Прогнози за 03.07.2017

Футболни прогнози

Нови три точки към актива на Флуминензе ще означава, че от девето, тимът ще може да се изкачи до петото място във временното класиране на бразилската Серия А, но това минава през задължителен успех над Чапекоензе. Играчите на Розенборг ще са задължени да търсят задължителна победа срещу Кристиансунд, ако искат да скъсят разликата с втория в класирането.

Играчите на Шахтьор все още нямат допусната загуба на собствен терен в първа дивизия на Беларус, като не очакваме това да се промени и след мача им с Неман. Юргорден ще има страхотната възможност да добави нови три точки към своя актив, които ще му помогнат да се изкачи с едно място по- нагоре в таблицата в срещата си с Калмар.

Флуминензе – Чапекоензе

Футболистите на Чапекоензе записаха загуби в последните четири изиграни кръга от бразилската Серия А. Това тяхно постижение им носи петнадесетото място в класирането, на едва две точки от зоната на изпадащите отбори. В гостуванията си, тимът също не може да намери постоянство в своята игра, след като има на своята сметка по една победа, равенство и две поражения.

На противоположна позиция се намира днешният им съперник, след като в последните четири кръга на шампионата, футболистите на Флуминензе записаха две равенства и две победи. Нови три точки към актива ще означава, че от девето, тимът ще може да се изкачи до петото място във временното класиране.

  • Начало на срещата: 02:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Кристиансунд – Росенборг

Към края на петнадесетият кръг в норвежката елитна футболна лига, става доста интересно предвид малката разлика между отборите, класирани на челните позиции. Играчите на Розенборг са задължени да търсят задължителна победа в днешната среща, ако искат да направят разликата с втория- Бран на четири точки.От началото на сезона, тимът има общо две допуснати поражения, като едно от тях идва от мач на чужд терен.

Футболистите на Кристиансунд от своя страна се представят доста добре пред собствена публика, отбелязвайки три победи, три равенства и една загуба. Въпреки почти перфектното представяне, играчите се намират на една точка от зоната на изпадащите отбори. Последната среща между двата тима се игра преди година, когато мачът завърши с колосалният резултат от 7-1 в ползва на Розенборг.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 2, Под 2.5 гола

Шахтьор Солигорск – Неман

Все още играчите на Шахтьор нямат допусната загуба на собствен терен в първа дивизия на Беларус. Добрата домакинска статистика на отбора ще бъде от полза, в борбата за лидерството с Бате Борисов. Футболистите на Шахтьор заемат първата позиция, като имат едва две точки повече в своя актив.

Тимът на Неман от своя страна развали добрата си серия от три кръга без поражение, след загубата с 1-0 от Бате Борисов. Още една причина, която сочи Шахтьор за почти сигурен победител. Последната среща между двата тима се изигра през октомври, миналата година. Тогава, отново пред собствена публика, Шахтьор успя да спечели срещата с 1-0.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Юргорден – Калмар

Седмият във временното класиране на шведската висша лига- Юргорден ще има страхотната възможност да добави нови три точки към своя актив, които ще му помогнат да се изкачи с едно място по- нагоре в таблицата. Тази прогноза идва на базата, че играчите на Калмар все още нямат записана победа на чужд терен от пет изиграни кръга насам.

Футболистите на Калмар заемат първото място в зоната на изпадащите отбори, като излизането от нея се равнява на точно три точки. Въпреки двете загуба като домакин, футболистите на Юргорден записаха и три победи, като единственото за което ще мислят играчите е победите да станат четири.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола