Прогнози за 10.07.2017

Футболни прогнози

Гьотеборг не би трябвало да пропусне възможността посрещайки Халмстад, да си проправи път до деветото място във временното класиране на шведската висша лига. Сходна ситуация наблюдаваме и в домакинството на Юргорден на Сундсвал, в която футболистите на Юргорден ще имат възможността да се доберат изключително близко до топ три на шампионата.

Рейкявик показва признаци на подобряване на своето представяне в лигата на най- добрите отбори в Исландия, като днес очакваме положителната им форма да продължи срещу Фьолнир. А гостуването на Викингур Рейкявик на Акранес ще е от изключително значение, ако наистина целта на отбора в челната тройка на исландската висша лига

ИФК Гьотеборг – Халмстад

И двата тима се намират в долната половина на таблицата във висшата футболна лига на Швеция, като състава на Гьотеборг не би трябвало да пропусне възможността да си проправи път до деветото място във временното класиране. Футболистите заемат единадесетата позиция, като изостават с два мача от останалите отбори.

Съперниците им от Халмстад от своя страна се намират на предпоследното място без никакви изгледи за подобряване на тяхната игра. Тимът дори е в серия от десет мача без постигната победа в шампионата. Трудно е да видим нещо друго освен победа в днешната среща, с оглед на факта че в домакинските си срещи, играчите на Гьотеборг все още нямат допусната загуба. А формата на Халмстад като гост се равнява на две равенства, четири загуби и нито една победа.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Юргорден – Сундсвал

Сходна ситуация наблюдаваме и в тази среща, в която футболистите на Юргорден ще имат възможността да се доберат изключително близко до топ три на шведската висша лига. Тимът се представя много добре от началото на сезона, постигайки шест победи, две равенства и две поражения в последните няколко кръга. С тази статистика, нищо чудно играчите да подобрят класирането си, като към момента те заемат седмото място.

Съперниците им в днешната среща напоследък изпитват сериозни затруднения в своята игра, като дори натрупаха три загуби, които последваха от две победи. Но в последният кръг, тимът отново показа слаба игра и загуби своята среща. С това представяне, играчите на Сундсвал заемат тринадесетото място в таблицата, като са на три точки от зоната на изпадащите отбори.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Рейкявик – Фьолнир

Отбора на Рейкявик показва признаци на подобряване на своето представяне в лигата на най- добрите отбори в Исландия, след две победи, две равенства и едно поражение, постигнати в последните няколко кръга на шампионата. Лошата им игра преди това ги остави далеч от по- горно класираните отбори, като към преди началото на дванадесетия кръг, тимът заема седмото място във временното класиране.

Съперниците им в днешният сблъсък започнаха добре сезона, но това бързо се промени, след като тимът записа четири загуби и две равенства. Играчите на Фьолнир са на една точка от излизане от зоната на изпадащите отбори, но ще им е доста трудно да постигнат успех в гостуването си, особено със статистика от една победа, едно равенство и три загуба на чужд терен.

  • Начало на срещата: 22:15
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Акранес – Викингур Рейкявик

Днешната среща ще е от изключително значение за състава на Викингур, ако наистина са се прицелили в челната тройка на исландската висша лига. Тимът заема петата позиция в класирането на едва три точки от третия- Хафнафондюр. Задачата им не изглежда никак трудна, след като ще се наложи да премерят сили с последният в таблицата Акранес. Тимът има едва една победа на собствен терен, като в останалите четири срещи допусна поражения.

Въпреки това, в последните четири изиграни кръга на шампионата, състава все пак не допусна нова загуба, записвайки три равенства и една победа. В гостуванията си, футболистите на Викингур имат положителна статистика от две победи, две равенства и едва една загуба.

  • Начало на срещата: 23:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола