Прогнози за 09.06.2017

Футболни прогнози

Беларус посреща националният отбор на България по футбол днес, имайки доста големи въпросителни,около състоянието на титулярните си играчи. Победа срещу Латвия днес от своя страна ще спомогне португалският национален отбор по футбол да направи голяма крачка към класирането за световното първенство.

Очакванме съставите на Естония и Белгия да предложат отново сериозен брой голови положения пред двете врати, а Холандия посреща тима на Люксембург, в историческа среща за Уесли Снайдер.

Беларус – България

Състава на Беларус ще трябва да приеме предизвикателството, което националите ни ще предложат, без някои от основните си футболисти. Основен контингент в отбора ще бъдат играчи от местното първенство. Националите на Беларус записаха четири последователни загуби от Швейцария, Македония, Швеция и от българският национален отбор.

Това се случи през 2016 година, когото нашите футболистите спечелиха срещата с минималното 1-0. Въпреки липсата на моменти за гордост, националите ни имат допуснати само четири загуби в последните си десет изиграни мача на международната сцена. Последната победа на тимът дойде неочаквано срещу Холандия, което би трябвало да подейства положително в играта на българските национали.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Под 2.5 гола

Латвия – Португалия

Победа в днешната среща ще спомогне португалският национален отбор по футбол да направи голяма крачка към класирането за световното първенство по футбол в Русия следващата година. Тимът се намира на второто място в класирането на квалификационна група Б с 12 точки от пет мача. Тимът допусна изненадваща загуба от състава на Швеция, след което се върна на победната си серия в мача срещу Кипър, който завърши с четири безответни гола във вратата на кипърският национален отбор.

Латвийците от своя страна се намират в негативна серия от пет последователни загуби в изиграните срещи до момента. Сериозният спад в тяхната игра идва след период от пет мача, в който тимът записа четири победи и едно равенство.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Естония – Белгия

Последната среща между двата тима, която се изигра през ноември 2016 година, предложи цели девет гола на футболните запалянковци. Тогава, националите на Белгия отбелязаха осем гола във врата на Естония и допуснаха само един. Очакваният за днешният сблъсък между тези два тима отново са за сериозен брой голови положения пред двете врати. Белгийският национален отбор заема първото място в своят квалификационен поток, с две точки преднина пред заемащият втората позиция.

В последните десет изиграни срещи насам, тимът допусна само две загуби- от Испания и Уелс. Националите на Естония също могат да се похвалят с положителен баланс от изиграни срещи, след като в последните си четири, постигнаха две победи и две равенства.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Холандия – Люксембург

Днешната среща ще бъде изключително важна за Уесли Снайдер, който вземайки участие срещу Люксембург, ще се превърне в изигралият най- много мачове за националният отбор на Холандия. Предишният рекорд се държеше от Едвин ван дер Сар, който имаше зад гърба си 131 изиграни срещи с оранжевата фланелка. Положението обаче в състава на лалетата не е никак празнично, след като тимът загуби последната си среща срещу България и сега се намира на шест точки, зад лидера в група А- Франция. Наставникът на тима Дик Адвокаат бе повикан на пожар, след незадоволителното представяне на Дани Блинд.

Това ще е третият път, когато Адвокаат ще поеме контрола върху националите на Холандия, като ще се постарае да го направи с победа над Люксембург. Което от своя страна не би трябвало да бъде класифицирано като трудно постижимо, с оглед осемте загуби, едно равенство и победа, която дойде в последният изигран мач на Люксембург срещу Албания.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола