Прогнози за 25.06.2017

Футболни прогнози

След равенството с Чили в миналият кръг от груповата фаза за купата на Конфедерациите днешната среща срещу Камерун е идеален начин националите на Германия да се преборят за лидерството в група Б. По същото време, чилийските национали ще търсят нов успех, който ще им помогне да задържат първото място във временното класиране.

Битка в долната половина на таблицата в бразилската серия А, където отбора на Вашко Да Гама ще домакинства на Атлетико Гойаниенсе. Гремио от своя страна ще има изключителната възможност на собствен терен да добави нови три точки в своя актив, което ще им позволи да изместят Коринтианс от първото място.

Германия – Камерун

След равенството с Чили в миналият кръг от груповата фаза за купата на Конфедерациите, треньорът на Германия, Йоаким Льов потвърди широко спряганата формула, че бундестимът играе единствено за победа. В момента, немците са с еднакъв брой точки с лидера Чили, и днешната среща е идеален начин, по който тимът може да се пребори за лидерството в група Б. Отборът на Камерун заема последното място в групата, като ново поражение, ще означава изход от турнира.

Националите на Камерун са в серия от три мача без постигната победа, записвайки две поражения и едно равенство. Отбора на Германия от своя страна е вече с десет последователни мача без допуснато поражение. Двата тима имат общо три изиграни срещи помежду си, като бундестимът успя да запише две победи, а в една от срещите, резултата бе равен.

  • Начало на срещата: 18:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Чили – Австралия

Последната среща между двата тима се игра преди три години, когато чилийският национален отбор успя да надделее категорично над австралийците с 3-1. Предвид развоя в група Б за купата на Конфедерациите, чилийците ще търсят нов успех, ако искат да удържат първото си място във временното класиране. Националите на Чили допуснаха едва две поражения в последните си десет изиграни срещи на международната сцена, доказвайки добрата форма, в която се намират.

Съперниците им от Австралия също могат да се похвалят със сходна статистика, но равенствата при тях доста преобладават. И все пак, при успех в днешната среща, можем да видим доста интересна подредба на отборите в челната тройка на група Б.

  • Начало на срещата: 18:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Вашко Да Гама – Атлетико Гойаниенсе

И двата тима се намират в долната половина на таблицата в бразилската серия А. Статистиката от последните десет кръга е на страната на домакините, след като имат записани четири победи и шест поражения. Не така стоят нещата при Атлетико, който заема предпоследната позиция в таблицата с едва две победи и осем загуби. Домакинският фактор ще изиграе огромно значение в днешната среща, след като футболистите на Да Гама имат четири победи на собствен терен и само една загуба.

На противоположният полюс е състава на Атлетико със своите четири загуби, постигнати на чужд терен. Последната среща между двата тима бе през септември, миналата година, когато играчите на Вашко да Гама успяха да спечелят срещата като домакини с 2-0.

  • Начало на срещата: 17:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Гремио – Коринтианс

Сблъсъкът в десетия кръг на бразилската серия А ще се разиграе между тези два отбора. Домакините от Гремио ще имат изключителната възможност на собствен терен да добавят нови три точки в своя актив, което ще им позволят да изместят съперниците им от Коринтианс от заеманото първо място. Четири победи и нито една допусната загуба, това можем да видим на домакинската сметка на отбора на Гремио.

Лидерът Коринтианс от своя страна все още няма допусната загуба като гостуващ тим от началото на сезона до сега. Още повече, че тимът все още няма загуба въобще от старта на шампионата. Интересно е да се отбележи, че последната среща между двата тима отново се игра на стадиона на Гремио. Тогава домакинският фактор изигра положителна роля и футболистите, които успяха да постигнат класическа победа над Коринтианс.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола