Прогнози за 09.07.2017

Футболни прогнози

Сблъсък за първото място ще наблюдават любителите на естонският футбол в днешната среща между Левадия и Флора Талин. Футболистите на Калю Номе от своя страна също ще са заинтересовани от крайният резултат на битката за лидерството, особено ако успеят да победят състава на Парну Вапрус.

В бразилската серия А, играчите на Гремио са задължени да спечелят днешната среща срещу Авай, с оглед на седемте точки изоставане с лидерите от Коринтианс. Състава на Корк се представя впечатляващо през новата кампания в ирландският Премиършип, като няма да пропусне да изтърве победата срещу Сейнт Патрикс.

Левадия Талин – Флора Талин

Сблъсък за първото място ще наблюдават любителите на естонският футбол в днешната среща. Играчите на Флора Талин заемат лидерското място във временното класиране, като разликата между двата отбора се равнява на четири точки. Двата тима продължават шампионатните си двубои, след като допуснаха по две загуби съответно от Корк Сити и НК Домжале в евротурнирите.

В последните си осем шампионатни срещи, футболистите на Флора Талин добавиха на своята сметка единствено и само победи. С почти перфектна форма е съперникът им от Левадия, които допуснаха едва две равенства, но и успяха да постигнат шест победи. Интересно е да видим, дали един от двата отбора ще запише първа загуба от началото на сезона, или и в осемнадесетият кръг, отборите ще останат непобедени в челото на таблицата.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Калю Номе – Парну Вапрус

Футболистите на Калю Номе ще са изключително заинтересовани от крайният резултат на битката за лидерството, особено ако успеят да победят състава на Парну Вапрус. Много е трудно да видим, как играчите ще се препънат на собствен терен от последният в класирането с едва две победи от началото на сезона в Естония до сега. Играчите на Калю Номе от своя страна заема третото място във временното класиране, като изостават на седем точки от Левадия.

В последните десет кръга на шампионата, футболистите на Калю Номе записаха седем победи, едно равенство и две поражения. Статистиката на съперниците им в днешната среща е доста отчайваща, след като играчите на Парну имат както вече споменахме постигнаха две победи и осем загуби в последно време.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Гремио – Авай

Въпреки все още ранната фаза в бразилската серия А, играчите на Гремио са задължени да спечелят днешната среща, с оглед на седемте точки изоставане с лидерите от Коринтианс. Тимът допусна две загуби в последните няколко кръга от шампионата, което сериозно навреди на амбициите на отбора за отстраняването на Коринтианс от първото място във временното класиране. Въпреки това, състава записа седем победи и едно единствено равенство, като формата им в домакинските срещи е също на високо ниво- четири победи и едно поражение.

Не така стоят нещата при футболистите на Авай, които се намират в дъното на таблицата, заемайки предпоследното място. Тимът успя да постигне едва две победи в последните няколко кръга, запълвайки представянето си с шест загуби и две равенства. Лоши са и резултатите в гостуваният им, като отбора има едва една постигната победа и цели пет поражения.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Корк Сити – Сейнт Патрикс

Състава на Корк се представя впечатляващо през новата кампания, след като е лидер в класирането на ирландският премиършип и успя да премине в следващият квалификационен кръг за груповата фаза на Лига Европа, отбелязвайки общо в двете срещи цели шест гола. От началото на сезона, до сега тимът все още няма допусната загуба в шампионатните си двубои, като домакинската серия на Корк е дори още по- впечатляваща.

Тимът има девет победи от девет мача постигнати на собствен терен. Съперниците им от Сейнт Патрик от своя страна заемат предпоследното място във временното класиране на ирландската висша лига, като едва в последният кръг прекъснаха серията си от седем мача без постигната победа.

  • Начало на срещата: 16:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола