Стратегия първо полувреме/краен изход

В този материал сме ви подготвили една набираща популярност стратегия за първо полувреме и краен изход. Идеална е за потребители, които използват онлайн букмейкъри и имат нужните познания в залагането на футболни мачове. Задачата на залагащите не е много лесна, затова ще ви дадем няколко насоки, които да използвате при формирането на вашите залози. Тук участие вземат много високи коефициенти, а вероятностите за загуба се свеждат до минимум.

Букмейкър Бонус Рейтинг Играй
Bet365
100 лв.* | Ревю
5.0
Играй
WINBET
200 лв.* | Ревю
4.8
Играй

*В сила са условията на букмейкърите!

Какво включва стратегията ?

Положителното на стратегията е, че могат да се използват множество варианти за комбиниране. Пазара първо/краен включва общо 9 опции. В статията ние ще се спрем на част от тях. При този вид залог букмейкърите предлагат добри коефициенти, което означава, че не е задължително всичките ни залози да са печеливши. Възможно е да имаме губещи фишове, чиито загуби, обаче, ще бъдат покрити, дори с един единствен успешен залог.

Все повече залагащи избират тази стратегия за първо полувреме/краен изход, защото остават много доволни от предложенията на букмейкърските компании, а и изпробват своите спортни познания. Отново казваме, че това е един от методите на залагане и не е от най-лесните, но е много доходоносен, ако се действа постоянно и не се губи концентрация и последователност в осъществяването на залозите. Доверявайте се на своите собствени предположения или се възползвайте от прогнозите на доказани експерти.

На кои други спортове може да я използваме ?

В статията се насочваме основно върху футбола. Възможно е, обаче, да изпробвате тази стратегия и за други спортове, които се разиграват в отделни полувремена или части. Може да залагате на първо/краен на баскетбол, хокей на лед, тенис, ръгби и други. Всеки спорт си има своята специфика. За следването на тази стратегия се нуждаете от необходимите познания в дадена област, за да бъдат успешни залозите ви.

при баскетболa няма равенство, което е идеално за залози за първо полувреме или краен изход

Баскетболът е страхотен вариант, защото изборът от двубои е много голям, а и срещите се предвиждат по-лесно. Равенството отпада, като опция, защото голяма част от онлайн букмейкърите включват и изиграните продължения, ако двата отбора са завършили с равни точки в редовната част.

При тенис залозите може да приложим стратегия за краен изход. Липсата на равенство в този спорт увеличава шансовете за успех. Като цяло няма особено значение към кой спорт ще се насочите. Изберете този, който ви е най-познат и ще съумеете по най-добрия начин да развиете стратегията.

Основни принципи на стратегия първо/краен

Екипът ни е подбрал два основни метода, които работят много добре с тази стратегия. Ще ви дадем основни напътствия и съвети как най-добре да ги реализирате и при кои случаи да ги ползвате. Следвайте нашите идеи и печалбите ви ще се увеличат неимоверно.

Търсене на домакински успех

Стратегия първо полувреме може да се използва при залози за фаворита. Ако откриете среща, в която отборът домакин има видимо предимство и според вас ще успее да достигне до победата, то може да заложите на него. Пред вас веднага изкачат два варианта. Единият е за залог на 1/1, което ще рече домакина да води първото и да спечели срещата, а другият е първото да завърши при равен резултат, но в крайна сметка фаворитът да достигне до победата.

Това е страхотен вариант за двубои, в които домакините са задължени да спечелят трите точки и на практика могат да се справят с опонентите си. Избирайте срещи с минимум 1,50 коефициент за единица. Ако в крайна сметка печелившата опция е 1/1, то вие най-малкото ще си върнете залога.

При успех на по-високия коефициент, в който търсите хикс първото, ще умножите залога си минимум 2-3 пъти. Заслужава си да опитате този вариант за игра. Коефициентите в онлайн букмейкърите позволяват успешното реализиране на тази стратегия.

Първо хикс/краен хикс

залозите първо полувреме/краен изход са най-разпространени за футбола

Това е още един вариант на стратегията. В този случай ще търсим равенство, както първото полувреме, така и в края на двубоя. Коефициентите при този пазар достигат и дори надминават 5,00. Това ви позволява няколко опита преди да достигнете до печелившия залог. Равенства ви препоръчваме да търсите в първенства, като Френската първа и втора лига, Чемпинъшип, в повечето дербита и финали. Най-често двубоите завършват наравно, когато се противопоставят два равностойни отбора или самата среща е с много голям заряд.

В подобни ситуации отборите подхождат плахо и не рискуват. Може да използвате също стратегия краен изход хикс, но с добавката за равен и в първото полувреме покачвате значително своя коефициент. В много статистически сайтове ще откриете ключова информация относно отборите, които завършват най-често наравно. Изберете си няколко от тях и ги следвайте всеки мач. При тази стратегия не се изискват големи вложения, защото целта тук е с малко средства да се спечели задоволителна сума.

Недостатъци на стратегията

Стратегията за първо полувреме/краен изход си има и недостатъци. Често стават изненади, при които фаворитите не успяват да спечелят мача или допускат гол през първото полувреме. Препоръчваме ви да не залагате за фаворит, който има двубой срещу отбор във форма.

В такива ситуации често ставаме свидетели на обрати, така че при възможност добавете и тази опция към своя фиш. Друга отрицателна черта на стратегията първо полувреме е изискването за залог с повече колонки. Залозите само на една опция няма да доведат до желания резултат. Колкото повече варианти добавяте към своята колонка, то толкова по-големи стават шансовете ви за успех.

Нашето заключение

Залозите на първо/краен са популярен пазар, защото коефициентите са много високи. Те позволяват добавянето на повече опции, което увеличава вероятността за успех. Ако успеете да познаете обрат или двоен залог с първо хикс/краен хикс, то спечелената сума ще е много добра.

Съветваме ви да не залагате много средства, защото самата стратегия не гарантира най-високите шансове за успех, но си заслужава да се опита. Залагайте разумно и спазвайте постоянство, защото това е начина да си осигурите дългосрочна печалба.