Прогнози за 20.06.2017

Футболни прогнози

Лиетава Йонава – Жалгирис Вилнюс

Предвид комфортната преднина от осем точки на Жалгирис пред втория Судува, футболистите няма да пропуснат възможността да приберат привидно лесни три точки от днешният си съперник. Тимът от Вилнюс записа едва две поражения в последните десет кръга от шампионата на Литва, като добрата им форма си личи дори и от играта им на чужд терен. Играчите записаха пет победи, и по едно равенство и загуба, с което ще се окажат сериозно препятствие за съперниците си от Лиетава. Те самите са първият отбор в зоната за изпадане, като в действителност една точка ще им е достатъчна, за да подобрят класирането си в таблицата. Успехът им в днешната среща е под сериозно съмнение, след като пред собствена публика, тимът записа две победи, едно равенство и цели четири поражения.

  • Начало на срещата: 18:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Стумбрас – Жалгирис Каунас

След петнадесет изиграни кръга в литовската първа дивизия, двата тима заемат последните две места във временното класиране. Положението при Стумбрас е значително по-добро, след като при успех днес, то тимът ще има всички шансове поне временно да преодолее трудностите в оцеляването си в шампионата. Играчите на Стумбрас имат сравнително добра игрова форма, предвид положението в което се намират. В домакинските си срещи, футболистите успяха да запишат две победи, четири равенства и две поражения. Това ще бъде и основното им оръжие, срещу отчайващата статистика на Жалгирис в гостуванията им. Отбора има изиграни до сега осем срещи, на чужд терен, като седем от тях са завършвали със загуби и само в един от случаите, резултатът е бил равен.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 1Х, Над 2.5 гола

Бате Борисов – Торпедо Жодино

По всичко си личи, че футболистите на Бате Борисов ще добавят нови три точки в своя актив, което несъмнено ще им помогне в борбата за първото място в Лига 1 на Беларус. Към момента, тимът заема второто място в класирането, на едва три точки от лидера- Шахтьор Солигорск. Футболистите на Бате Борисов допуснаха едва две загуби, в последните десет кръга от шампионата, като само в домакинските си срещи имат пет победи и нито една загуба. Съперниците им от Торпедо се намират на шестото място във временното класиране, като на хоризонта за тях стои третата позиция. Тимът ще трябва да измисли нещо ново в своята игра, след като до момента в пет изиграни гостувания, успя да запише една победа, две равенства и две загуби.

  • Начало на срещата: 18:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Шахтьор Солигорск – Нафтан

По същото време, играчите на Шахтьор Солигорск, ще излязат срещу последният в класирането на Беларус, за да защитят първото място във временното подреждане. Тимът успя да постигне девет победи, две равенства и едно поражение от началото на сезона, като по всичко си личи, че победите ще се закръглят на десет. Футболистите на Шахтьор нямат допусната загуба на собствен терен, като единствено едно равенство разваля перфектното им представяне в домакинските срещи. За съперниците им от Нафтан положението е повече от трагично, след като от старта на сезона, тимът има на своята сметка по една победа, равенство и цели десет поражения. Формата им на гостуващ отбор също не е никак добра, с оглед на това че тимът в пет срещи няма записана победа.

  • Начало на срещата: 18:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола