Прогнози за 27.06.2017

Футболни прогнози

В аржентинската примера, състава на Индпендиенте посреща Ланус, в битка за по- горно позициониране във временното класиране. Спокойно може да очакване пълна доминация от играчите на Нюелс срещу Годой Круз, предвид чудесната им домакинска форма.

Успехът в днешната среща срещу Талареш Кордоба ще запази шансовете на Сан Лоренцо за челните позиции в класирането. А домакинството на Естудиантес срещу Килмес е идеална възможност за тима от петата позиция да атакува челните места в класирането.

Индепендиенте – Ланус

Много е трудно да разграничим тези два тима, които ще спорят за нов комплект точки в аржентинската примера. Разликата помежду им се равнява на три точки, като играчите на Индепендиенте към момента заемат шестото място във временно класиране. Три места по- надолу ще намерим състава на Ланус, който в последните десет кръга от шампионата успя да запише феноменална статистика от осем победи, едно равенство и една загуба.

Футболистите на Индепендиенте също имат едно поражение в последните десет изиграни срещи, но при тях сериозно преобладават равенствата. Особено в домакинската им форма, където тимът има четири победи, седем равенства и три поражения. Съперниците им от Ланус от своя страна играя сравнително добре на чужд терен, като вече имат на своята сметка пет победи, три равенства и шест поражения.

  • Начало на срещата: 02:15
  • Прогноза: 1Х, Под 2.5 гола

Нюелс Олд Бойс – Годой Круз

В днешната среща можем спокойно да очакване доминация от играчите на Нюелс, предвид добрата им домакинска форма. Тимът вече има осем домакински победи, три равенства и едва три загуби. Не така стоят нещата в общата им статистика, където за последните десет изиграни срещи наблюдаваме общо четири победи, едно равенство и пет поражения.

Съперниците им се намират в по- добра форма, след като в последно време претърпяха едва три поражения, две равенства и пет победи. Малко по- сложно стоят нещата обаче в гостуванията им, където играчите на Годой записаха осем поражения, две равенства и четири победи. Прави впечатление, че в цели единадесет изиграни срещи помежду си, играчите на двата отбор за стигали до равенство.

  • Начало на срещата: 00:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Талереш Кордоба – Сан Лоренцо

Играчите на Сан Лоренцо представят доста добра игра пред своите привърженици, след като успяха да запишат седем победи и три равенства в последните няколко кръга. Тимът се намира на седмото място в аржентинската примера, като успехът в днешната среща ще запази шансовете на тима за челните позиции в класирането. Съперниците им от Талереш пък са без победа от три кръга насам.

В домакинските си срещи, тимът записа шест победи, четири равенства и четири загуби. Статистика, която е почти сходна с тази на Сан Лоренцо като гост- шест победи постигнати на чужд терен, три равенства и пет загуби. Това ще е едва първият път, когато двата тима ще трябва да премерят сили помежду си, като по- доброто представяне на Сан Лоренцо ще бъде от играещо значение за изхода на срещата.

  • Начало на срещата: 02:15
  • Прогноза: 2, Под 2.5 гола

Естудиантес – Килмес

Днешната среща е идеална възможност за състава на Естудиантес от петата позиция да атакува челните места в класирането. Нов три точки ще означават трето място и еднакъв брой точки с втория- Ривър Плейт. Тимът записа едва три поражения в последните няколко кръга от шампионата в Аржентина. Домакинската им форма е от още повече впечатляваща, след като футболистите успяха да запишат десет победи, три равенства и една загуба.

В коренно различно положение се намират съперниците им от Килмес, които заемат предпоследното място във временното класиране. Тимът е без победа от осем кръга насам, което е сходно и с формата им като гост. Играчите все още нямат записана победа на чужд терен, допускайте девет поражения и пет равенства.

  • Начало на срещата: 00:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола