Прогнози за 21.03.2017

Футболни прогнози

Отборът на Дери Сити се намира на втора позиция и с оглед на безупречната си статистика от седем поредни мача завършили с победа, ще се опита да атакува първата позиция, в домакинството си над играчите на Лимерик. За футболистите на Болтън, първата позиция в класирането на Първа лига в Англия е недостижима цел, като по-скоро тимът ще търси победа срещу Оксфорд Юнайтед, за да запази втората си позиция.

От следващият сезон, отборът на Ковънтри със сигурност ще играе в по-долна дивизия, а за Порт Вейл, намирайки се на последното място преди зоната на изпадащите отбори, всеки мач ще е от важност. Една точка дели отборът на Милуол от плейофната зона за промоция, като това ще е достатъчна мотивация, за добро представяне тази вечер срещу Рочдейл.

Дери Сити – Лимерик

Отборът на Дери Сити се намира на втора позиция и с оглед на безупречната си статистика от седем поредни мача завършили с победа, ще се опита да атакува първата позиция. Домакинската серия на отбора предполага също лесна победа, след като отборът е записал две победи пред родна публика до сега. Нещо повече, отборът е вкарал цели седем гола и е допуснал само един в споменатите две домакински срещи.

Лимерик започна добре своето представяне в Ирландският футболен шампионат, но в последните три срещи записа две загуби и едно равенство. Това ще е едва вторият мач като гост за отбора на Лимерик, като предишният път отборът загуби като гост на Голуей Юнайтед. Задачата на Лимерик от своя страна е да се отдели възможо по-далеч от зоната на изпадащите, като в настоящият момент отборът има равен брой точки с десетия в класирането Слиго Роувърс.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Оксфорд Юнайтед – Болтън

За футболистите на Болтън, първата позиция в класирането на Първа лига в Англия е недостижима цел. По-скоро цената на двубоят им срещу Оксфорд Юнайтед ще е за запазване на втората позиция, след като цели два отбора могат да застрашат настоящото им място в класирането. В последните си пет срещи, отборът на Болтън записа две равенства и три победи, и ще иска тази добра серия да продължи с оглед амбициите си за промоция в по-горна дивизия. Като домакин, отборът също може да се похвали с добра форма, като има само три загуби пред собствена публика.

Амбициите на Оксфорд за влизане в плейофните зони за Чемпиъншип все още са на дневен ред. Колебливата им форма обаче, не е основният елемент в тяхната игра, на която могат да разчитат. Три загуби и две победи- това сочи статистиката за последните пет срещи, които тимът изигра. Като домакин, нещата също не изглеждат розови. Тимът има осем победи, а в шест е завършил със загуба.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: Х2, Над 2.5 гола

Ковънтри – Порт Вейл

За един от двата от отбора, перспективите за добро представяне са напълно изчерпани. От следващият сезон, отборът на Ковънтри със сигурност ще играе в по-долна дивизия. За Порт Вейл обаче, намирайки се на последното място преди зоната на изпадащите отбори, всеки мач ще е от важност. В момента само пет точки, спасяват Порт Вейл от споделяне на участта, която ще споходи Ковънтри. На теория, Порт Вейл ще има сравнително лека задача.

Съперникът им е в ужасна форма, след като в последните си шест мача няма записана победа- пет загуби и един равен. Порт Вейл можеше да се похвали със същата статистика. По-рано през сезона, отборът изигра седем мача, от който три пъти завърши наравно а останалите загуби. В последните си три срещи обаче, тимът записа две победи и една загуба, което е индикация за подобряване на формата им.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: Х2, Под 2.5 гола

Рочдейл – Милуол

Една точка дели отборът на Милуол от плейофната зона за промоция. Това ще е достатъчна мотивация, от която футболистите ще имат нужда за добро представяне тази вечер. Въпреки че, отборът не се представя подобаващо като гост, вземайки предвид общата форма на отбора и факта, че за последните шест мача, има само една загуба, спокойно може да твърдим за победа на Милуол днес.

Рочдейл също има минимални шансове за попадане в плейофната зона. Като домакин, отборът се справя изключително добре обаче. В пет поредни мача, тимът не познаваше победата. Но най-накрая в предишният кръг успя да вкара цели четири гола.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: Х2, Над 2.5 гола