Прогнози за 20.03.2017

Футболни прогнози

Отборът на Страсбург ще е този, който ще трябва да търси инициативата в днешният сблъсък Оксер, след като нови три точки към актива им ще ги изкачи до четвъртото място в класирането. Битката за първото място във вторият ешелон на Бундеслигата все още не е приключила, като днес ще наблюдаваме дерби срещата между Унион Берлин и Нюрнберг.

Аналогична е ситуацията и в Датският шампионат, където съставите на Роскилде и Хобро ще се търсят добри перспективи, за достигане до първата позиция в крайното класиране. А футболистите на Апоел ще искат да се отдалечат още повече от преследвачите си от Аполон Лимасол , като затвърдят доминацията си в първа лига на кипърският шампионат в домакинството им на Аел Лимасол.

Оксер – Страсбург

Отборът на Страсбург е този, който ще трябва да търси инициативата в днешният сблъсък между тези два тима. В момента отборът заема шеста позиция и нови три точки към актива им ще ги изкачи до четвъртото място в класирането. От своя страна, Оксер е на точка от зоната на изпадащите и ще се надява да се възползва от грешки в играта на своя противник.

Победата в тимът на Оксер е нещо позабравено, вземайки предвид последните четири срещи на тимът. Ако искат ситуацията в класирането да се подобри, то победата в днешният сблъсък е задължителна. Страсбург показваше добри игри, но преди последната им победа в миналият кръг, футболистите загубиха два мача и в един завършиха на равно.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: Х2, Под 2.5 гола

Унион Берлин – Нюрнберг

Битката за първото място във вторият ешелон на Бундеслигата все още не е приключила. Интригата за шампионската позиция свърза цели четири тима. Един от тях, ще трябва да се представи по най-добрият начин, за да може да измести Щутгарт като временен лидер. Футболистите на Унион Берлин са приели тази кауза изключително на сериозно.

Като доказателство за амбицията на отбора свидетелства умопомрачителната им форма. В цели девет мача насам, отборът от Берлин не знае какво е загуба, записвайки на своята сметка седем победи и две равенства. За сметка на това, Нюрнберг успя да прекрати негативната серия от три последователни загуби, като в предишният кръг успя да запише победа.

  • Начало на срещата: 21:15
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Роскилде – Хобро

Аналогична е ситуацията и в Датският шампионат. Там борбата за първата позиция във втора лига се води от три отбора, като два от тях ще имат реалната възможност да се видят като лидер във временното класиране ако успеят да постигнат победа. Като гост, отборът на Хобро не може да се похвали с добра статистика, като има пет загуби, един равен мач и само четири победи.

Балансът на вкарани и допуснати голове като гост е напълно еднакъв, така че е истинско чудо втората позиция, която заема. Роскилде от своя страна ще влезе в срещата с оптимизъм, с оглед обичайното си по-добро представяне пред собствена публика.

  • Начало на срещата: 21:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Апоел – Аел Лимасол

Футболистите на Апоел ще искат да се отдалечат още повече от преследвачите си от Аполон Лимасол , като затвърдят доминацията си в първа лига на кипърският шампионат. Нещо повече, като домакин, Апоел не е губил на собствен терен от началото на шампионата досега. Изключително впечатляваща статистика, която ще бъде поставена пред поредното си изпитание днес.

За Аел, победа тук може да означава евентуален шанс за третата позиция в крайното класиране но по-скоро е неосъществима цел, предвид последните пет срещи, в който Аел не успя да победи съперниците си. Апоел пък от своя страна не може да намери постоянството в своята игра, редувайки победи със загуби в последните си двубои.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола