Прогнози за 05.07.2017

Футболни прогнози

Победата днес ще трябва да се превърне в задължителна цел за играчите на Дъндалк в гостуването им на Бохемианс, ако искат да продължат да бъдат конкуренти на лидера в класирането на ирландският Премиършип. Отбора на Далас е много близко, до това да се пребори за лидерското място в западната конференция на американската МЛС, но това минава през успех на ДиСи Юнайтед.

Въпреки спада на играта, ЛА Галакси все още се намира в плейофната зона, но играчите трябва задължително да стигнат до трите точки, в домакинството си на Риъл Солт Лейк. Ню Ингланд Революшън ще могат да разчитат на по- доброто си представяне на собствен терен в днешната среща, което със сигурност ще им донесе изкачване във временното класиране на източната конференция на футболната лига на Щатите.

Бохемианс – Дъндалк

Играчите на Дъндалк са взели присърце преследването на лидера в класирането Корк Сити. Това личи от страхотната форма на отбора от четирите последователни победи, които успяха да постигнат в последно време. Въпреки това, разликата си остава почти десет точки, като победата днес ще трябва да се превърне в задължителна цел. Футболистите на Бохемианс също не могат да се оплачат от лоша игра, с трите си победи и едно равенство в последните четири изиграни кръга на ирландският премиършип.

Тимът заемат седмото място в класирането и с оглед лошото си представяне пред собствена публика, ще е трудно да видим изкачване нагоре в таблицата. Играчите успяха да запишат три победи и две равенства, като в цели пет мачa допуснаха загуби на собствен терен.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Далас – ДиСи Юнайтед

Отбора на Далас е много близко, до това да се пребори за лидерското място в западната конференция на американската МЛС. Разликата с първият в класирането се равнява на едва три точки, като формата на отбора в последните няколко изиграни двубоя показва нагласата на тима за промяна на статуквото в класирането. Играчите на Далас са непобедени от пет кръга насам, като дори и домакинската им форма не подлежи на упреци с петте им победи, три равенства и една единствена загуба.

Не така стоят нещата при играчите на ДиСи Юнайтед, които записаха три последователни поражения в своите срещи. Тимът заема единадесетото място в източната конференция, като изоставането от зоната на плейофите става доста сериозно.

  • Начало на срещата: 03:30
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

ЛА Галакси – Риъл Солт Лейк

Състава от града на ангелите започна сезона подобаващо, особено след като беше навлязъл в серия от седем последователни срещи, без да допусне загуба. Нещата се преобърнаха в последните три кръга на МЛС, когато футболистите записаха две поражения и една победа. Това им носи шестото място във временното класиране на западната конференция, като тимът все още се намира в плейофната зона.

Противно на очакванията, тимът се представя ужасно на собствен терен, нещо което трябва коренно да се промени, с оглед близостта на преследвачите на ЛА Галакси. Тимът има една постигната победа, три равни мача и четири допуснати поражения. Още по- лоша статистика предлага отбора от Солт Лейк, който от началото на сезона имат една победа, едно равенство и цели осем загубени гостувания.

  • Начало на срещата: 05:30
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Ню Ингланд Революшън – Ню Йорк Ред Булс

Домакините ще могат да разчитат на по- доброто си представяне на собствен терен в днешната среща, което със сигурност ще им донесе изкачване във временното класиране на източната конференция на футболната лига на Щатите. футболистите на Ню Ингланд имат едва едно допуснато поражение пред собствена публика, при пет победи и едно равенство.

Съперниците им от Ню Йорк от своя страна имат две победи и цели шест загуби в гостуваниятa си и участието им в плейофите става много съмнително.

  • Начало на срещата: 02:30
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола