Прогнози за 14.06.2017

Футболни прогнози

Отбора на Атлетико Минейро ще използва срещата, за да се отдалечи още повече от зоната на изпадане, където се намират и днешните им съперници от Атлетико Паранаезе. Ботафого от своя страна гостува на Витория, търсейки първият си успех далеч от своя стадион през настоящата кампания в бразилската Серия А.

В последно време играчите на Спорт Ресифе играят доста добре пред собствена публика, след двете победи и едно равенство, като днес са фаворити за спечелване на мача си срещу Сао Пауло. Авай гостува на Атлетико Гойаниенсе в среща, в която ще имат възможността да се отдалечат от зоната на изпадащите отбори в Бразилия.

Атлетико Минейро – Атлетико Паранаезе

Играчите на Атлетико Паранаезе продължават с неволите в бразилската Серия А. Тимът заема последното място в класирането, като от началото на сезона футболистите допуснаха четири загуби и две равенства. Съперниците им от Минейро от своя страна ще използват срещата, за да се отдалечат още повече от зоната на изпадащите.

Играчите записаха една победа, три равенства и две загуби в последните си шест изиграни срещи. Пред собствена публика, футболистите на Атлетико Минейро показват неубедителна форма, допускайки по една загуба и равенство, но записаха и една победа. Нещо, с което съперниците им не могат да се похвалят, след като на чужд терен, играчите на Паранаезе имат две загуби и едно равенство.

  • Начало на срещата: 01:30
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Витория – Ботафого

След като в цели седем срещи, играчите на Витория не познаваха вкуса на победата, то в последният кръг най- после дойде се случи промяната, след победата над Атлетико Минейро на собствен терен. Общата статистика на отбора показва две победи, две равенства и две загуби. Това им носи 18-то място в класирането на бразилската висша лига. Тимът все още се намира в зоната на изпадащите отбори, като нови три точки ще им позволят да се спасят от тегнещата възможност да отпаднат.

Съперниците им от Ботафого също не могат да се похвалят с безупречна статистика от изиграни срещи, след като до момента имат на своята сметка две победи, две равенства и две загуби. Като гостуващ тим, отборът все още няма записана победа, докато играчите на Витория имат преимущество в това отношение с една победа и две загуби.

  • Начало на срещата: 01:30
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Спорт Ресифе – Сао Пауло

И двата тима разочароваха своите привърженици, след като в последният кръг допуснаха загуби. Играчите на Сао Пауло имат до момента три победи и три загуби в изиграните си мачове. Всичките им успехи, футболистите постигнаха на собствен терен. Но, формата на играчите като гости е под сериозна критика, което може да се окаже разковничето в днешната среща.

Играчите на Спорт Ресифе от своя страна играе добре пред собствена публика, след като успяха да постигнат две победи и едно равенство. Разликата между двата тима се равнява на само две точки и пет места във временното класиране. Въпреки домакинското преимущество, играчите на Сао Пауло имат смазваща статистика в преките изиграни срещи- девет победи, три равенства и само две загуби.

  • Начало на срещата: 01:30
  • Прогноза: Х, Под 2.5 гола

Атлетико Гойаниенсе – Авай

Футболистите на Атлетико успяха да постигнат първата си победа едва в предпоследният кръг на бразилският шампионат. Това веднага бе последвано от поредната загуба, общо петата на тима от началото на сезона. С такъв тип статистика, тимът заема предпоследното място във временното класиране с едва три точки.

Играчите на Авай от своя страна ще имат възможността при успех да се разграничат от зоната на изпадащите отбори. Лошото в случая е, че футболистите на Авай имат три допуснати поражения в срещите си като гостуващ отбор. Това със сигурност ще изиграе сериозно преимущество за играчите на Атлетико.

  • Начало на срещата: 01:30
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола