Прогнози за 22.03.2017

Футболни прогнози

Германските национали ще са достатъчно амбицирани да спечелят настоящата среща срещу Англия, след като в последният мач наблюдавахме трилър, завършил 3-2 в полза на трите лъва. Мачът с Канада, който ще наблюдаваме тази вечер, ще трябва да завърши с добро представяне на шотландските национали, ако искат да се позиционират по- добре в квалификационната група.

В домакинството на Чехия срещу Литва, със сигурност ще видим един амбициран чешки отбор, който ще иска да покаже какво иска да постигне в квалификациите в днешната приятелска среща. А съставите на Кипър и Казахстан ще изиграят протоколен мач помежду си, след като загубиха всички шансове за нещо повече, през настоящата квалификационна кампания.

Германия – Англия

Старши треньорът на германският тим ще е достатъчно амбициран да спечели настоящата среща между тези два тима, след като в последният мач наблюдавахме трилър, завършил 3-2 в полза на трите лъва. За срещата, по- вероятно е да не видим големите имена в бундестимът.

Йоахим Льов по-скоро ще даде шанс на малко играещите футболисти, в предвид предстоящата квалификация срещу Азербайджан. Същото ще бъде и положението в отборът на Англия, като по-вероятно е да видим стартовата единадесеторка да поиграе поне 45 минути. В атака със сигурност ще играе Варди, след като Хари Кейн не е на разположение.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1Х, Под 2.5 гола

Шотландия – Канада

В квалификационната си група, отборът на Шотландия изостава с четири точки, от втория Словения. Мачът с Канада, който ще наблюдаваме тази вечер, ще трябва да подобри играта на шотландските национали, за по-добре представяне в самите световните квалификации. Това ще бъде шестата среща между тези два отбора и интересното е, че всичките победи са на сметката на Шотландия.

Последният мач, беше през 2002 година, когато Шотландците успяха да вземат победата с почти класически резултат- 3-1 в мач, който губеха още от деветата минута. Запомнящ се обрат, който все още се помни от заклетите запалянковци. Както всеки приятелски мач, и в този ще видим много нови и млади имена и в двата отбора.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Чехия – Литва

Литва попадна в много тежка група за квалификациите за световното първенство през 2018 година. Това, за което отборът може да се надява е второ място, но битката със Словения и Словакия ще е трудна. Мачът им с Чехия, ще е добро начало за обиграването на отбора и по-нататъшното му представяне в квалификациите. Чехите от своя страна, нямат именити съперници, които да ги спъват за второто място в група C.

Единственото причина, поради която отборът се намира на незавидната четвърта позиция е лошота форма от една победа и три загуби, които отборът констатира от началото на световните квалификации насам. Със сигурност ще видим един амбициран чешки отбор, който ще иска да покаже какво иска да постигне още в днешната приятелска среща.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Кипър – Казахстан

Националният отбор на Кипър в мачовете си за класиране на Световното първенство в Русия не може да се похвали с добро представяне. Всеки мач от тук насетне, ще е по-скоро протоколен, предвид аванса на Белгия и Гърция, съответно на първо и второ място в класирането на група H.

Съответно, мачът им с Казахстан, ще бъде изигран по-скоро за домакинската публика. Същото важи и за отборът на Казахстан. Тимът се намира на дъното на група E, като от четири двубоя до сега, футболистите на Казахстан няма извоювана победа. Два равни и два изгубени мача при голова разлика: 3-11.

  • Начало на срещата: 18:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола