Прогнози за 18.06.2017

Футболни прогнози

Предвид доброто представяне на играчите на Сао Пауло пред собствена публика, очакваме да видим сигурна победа от тяхна страна срещу Атлетико Минейро. Бая и Палмейрас показват сериозни колебания в своята игра, но въпреки това играчите на Бая ще имат сериозно преимущество, благодарение на доброто им представяне пред собствена публика.

По същото време, отборите на Флуминензе и Фламенго излизат в интересно дерби в средата на таблицата в бразилската Серия А. А срещата от осмият кръг на същият шампионат, ще е от изключително значение за играчите на Чапекоензе, ако искат да продължат битката с лидерите във временното класиране.

Сао Пауло – Атлетико Минейро

Футболистите на Сао Пауло направиха грешна стъпка, записвайки равенство в предишният кръг срещу Спорт Ресифе. След тази среща, тимът няма победа от два кръга насам, което със сигурност ще се промени, предвид добрата форма на тима, играейки пред собствена публика. До момента, играчите на Сао Пауло имат на своята сметка три домакински победи и нито едно поражение.

Съперниците им от Атлетико също са без победа от два кръга насам, допускайки две последователни загуби. С такъв тип игра, на играчите на Атлетико ще им е трудно да се разграничат от зоната на изпадащите отбори. В преките сблъсъци между двата тима съотношението на победите е сравнително равно, след като в 14 срещи, играчите на Сао Пауло са постигали победи. Докато футболистите на Атлетико имат 12 победи над днешните си съперници.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Бая – Палмейрас

И двата тима показват сериозни колебания в своята игра, след като в последните шест кръга на бразилската серия А, футболистите на Палмейрас имат само една записана победа, едно равенство и четири поражения. С малко по- добра статистика са играчите на Бая, които имат на своята сметка две победи, едно равенство и три загуби.

Както и в предишният мач, който разгледахме, играчите на Бая ще имат сериозно преимущество, след като на собствен терен записаха единствено три победи и нито една загуба. Палмейрас от своя страна се представя разочароващо в гостуванията си, като четирите поражения до момента онагледяват това състояние доста добре. При успех в днешната среща, футболистите на Бая ще могат да изстрелят отбора си с поне три позиции нагоре във временното класиране.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Флуминензе – Фламенго

Двата тима са с равен брой точки, като единствено по- добрата голова разлика на футболистите на Флуминензе им носи към момента единадесетата позиция в класирането. В домакинските си срещи, тимът записа две победи, едно равенство и една загуба. Въпреки това, състава успя да постигне само една победа в последните шест кръга на шампионата.

Фламенго от своя страна играе сравнително добре в гостуванията си, след като до сега има на своята сметка една победа, две равенства и едно поражение. Формата на тима е сравнително по- добра от тази на отбора на Флуминензе, като в последните шест кръга, тимът записа две победи, три равенства и само една загуба.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Чапекоензе – Ботафого

Срещата от осмият кръг на бразилската серия А, ще е от изключително значение за играчите на Чапекоензе, ако искат да продължат битката с лидерите във временното класиране. Тимът заема четвъртото място в класирането, като е на само една точка от третия Коритиба и на пет от втория- Гремио. В последните няколко кръга, тимът допусна две поражения, които им костваха ценни точки. Въпреки това, освен двете загуби, тимът записа четири победи и едно равенство.

Като домакин, състава на Чапекоензе има три победи и една загуба, която дойде от състава на Гремио в мач, който видя цели девет гола. Състава на Ботафого от своя страна до момента има на своята сметка две победи, три равенства и две загуби, което до момента му отрежда 13- тото място в таблицата. Състава няма записана победа във вече четирите си изиграни гостувания, с което трудно ще се противопостави на Чапекоензе.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 1Х, Под 2.5 гола