Прогнози за 07.07.2017

Футболни прогнози

Играчите на Дроида навлязоха в серия от десет мача без записана победа, като днес ще имат шанс да прекъснат серията си срещу Фин Харпс. Последният в класирането Голуей ще има още една възможност да загърби серията си от от вече седем последователни срещи без победа в домакинството си на Лимерик.

На пръв поглед изглежда, че предвид по- голямата класа, играчите на Бате Борисов ще успеят да спечелят своята среща в турнира за купата на Беларус срещу Неман Агро. А Легия Варшава и Арка Гдиния ще трябва да решат спора помежду си в турнира за супер купата на Полша.

Дроида Юнайтед- Фин Харпс

Положението в състава на Дроида изглежда доста сериозно, след като играчите навлязоха в серия от десет мача без записана победа. От началото на сезона, футболистите на Дроида отбелязаха едва четири победи, което им носи предпоследното място в класирането на ирландският Премиършип. На собствен терен, играчите имат на своята сметка две победи, четири равенства и четири поражения.

Съперниците им от Фин Харпс успяха да не допускат загуба в три последователни кръга, но в крайна сметка в последните два изиграни мача играчите загубиха от Шамрок Роувърс и Дъндалк. Състава на Фин Харпс са с едва една точка над зоната на изпадане с две победи, две равенства и шест загуби в гостуванията си.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: Х2, Под 2.5 гола

Голуей Юнайтед – Лимерик

Последният в класирането Голуей ще има още една възможност да загърби серията си от от вече седем последователни срещи без записана победа. Тимът има на своята сметка само две победи от началото на сезона, които играчите успяха да запишат на собствен терен. Като допълнение, футболистите пред собствена публика записаха още четири равенства и четири поражения.

Отбора на Лимерик постига хаотични резултати в своето представяне, като в последните два кръга все пак успяха да не допусне загуба. Играчите заемат шестото място във временното класиране с четири победи, две равенства и четири загуби в гостуванията им. През април двата тима за последно премериха сили, когато на собствен терен, играчите на Лимерик не успяха да победят своя съперник, завършвайки наравно.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: Х2, Над 2.5 гола

Неман Агро – Бате Борисов

На пръв поглед изглежда, че предвид по- голямата класа, играчите на Бате Борисов ще успеят да спечелят своята среща в турнира за купата на Беларус. Футболистите на Бате заемат второто място в класирането на премиер лигата на три точки от лидера в класирането Шахтьор Солигорск. В по- долният ешелон на Беларус, играчите на Неман Агро заемат предпоследното място във временното класиране с едва три победи, три равенства и цели седем поражения от началото на сезона.

От своя страна, Бате Борисов записа едва две поражения в последните си десет изиграни срещи, като дори и на чужд терен, играчите не би трябвало да срещнат трудности в днешната среща.

  • Начало на срещата: 18:30
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Легия Варшава – Арка Гдиния

Двата тима ще трябва да решат спора в турнира за супер купата на Полша в днешната среща. Отборите завършиха доста разнопосочно футболният сезон в страната. Играчите на Легия Варшава записаха седем победи и три равенства в последните си десет изиграни срещи.

Не толкова положително бе представянето на играчи на Арка, които завършиха сезона с едно равенство и три поражения. Двата тима имат общо петнадесет изиграни срещи помежду си, като играчите на Легия имат единадесет победи, три поражения и един мач е завършвал наравно.

  • Начало на срещата: 21:30
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола