Прогнози за 23.06.2017

Футболни прогнози

В ирландският премиършип, отбора на Дъндалк излиза срещу Фин Харпс на собствен терен, като ще бъде задължен да спечели срещата си, ако иска да запази заеманата втора позиция. Шамрок Роувърс от своя страна ще има чудесна възможност да натрупа още точки към своя актив в домакинството си на изпитващият сериозни затруднения тим на Дроида Юнайтед.

Играчите на Дери Сити вече допуснаха две загуби на собствен терен и ако искат да участват в разпределението на челните места, то успех днес срещу Корк ще бъде доста добро начало. Играчите на Брей Уондърърс от своя страна са задължени да спечелят днешната среща срещу Голуей Юнайтед, не само за да защитят третото си място в класирането, но и да запазят шансове за атака на второто.

Дъндалк – Фин Харпс

Състава на Дъндалк може и да няма шансовете за участие в битката за първото място в класирането на ирландският Премиършип, но това не е така за мястото на подгласника. След изиграването на осемнадесет кръга, играчите на Дъндалк заемат второто място във временното класиране, почти двадесет точки от лидера- Корк Сити, но и на едва четири от третият в таблицата- Брей Уондърърс.

Отборът на Дъндалк играе доста по- добре на собствен терен, след като в девет срещи, футболистите записаха шест победи, едно равенство и две загуби. Съперниците им от Фин Харпс също ще се надяват да добавят нещичко към своя актив, след като едва една точка ги дели от зоната на изпадащите отбори. Последната среща между двата тима се изигра наскоро- през Април, когато футболистите на Дъндалк като гости взеха победата с 0-2.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Шамрок Роувърс – Дроида Юнайтед

Играчите на Дроида успяха да запишат анти рекорд в своето представяне от началото на сезона досега, след като в последният кръг загубиха с 0-6 на собствен терен от Дъндалк. Това бе осмата поредна среща, в която тимът не успя да постигне победа, записвайки пет равенства и три загуби. Състава на Шамрок от своя страна е на другият полюс, след като играчите допуснаха едва две поражения, в последните си десет изиграни срещи.

В предишният кръг, тимът записа поредна победа, като в три последователни срещи играчите на Шамрок нямат загуба. Тази статистика им носи четвъртото място в класирането на висшата лига на Ирландия, като играчите на Шамрок са на една от това, да се изкачат с една позиция нагоре.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Дери Сити – Корк

Както вече споменахме, състава на Корк е едноличен лидер във временното класиране на ирландският Премиършип, като все още няма допусната загуба от началото на сезона до сега. Единствено в гостуванията си, тимът записа едно равенство, с което само си развали шампионската статистика.

Но на петото място стои тимът на Дери Сити, който нямаше загуба в девет последователни кръга, като едва в миналият допуснаха поражение от Брей Уондърърс. Играчите на Дери Сити вече допуснаха две загуби на собствен терен и ако искат да участват в разпределението на челните места, то успех днес срещу Корк ще бъде доста добро начало.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Голуей Юнайтед – Брей Уондърърс

Играчите на Брей Уондърърс са задължени да спечелят днешната среща, не само за да защитят третото си място в класирането, но и да запазят шансове за атака на второто. Срещу тях ще се изправи удобен противник, след като съперниците им от Голуей Юнайтед са едва предпоследни в таблицата на ирландската висша лига.

Тимът е без победа от четири кръга насам, като в домакинските си срещи досега записа две победи, четири равенства и две поражения. Отборът на Брей има сериозни затруднения, когато играе пред чужда публика, като това го доказват петте загуби, които отбора инкасира от началото на сезона, до сега.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: Х2, Над 2.5 гола