Прогнози за 07.10.2017

Футболни прогнози

С оглед едва трите точки между първите два отбора в квалификационна група B за мондиала в Русия, Швейцария ще търси задължителен успех в домакинството си на Унгария. По същото време, португалският национален отбор ще трябва да стигне до трите точки срещу Андора.

Очаквана победа и за отбора на Швеция срещу Люксембург, която ще ги задържи на втората позиция в група A. В последната среща, Холандия ще търси задължителен успех в гостуването си на Беларус.

Швейцария – Унгария

Три точки е разликата между националите на Швейцария и Португалия на върха в класирането на квалификационна група B. От огромно значение ще е спечелването на днешната среща от тима на Швейцария, ако искат да запазят лидерството си в групата. Тимът предлага страхотна игра, като от началото на квалификациите, има осем победи от осем срещи.

Съперниците им от Унгария са на третото място, но единадесетте точки разлика с втория ги поставят далеч от всякакви надежди за класиране на световното. В гостуванията си, националите на Унгария записаха една победа, едно равенство и две поражения.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Андора – Португалия

По същото време, играчите на Португалия ще търсят победата и евентуална грешна стъпка от Швейцария, за да могат да се изкачат на първото място в група В. Играчите на Португалия постигнаха седем победи и една единствена загуба, която дойде именно далеч от родината.

Днешната среща обаче, изглежда сравнително лесна за спечелване, с оглед непретенциозната форма на съперниците им от Андора. Отборът има на своята сметка една победа, едно равенство и цели шест загуби от началото на квалификациите. С четирите си спечелени точки, националите на Андора заемат предпоследното място в групата.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Швеция – Люксембург

Домакините не би трябвало да имат проблеми с днешният си съперник и очакваната победа ще ги задържи на второто място в група А. Три точки е разликата между тях и третия класирал се отбор на Холандия. Не далеч е и лидера в групата отбора на Франция, който е с едва една точка преднина пред шведите.

Люксембург от своя страна заема предпоследното място във временното класиране на групата, като от началото на квалификациите успя да постигне една победа, две равенства и пет загуби. В гостуваният си, отбора изглежда дори още по- трагично, след като все още няма постигната победа при две равенства и две загуби. В домакинските си срещи, шведите показват стабилна игра, като постигната три победи и едно равенство.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Беларус – Холандия

Двата отбора имат общо пет изиграна мача помежду си, като националите на Холандия имат на своята сметка четири победи и една единствена загуба от днешните си съперници. Гостите ще търсят трите точки в днешната среща и при евентуална загуба на Швеция, ще запазят шансовете си за плейофната фаза за класиране на световното по футбол.

Формата на Холандия далеч от дома не изглежда никак добра, след като отбора постигна едва една победа, едно равенство и две загуби. Добрата новина на за лалетата е лошата статистика от изиграните срещи до момента на собствен терен за отбора на Беларус. Една победа, две равенства и една загуба успяха да постигнат пред собствена публика играчите на Беларус.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола