Прогнози за 17.06.2017

Футболни прогнози

Днешната среща срещу Сиатъл Саундърс ще е от изключително значение за играчите на Ню Йорк, предвид че делят третото място във временното класиране на източната конференция с тима на Орландо. Ню Ингланд от своя страна посреща Чикаго Файър, който все така търси постоянство в играта си далеч от своя стадион.

Малко преди това, Атланта Юнайтед посреща тима на Калъмбъс Крю, като домакините са фаворитите са спечелване на тази среща. Отбора на Орландо е с равен брой точки с третия в класирането на МЛС, като със сигурност играчите ще търсят задължителен успех срещу Монреал.

Ню Йорк – Сиатъл Саундърс

Днешната среща ще е от изключително значение за играчите на Ню Йорк, предвид че делят третото място във временното класиране на източната конференция с тима на Орландо. Допълнителна мотивация ще бъде и едва четирите точки разлика, със заемащият втората позиция- Чикаго Файър. Пред собствена публика, играчите на Ню Йорк се представят доста добре, след като записаха четири победи, две равенства и само едно поражение.

Съперниците им от Сиатъл от своя страна са на само една точка, от това да влязат в зоната, даваща право на участи в плейофите. Проблемът при футболистите на Сиатъл идва от лошата им форма като гост. Тимът успя да постигне една победа, две равенства и цели пет загуби.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Ню Ингланд Революшън – Чикаго Файър

Прогнозата за тази среща щеше да бъде съвсем различна, ако футболистите от Чикаго не трябваше да играят на чужд терен. Разликата между тях и лидера в източната конференция се равнява на само една точка, но формата на Чикаго Файър като гост не предполага промени в таблицата. Играчите имат само една победа, три равенства и три загуби от началото на сезона досега.

Не така стоят нещата при Ню Ингланд, след като тимът все още няма загуба на собствен терен. Още повече, че ако играчите искат да запазят мястото си в зоната за плейофите, то те със сигурност трябва да добавят още точки към своя актив. Статистиката от преките сблъсъци е категорична- в последните си три домакинства, футболистите на Ню Ингланд успяха да постигнат три победи.

  • Начало на срещата: 02:30
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Атланта Юнайтед – Калъмбъс Крю

В последните пет кръга от МЛС в източната конференция, футболистите на Калъмбъс допуснаха четири поражения и едва една победа. Лошата форма, в тяхната игра за сега им носи осмото място в класирането, на само две точки от плейофната зона. Точно там се намират играчите на Атланта, които имат сериозни шансове от петото място да се изкачат на третата позиция в таблицата.

Тимът записа пет победи, едно равенство и две поражения на собствен терен, което със сигурност ще окаже своята плодотворна роля, за добавянето на точки към сметката на Атланта.

  • Начало на срещата: 02:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Орландо Сити – Монреал

Състава на Монреал навлезе в много добра форма, след като в последните пет кръга успя да запише три победи, едно равенство и една загуба. Въпреки това, тимът заема деветото място в класирането на източната конференция. Съперниците им от Орландо от своя страна са доста близко до челните позиции в таблицата.

Към момента, тимът е с равен брой точки с третия в класирането, и едва по- лошата голова разлика отрежда по- долно класиране. Нещо, което със сигурност ще се промени, след като футболистите на Орландо записаха шест победи, две равенства и една загуба на собствен терен.

  • Начало на срещата: 02:30
  • Прогноза: 1Х, Над 2.5 гола