Прогнози за 24.06.2017

Футболни прогнози

Мексико продължава с доброто си представяне и в турнира за купата на Конфедерациите, като днес посреща намиращият се в затруднение тим на Русия. Националите на Португалия, ще имат чудесен шанс да натрупат нови три точки в своя актив в гостуването им на Нова Зеландия, което ще им помогне в борбата за лидерството в групата.

В бразилската Серия А, играчите на Сантош ще трябва да спечелят задължително домакинството си на Спорт Ресифе, ако искат да догонят вече откъсващият се на втора позиция Гремио. Трите точки ще са важни и за играчите на Ню Йорк Сити в гостуването им на Ню Йорк Ред Булс, в борбата за второто място във временното класиране на източната конференция на САЩ.

Мексико – Русия

Мексико продължава с доброто си представяне и в турнира за купата на Конфедерациите, след като в десет изиграни срещи до сега имат едва една допусната загуба. Националите на Мексико заемат първото място в класирането, благодарение на по- добрата голова разлика, от тази на втория- Португалия, с който имат еднакъв брой точки.

След като националите на Русия допуснаха загуба в миналият кръг от Португалия, тимът сдаде лидерството си и сега заема третото място в класирането. Представянето на Сборная не е никак завидно, след като в последните си десет изиграни срещи на международна сцена, тимът записа четири загуби, две равенства и четири победи.

  • Начало на срещата: 18:00
  • Прогноза: 1Х, Над 2.5 гола

Нова Зеландия – Португалия

Тимът на Португалия е в подем, предвид четирите изиграни срещи до сега, в които тимът не е допускал загуба. На точно противоположното отстояние се намират състава на Нова Зеландия, който в последните си четири изиграни срещи търпи сериозен спад в соята игра, записвайки четири последователни загуби.

Само от турнира за купата на Конфедерациите, тимът има две загуби от два мача, което му отрежда последното място в група А на временното класиране. Националите на Португалия, ще имат по- добрият шанс да натрупат нови три точки в своя актив, което ще им помогне в борбата за лидерството в групата.

  • Начало на срещата: 18:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Сантош – Спорт Ресифе

Играчите на Сантош ще трябва да спечелят задължително днешната среща, ако искат да догонят вече откъсващият се на втора позиция Гремио, които има преднина от шест точки. Победата ще е задължителна и заради тимовете зад Сантош, които се намират на едва една точка от състава. А днешният съперник на отбора предразполага увеличаване на точковия актив, след като в гостуваният си изиграни досега, тимът на Спорт Ресифе все още няма записана победа.

Футболистите заемат долната половина на таблицата, на само една точка от зоната на изпадащите отбори. Играчите на Спорт Ресифе нямат победа във вече четири последователни кръга от шампионата в бразилската серия А. Футболистите на Сантош от своя страна записаха четири победи и едно равенство в последните си изиграни срещи. Тимът има само едно домакинско поражение, едно равенство и три победи.

  • Начало на срещата: 01:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Ню Йорк Ред Булс – Ню Йорк Сити

Трите точки ще са важни за играчите на Сити в борбата им за второто място във временното класиране на източната конференция. Проблемът идва от това, че отбора не се представя добре в гостуванията си, записвайки до момента три победи, едно равенство и четири поражения.

Тази статистика ще представлява сериозен проблем, с оглед добрата игра на Ред Булс пред собствена публика. В осемте си изиграни домакинства, футболистите успяха да запишат пет победи, две равенства и една загуба. Футболистите на Ред Булс се намират на петото място в класирането, на четири точки зад Сити. Двата тима вече премериха сили един срещу друг този месец, когато отново на собствен терен, играчите на Ред Булс постигнаха минимална победа.

  • Начало на срещата: 20:30
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола