Прогнози за 12.06.2017

Футболни прогнози

Гремио и Баия ще изиграят последният мач от шестият кръг в бразилската серия А, като играчите на Гремио ще са задължени да спечелят тази среща, ако искат да стигнат до втората позиция в класирането. Хелзингборг и Бромапойкар стартираха вторият по значимост местен футболен турнир по футбол със сериозните си амбиции за промоция в елита, като днес ще се изправят един срещу друг в доста интересна среща.

Състава на Далкурд също ще се бори за промоция във висшата лига на Швеция, като ще излезе срещу отбор, с който вече има записани две победи от предишно изиграни срещи. И ще завършим днешните прогнози с още една приятелска среща, която ще противопостави националните отбори на Беларус и Нова Зеландия.

Гремио – Баия

Двата тима ще изиграят последният мач от шестият кръг в бразилската серия А. Играчите на Гремио ще са задължени да използват максимума от тази среща, ако искат да се изкачат с еднo място по- нагоре в класирането. В момента тимът заема третата позиция в таблицата, като разликата с втория- Коритиба се равнява на само една точка.

И докато лидера Коринтианс успя да добави нови три точки към своя актив, то Коритиба завърши наравно с Ботафого, което позволява на Гремио да атакува директно второто място. Играчите на Баия от своя страна са в серия от две последователни победи, но въпреки това формата им на гостващ отбор не не никак добра. Това ще е едва третият път, когато тимът ще излезе на чужд терен, като футболистите вече имат две записани поражения.

  • Начало на срещата: 02:00
  • Прогноза: 1, По 2.5 гола

Хелзингборг – Бромапойкарна

От старта на сезона във вторият по значимост местен футболен турнир по футбол, двата шведски отбора показаха сериозните си амбиции за промоция в елита на скандинавската страна през следващият сезон. През изминалите единадесет кръга, играчите на Бромапойкарна записаха девет победи, едно равенство и само една загуба. Страхотна им форма, заслужено им носи лидерското място в класирането.

С пет точки по- малко и с едно място по- надолу се намира състава на Хелзингборг, които са все още без загуба от старта на сезона. На собствен терен, тимът записа четири победи и две равенства. Формата на Бромапойкарна като гостуващ отбор може да се окаже ахилесовото звено в тяхното представяне, след като тимът записа единствената си загуба точно далеч от собственият си стадион.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 1/2, Над 2.5 гола

Йоргрюте ИС – Далкурд ИС

Състава на Далкурд също ще се бори за промоция във висшата лига на Швеция, като ще излезе срещу отбор, с който вече има записани две победи от предишно изиграни срещи. Играчите на Далкурд се намират на третата позиция в класирането на само три точки от по- предно класираният Хелсингборг. В последните осем кръга на шампионата, тимът записа шест победи и две поражение. Лошото в случая е, че загубите идват точно, когато тимът играе пред чужда публика.

Йоргрюте ИС от своя страна имат само едно допуснато поражение за последните си осем изиграни срещи, но по- голямата част от срещите им са завършвали с равенства. Това разбира се няма да им попречи при победа да изместят Далкурд от третото място, след като разлиакта между двата тима се равнява на две точки.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола

Беларус – Нова Зеландия

Още една приятелска среща ще се играе през днешният ден и тя ще противопостави националните отбори на Беларус и Нова Зеландия. Двата тима вече изиграха една среща, през далечната вече 2012 година, която завърши с минимален успех за Беларус.

Футболистите бяха в серия от четири последователни загуби на международната сцена, но победа над националният отбор на България, миналата седмица им върна обратно сладкият вкус на победата. Играчите на Нова Зеландия в последно време се представят на високо ниво, след като в последните си десет изиграни срещи, допуснаха едва две поражения.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола