

Съперниците им от Черна Гора също ще са силно мотивирани за постигане на точният резултат, което ще запази шансовете им за плейофната фаза. Двата отбора имат зад гърба си общо три изиграни мача, като поляците имат една победа, а в останалите два случая, срещите са завършвали с равенство.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола