Прогнози за 04.07.2017

Футболни прогнози

Миналата седмица играчите на Хибърнианс успяха да постигнат комфортна преднина от 2 гола в квалификациите за участие в груповата фаза на Шампионската лига, като не очакваме изненади в реванша срещу Инфонет. Отборът на Трепка успя да вкарат ценен гол в първата среща срещу Викингур Гота, като домакинството в реванша би трябвало да ги изтреля в следващата фаза на турнира.

Играчите на Алашкерт доказаха изключително добрата си форма, този път в първата среща между тях и Санта Колома, като в реванша отбора от Армения е все така считан за фаворит. Първата среща изиграна между Ла Фиорита и Линфийлд завърши с минимална преднина за играчите Северна Ирландия, но това може и да се промени, благодарение на по- добрата домакинска форма на съперниците им.

Инфонет – Хибърнианс

Миналата седмица играчите на Хибърнианс успяха пред собствена публика да постигнат комфортна преднина с 2 гола в квалификациите за участие в груповата фаза за новия сезон на най- комерсиалният клубен турнир в Европа. Футболистите заемат първото място във висшата лига на Малта с почти десет точки преднина пред втория в таблицата.

Нещо повече, отбора на Хибърнианс допусна едва две поражения в последните си десет изиграни срещи. Съперниците им от Инфонет от своя страна са четвърти в Естония, като изостават с десет точки от третия в класирането Калю Номе. Играчите записаха три загуби, едно равенство и шест победи в последните си изиграни срещи.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Трепка 89 – Викингур Гота

Играчите на Трепка успяха да вкарат ценен гол в първата среща между двата тима, завършила при краен резултат от 2-1. Новият сезон все още не започнал за състава на Трепка, като футболистите ще използват свежите си сили да преминат по- напред в квалификациите за влизане в Шампионската лига. Тимът завърши шампионата с шест победи, едно равенство и две загуби.

Прехвърляме се във футболният шампионат на Фарьорските острови, където Викингур заема първото място в класирането, като имат еднакъв брой точки с втория- Клаксвик. Играчите се намират в страхотна форма, след като успяха да запишат шест победи, три равенства и една единствена загуба в последните си десет изиграни срещи.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Санта Колома – Алашкерт

Арменският Алашкерт успя да запише престижна победа в квалификациите за груповата фаза на Шампионската лига като гост в първата среща срещу Санта Колома. Дори и с минимален резултат, играчите доказаха изключително добрата форма, която постигнаха в последно време. Тимът е едноличен лидер в арменският премиър лийг, като разликата с втория се равнява на почти десет точки.

Играчите на Санта Колома все още не са започнали новият футболен сезон в Андора. Интересно е да се отбележи, че играчите на Санта Колома навъртяха серия от осем поредни кръга без записана победа в предният шампионат.

  • Начало на срещата: 21:30
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Ла Фиорита – Линфийлд

Първата среща, изиграна в Северна Ирландия, завърши с минимална преднина за играчите на Линфийлд. Състава завърши сезона по страхотен начин, след като записаха серия от десет последователни победи. Не така стоя нещата в Сан Марино, където тимът на Ла Фиорита заемат първото място в класиране, но въпреки това е в серия от седем последователни загуби.

Формата на тимът в домакинските срещи обаче е доста по- добра. Играчите успяха да натрупат шест победи, едно равенство и една загуба. В днешната среща, играчите на Лийнфилд ще използват факта, че са по- класният тим, за да успея да преминат в следващият кръг на квалификациите за влизане в групите на Шампионската лига.

  • Начало на срещата: 21:30
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола