Прогнози за 22.06.2017

Футболни прогнози

Единствено по- добрата голова разлика на националите на Чили им позволява да се нарекат водачи в група Б за купата на Конфедерациите, като това със сигурност може да се промени при успех на националите на Германия. По- рано през деня, Камерун и Австралия ще изиграят първата среща помежду си на международната сцена.

В бразилската Серия А, домакинството на Понте Прета на Крузейро ще се окаже от изключително значение, след като тимът все още няма допуснато поражение пред собствена публика. А играчите на Коринтианс ще имат изключителната възможност да натрупат ценен точков актив в борбата си за запазване на първото място във временното класиране.

Германия – Чили

Единствено по- добрата голова разлика на националите на Чили им позволява да се нарекат водачи в група Б за купата на Конфедерациите. В първият кръг от шампионата, чилийците победиха състава на Камерун с 2-0, докато бундестимът изпита затруднения, но постигна победа с 3-2 в мача си срещу Австралия.

Националите на Германия се представят подобаващо за техният ранг, след като в последните им десет международни срещи имат едва две равенства, ако трябва въобще да говорим за лоши резултати в тяхната игра. В същото време, националите на Чили в последно време успяха да запишат две загуби, три равенства и пет победи.

  • Начало на срещата: 21:00
  • Прогноза: 1Х, Над 2.5 гола

Камерун – Австралия

Това ще е едва първата среща, в която на двата тима ще се наложи да премеря сили на международната сцена. Както вече споменахме, националите на Австралия се представиха доста по- добре в първия кръг на купата, въпреки загубата си от Германия. Но нещото, което обединява двата тима е факта, че допуснаха загуба в последните им два мача в международни надпревари.

Националите на Австралия успяха да постига серия от осем срещи, в които се предпазиха да не инкасират поражение. Но тогава дойдоха загубите от Бразилия и Германия, които завършиха съответно с 0-4 и 2-3 само да развалят добрата форма на играчите на Австралия.

  • Начало на срещата: 18:00
  • Прогноза: Х2, Над 2.5 гола

Понте Прета – Крузейро

В бразилската серия А, единственото нещо, което разделя двата тима е единствено по- добрата голова разлика на играчите на Крузейро. Това им позволява да заемат десетото място във временното класиране с еднакъв брой точки с днешните им съперници. Домакинството в днешната среща на Понте Прета ще се окаже от изключително значение, след като тимът все още няма допуснато поражение пред собствена публика.

Съответно, с по една победа, равенство и две загуби, футболистите на Крузейро ще трябва да помислят доста сериозно за представянето си като гости преди началото на днешната среща. Последната среща между двата тима завърши с триумф за играчите на Крузейро, което само може да потвърди преднината им в победите в преките сблъсъци- 10 победи, 5 загуби и едва две равенства.

  • Начало на срещата: 01:30
  • Прогноза: 1Х, Под 2.5 гола

Коринтианс – Бая

Футболистите на Коринтианс ще имат изключителната възможност да натрупат ценен точков актив в борбата си за запазване на първото място във временното класиране. До момента, разликата между двата тима се равняван на едва една точка. Не така стоят нещата при съперниците им от Бая, които се намират почти в дъното на класирането, на една точка от зоната на изпадащите отбори в първа лига на Бразилия.

Футболистите вече допуснаха три поражения и едва едно равенство в гостуванията си, което сериозно контрастира с почти перфектната домакинска серия на Коринтианс от три победи и само едно равенство.

  • Начало на срещата: 01:30
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола