Прогнози за 30.06.2017

Футболни прогнози

Футболистите на Дъндалк записаха три последователни победи в последните няколко кръга на ирландският премиършип, като днес се изправят срещу Брей Уондърърс в търсене на задължителна победа. Отбора на Голуей все още няма победа като гостуващ тим от началото на сезона до сега, като това със сигурност ще натежи везните в полза на домакините от Сейнт Патрик в днешната среща.

Играчите на Дроида, които са без победа от цели девет кръга насам, посрещат тима на Лимерик в борба за оцеляването в ирландската висша лига. А в гостуването си на Шелбърн, играчите на Уотърфорд Юнайтед ще търсят поредният успех, който да ги доближи до промоция в ирландският премиършип.

Брей Уондърърс – Дъндалк

Футболистите на Дъндалк записаха три последователни победи в последните няколко кръга на ирландският премиършип. Но дори и това не може да заличи петнадесетте точки разлика с лидера във временното класиране Корк Сити. Съперниците им от Брей от своя страна приключиха със серията си от три загуби и две равенства в пет последователни кръга.

Тимът записа две победи над Дери Сити и Голуей, с което успя да си отвоюва третото място в таблицата на само една точка разлика от четвъртия- Шамрок Роувърс. Въпреки по- доброто класиране на Дъндалк, играчите загубиха последната изиграна среща с Брей на собствен терен през април с краен резултат 1-3.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Сейнт Патрик – Голуей Юнайтед

Единствено факта, че футболистите на Голуей нямат все още победа от началото на сезона като гостуващ тим, ще натежи везните в полза на Сейнт Патрик в днешната среща. Двата тима заемат последните позиции в класирането, като формата която демонстрират е крайно незадоволителна.

Играчите на Сейнт Патрик са без победа от шест кръга насам, допускайки три поражения и три равенства. Също без победа от шест мача са и Голуей, като те от своя страна записаха цели пет загуби и само в една от срещите си се добраха до равенство. Въпреки това, и двата тима все още имат шансовете при победа да излязат от зоната за изпадане в по- долната дивизия.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Дроида Юнайтед – Лимерик

Продължавайки с лошо представящи се отбори в ирландската висша лига, то неминуемо трябва да споменем играчите на Дроида, които са без победа от цели девет кръга насам. Последните два мача на тима завършиха със загуби, което им отрежда към момента десетото място в класирането на само една точка от неприятната зона на изпадащите отбори.

Съперниците им от Лимерик са с три позиции нагоре в класирането, като и тяхното представяне не е за похвала, след като записаха едва две победи в последните си десет изиграни срещи. В гостуваният си, играчите на Лимерик имат на своята сметка три победи, две равенства и четири загуби, докато тимът на Дроида на собствен терен записа две победи, четири равенства и три поражения. Последната среща между двата тима завърши с класическото 3-0 за състава на Лимерик през април.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: Х2, Над 2.5 гола

Шелбърн – Уотърфорд Юнайтед

И докато си говорим за отбори с възможност за отпадане, нека разгледаме тези които имат шанс да играят във висшата лига на Ирландия през следващият сезон. Играчите на Уотърфорд имат на своята сметка едва две поражения от началото на сезона в първа лига. Тимът заема първото място във временното класиране, като шансовете за промоция са големи. Двете загуби за тима дойдоха точно от гостувания, така че днешната среща трябва да бъде взета под сериозно внимание от ръководството на отбора.

Разликата с втория в класирането се равнява на едва четири точки, като нов успех ще засили шансовете на тима за участие във висшата лига през следващият сезон. Играчите на Шелборн от своя страна заемат четвъртото място, като домакинската им форма не е никак добра. Играчите имат на своята сметка две победи и по три равенства, и загуби.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: Х2, Под 2.5 гола