Прогнози за 01.07.2017

Футболни прогнози

Нови три точки в актива на Гремио ще са от изключително значение в битката за първото място, но играчите на Палмейрас ще разчитат на домакинският фактор в срещата. Отбора на Сантош от своя страна е задължен да спечели днешната среща, след като е с равен точков актив с четвъртият в класирането на бразилската Серия А- Палмейрас

В норвежкият елит, тимът на Стрьомсгодсет ще има възможността да се отдели от зоната на изпадащите отбори, ако успее да надделее над Лилестрьом. Победата днес ще е задължителна и за играчите на Аалесунд, ако искат да атакуват челните позиции в класирането на норвежкият шампионат.

Палмейрас – Гремио

Футболистите на Палмейрас успяха да подобрят представянето си в бразилската Серия А, след като изпаднаха в серия от четири мача без победа. В последните три кръга обаче, тимът записа три победи и едно равенство, което към момента им осигурява четвъртото място във временното класиране.

Съперниците им в днешната среща от своя страна имат едва две допуснати поражения в последните си десет срещи, като нови три точки ще са от изключително значение в битката за първото място. Разликата с лидера Коринтианс се равнява на четири точки. И въпреки доброто представяне на отбора, Палмейрас е тимът, който ще има преимущество днес, в предвид безпогрешната им статистика в домакинските срещи.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 1Х, Под 2.5 гола

Атлетико Гойаниенсе – Сантош

Отбора на Сантош е задължен да спечели днешната среща, с оглед на факта, че имат еднакъв брой точки с четвъртият в таблицата- Палмейрас. Не само това, но и нови три точки ще са добър завършек на двете поредни загуби, които играчите допуснаха от Спорт Ресифе и Фламенго. Задачата им изглежда изключително лесна предвид ужасяващото представяне на отбора на Атлетико. За десетте изиграни кръга до момента в бразилската висша лига, отбора има едва две постигнати победи и осем поражения.

Излишно е да отбелязваме, че футболистите на Атлетико заемат последното място в класирането с такъв тип постижения. Двата тима имат шест изиграни срещи до момента, като резултатите от тези мачове са доста изненадващи. По две победи за Сантош и Атлетико, и два мача в които крайният резултат е бил равен.

  • Начало на срещата: 01:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Лилестрьом – Стрьомсгодсет

В норвежкият елит, тимът на Стрьомсгодсет ще имат възможността да се отдели от зоната на изпадащите отбори. Това ще стане единствено, ако тимът запише първата си победа на чужд терен. Три равенства и четири поражения натрупа тимът до момента в гостуванията си. Съперниците им от Лилестрьом също се намират в долната половина на таблицата, но тяхното представяне е далече по- добро. Преди загубата в последният кръг от Волеренга, футболистите постигнаха серия от пет победи.

В домакинските си мачове обаче, има още доста да се подобрява, след трите победи и четирите загуби, които тимът постигна. Последната среща между двата тима бе през март месец, когато пред собствена публика футболистите на Стрьомсгодсет добавиха трите точки към своя актив.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Согндал – Аалесунд

Победата днес ще е задължителна за играчите на Аалесунд, ако искат да атакуват челните позиции в класирането. Играчите са на три точки от третото място в класирането, като отборът с който ще трябва да премерят сили се намира на една позиция над зоната за изпадане.

Нещо повече, в четиринадесетте изиграни кръга от началото на шампионата, тимът на Аалесунд има едва четири допуснати поражения, четири равенства и шест победи. Разбира се не така стоят нещата при Согндал, който записа до момента по четири победи, равенства и шест загуби.

  • Начало на срещата: 21:15
  • Прогноза: Х2, Над 2.5 гола