Прогнози за 16.06.2017

Футболни прогнози

Сериозен спад в играта на тима на Лимерик ще означава лесни три точки за лидера в класирането на ирландският премиършип- Корк Сити. От своя страна играчите на Дъндалк ще са длъжни да спечелят днешната си среща, ако искат да поддържат все пак някакви надежди в борбата за лидерството в шампионата.

Играчите на Брей Уондърърс ще имат грижата да добавят поне една точка, ако искат да изместят състава на Дери от третото място във временно класиране, в домакинството си на Дери Сити. Нови три точки в актива на Сейнт Патрик от днешната им среща срещу Бохемианс, ще очертаят пътя към оцеляването във висшата лига на Ирландия.

Корк Сити – Лимерик

Футболистите на Корк Сити могат да се похвалят със страхотна форма, след като от началото на сезона до сега, тимът няма допуснато поражение. В седемнадесетте вече изиграни кръга на ирландският Премиършип, отбора постигна 16 победи и само едно равенство. Не би трябвало да бъде изненада за никого заеманото от тях първо място във временното класиране.

Нещо повече, разликата с втория- Дъндалк вече набъбна на осем точки. Съперниците им от Лимерик от своя страна, претърпяха сериозен спад в играта си, след като в седем мача, не успяха да вземат пълен комплект точки. Това се промени в последните три кръга на шампионата, с две победи и една загуба.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Дроида – Дъндалк

Отбора на Дъндалк е длъжен да спечели днешната си среща, ако иска да поддържа все пак някакви надежди в борбата за лидерството в шампионата. Грешките от страна на Корк ще са добре дошли, само ако футболистите на Дъндалк печелят по възможност повече точки от тук насетне. В миналият кръг, играчите допуснаха сериозно поражение с 3-0 именно от Корк, което прави днешната среща задължителна за спечелване.

Формата им като гостуващ тим, не е от най- стабилните, след като тима записа четири победи, но и допусна четири загуби. Съперниците им от Дроида са на другият полюс. Те са първият тим, намиращ се в зоната за изпадане, като също ще търсят нови точки, които биха им били от полза в битката за оцеляване.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Брей Уондърърс – Дери Сити

По- интригуваща ще бъде срещата между тези два съперника в поредният кръг на ирландската висша лига. Играчите на Брей Уондърърс ще имат грижата да добавят поне една точка, ако искат да изместят състава на Дери от третото място във временно класиране. При такъв развой на срещата, по- добрата голова разлика на Брей ще е от ключово значение.

За съжаление обаче, нещата не изглеждат толкова лесно постижими, предвид серията от пет мача без победа в последните няколко кръга от страна на футболистите на Уондърърс. Не такова е положението при съперниците им от Сити, които въпреки многото равенства, са без допусната загуба от десет кръга насам. Дори като гост, играчите на Дери имат само една допусната загуба. А в домакинската форма на Брей виждаме четири победи, две равенства и две поражения.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: Х, Над 2.5 гола

Сейнт Патрик – Бохемианс

Нови три точки в актива на Сейнт Патрик от днешната среща, ще очертаят пътя към оцеляването във висшата лига на Ирландия. Тимът се намира на предпоследното място във временно класиране, на пет точки от седмия- Бохемианс. В домакинските си срещи, тимът записа две победи, едно равенство и цели пет загуби. Въпреки четирите си поражения, играчите на Бохемианс постигнаха също така и четири победи.

Сравнено с домакинската им форма, спокойно можем да кажем, че тимът се представя по- добре като гост, отколкото играейки пред собствено публика. Последната среща между двата тима бе през месец Март, когато изненадващо футболистите на Сейнт Патрик успяха да вкарат цели четири безответни гола във вратата на Бохемианс.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1/2, Под 2.5 гола