Прогнози за 06.07.2017

Футболни прогнози

След като футболистите на Корк успяха да спечелят първата среща срещу Левадия, реванша за влизане в групите на Шампионската лига изглежда доста по- лесен за състава на ирландският тим. Флора Талин ще трябва да преобърне дифицита от два гола, допуснати в първата среща между тях и НК Домжале.

Пред собствена публика, играчите на Мидтиланд разпиляха Дери Сити с цели шест гола, като в реванша е почти невъзможно да видим друг развой, освен победа на Мидтиланд. Първата среща между Флориана и Цървена Звезда завърши с комфортна преднина от три гола за Цървена Звезда, като сръбският отбор остава фаворит за спечелването и на реванша.

Корк Сити – Левадия Талин

Реванша за влизане в групите на Шампионската лига изглежда доста по- лесен за състава на ирландският тим, след като футболистите на Корк успяха да спечелят първата среща като гости с 0-2. В ирландският шампионат, тимът все още няма допусната загуба, записвайки осемнадесет победи и едва едно равенство.

Корк се намира на първото място в класирането, като е с почти десет точки преднина, пред втория в таблицата- Дъндалк. В общо девет изиграни срещи, отбора от Естония записа две равенства и седем победи, като единствата си загуба допуснаха точно от Корк Сити. Излишно е да отбелязваме, че ще им е доста трудно да обърнат развоя на нещата точно в Ирландия.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Флора Талин – НК Домжале

Първата среща в Словения завърши с два гола във вратата на Флора Талин. В естонският шампионат, футболистите на Флора Талин навлязоха в серия от девет последователни победи, които след това бяха прекъснати от поражението в квалификациите за влизане в груповата фаза на новият сезон в Шампионската лига. Тимът е лидер в класирането на естонската Мейстрилига, като разликата с вторият Левадия се равнява на четири точки.

Комфортната преднина в шампионата и факта, че главният им съперник също ще участва в същата фаза от турнира, ще амбицира играчите на Флора Талин за подобряване на представянето на тима и евентуално преминаване в следващият етап на най- комерсиалният футболен турнир в Европа.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Дери Сити – Мидтиланд

Футболните запалянковци, които наблюдаваха първата среща между двата отбора се насладиха на цели седем гола миналата седмица. Тогава на собствен терен, играчите на Мидтиланд разпиляха своите съперници с цели шест гола. И дори единственият гол на чужд терен в арсенала на Дери Сити, то на собствен терен в реванша е почти невъзможно да видим друг развой, освен победа на Мидтиланд.

Не така стояха нещата за ирландците, които в шампионата бяха в серия от седем срещи без допуснато поражение. След това обаче последваха две последователни загуби и разбира се ужаса в Дания. Футболистите на Мидтиланд със сигурност използват факта, че новият сезон в страната им все още не е започнал и със свежи сили ще си проправят място в груповата фаза на Шампионската лига.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Флориана – Цървена Звезда

Предвид класата на сръбският отбор, не случайно първата среща между двата отбора завърши с комфортна преднина от три гола за Цървена Звезда. Реванша в Малта изглежда доста трудно предизвикателство за играчите на Флориана за по- добро представяне, което за пореден път поставя сръбският отбор като фаворит за спечелването на срещата.

Играчите на Цървена Звезда може и да не окажат същата агресия, предвид факта че са с три точки пасив от лидера в класирането Партизан.

  • Начало на срещата: 21:30
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола