Прогнози за 11.06.2017

Футболни прогнози

Играчите на Сантош ще искат да вземат ценни три точки, които ще им позволят да се отдалечат още по- далеко от зоната на изпадащите отбори, в гостуването им на Атлетико Паранезе. Ситуацията при съставите на Витория и Атлетико Минейро е изключително сходна, но гостите показват добра игрова форма.

Лидера в Бразилия Коринтианс ще търси максимума в домакинството си на Сао Пауло, ако иска да се отдалечи от преследвачите си. При нов успех над Ботафого, играчите на Коритиба ще представляват сериозна заплаха за лидерското място в елита на Бразилия.

Атлетико Паранезе – Сантош

Футболистите на Сантош успяха да се възстановят от двете поредни загуби, които инкасираха на своята сметка. В миналият кръг, състава победи с 1-0 по-горно класираният Ботафого. Ценни три точки, които им позволиха да се отдалечат още по- далеко от зоната на изпадащите отбори. А като заговорихме за изпадане, играчите на Атлетико са се настанили дълбоко в тази зона. За петте изиграни кръга до момента, състава има три загуби, две равенства и нито една победа.

Съперниците им от Сантош пък успяха да сътворят два положителни резултата, но и три негативни. Последната среща между двата тима бе през октомври миналата година, когато футболистите на Сантош спечелиха с 2-0 на собствен терен.

  • Начало на срещата: 01:00
  • Прогноза: 1Х, Под 2.5 гола

Витория – Атлетико Минейро

Тимът на Витория е още един от отборите в бразилската серия А, който се намира дълбоко в зоната на изпадащите. Играчите започнаха сезона с равенство, което бе последвано от четири последователни загуби. Витория се намира на последното, двадесето място във временно класиране със само една спечелена точка. На много ранен етап от сезона, играчите на Витория трябва сериозно да помислят за оцеляването си в най- горната дивизия на Бразилия.

Съперниците им от Атлетико ще имат прекрасната възможност да се отдалечат от зоната на изпадане, при добър резултат в днешната среща. Футболистите показват добра игрова форма, след като в последните четири кръга записаха по две равенства и две победи.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: Х2, Под 2.5 гола

Коринтианс – Сао Пауло

И от долната половина на класирането в бразилската Серия А се преместваме в по- горната и част. Играчите на Коринтианс ще търсят максимума в срещата, ако искат да се отдалечат от преследвачите си. Тимът заема първата позиция в таблицата, но разликата със следващите два отбора се равнява на само една точка.

Сао Пауло от своя страна заема седмото място, на четири точки зад днешните си съперници. Леко непостоянство се забелязва в тяхната игра, след като записаха три победи и две загуби. Точно тези две поражения, дойдоха от гостуванията на тима, което ще е сериозно преимущество за футболистите на Коринтианс.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза: 1Х, Под 2.5 гола

Ботафого – Коритиба

При нов успех, играчите на Коритиба ще представляват сериозна заплаха за лидерското място в елита на Бразилия. Тимът успя да се представи по подобаващ начин от началото на сезона до сега, записвайки четири победи и една загуба. Тези показатели им отреждат третото място и разлика от една точка с лидера- Коринтианс.

Отборът на Ботафого от своя страна заема десетото място в класирането, с две победи, две загуби и едно равенство. На собствен терен, тимът показва стабилна игра, не допускайки нито едно поражение. Не така стоят нещата в състава на Коритиба, който допусна една загуба в своите гостувания.

  • Начало на срещата: 17:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола