Най-Добрите Печеливши Стратегии за Залагане

В тази статия ще ви запознаем с основните стратегии за залагане, които ще ви донесат най-голям успех. Важно при спортните залози е постоянството и мисленето в перспектива.

Временните успехи са по-скоро късмет, необходимо е умението за създаване на правилни залози, които да носят печалба в дългосрочен план. Това може лесно да бъде постигнато, ако се доверите на професионалисти, които са запознати с тънкостите на залагането. Не случайно са изградени множество стратегии, които са изпробвани и е доказано, че водят до успех.

Как да изберем стратегии за спортни залози?

Как се съставя успешна страгегия за залог? Ако сте начинаещ или сте натрупали сериозни загуби, вие се нуждаете от стратегии за спортни залози. В интернет ще откриете много подобни, които не са докрай изпипани и е възможно да не ви донесат желания краен резултат.

Разгледайте подробно нашите насоки за залагане по-надолу в статията. Важно е при правенето на избор да сте насочили своето внимание към основните изисквания на стратегията. При част от тях се нуждаете от сериозна банка, за да умножавате своите залози, други пък изискват отделянето на повече време, което е непосилно за всеки.

Трябва да изберете тази, която съответства на вашия начален бюджет и може да й отделите необходимото време. Не се отклонявайте от поставените в нея задачи, а ги следвайте стриктно. Само това ще ви донесе желания резултат.

Основни стратегии за залагане на футболни мачове

Футболът е спорт, който изисква подробно познаване на играта и възможност за определяне на всяка ситуация. Има много детайли, които трябва да наблюдавате при извършването на даден залог.

Стратегиите за залагане на футболни мачове ще ви помогнат при избора на правилните срещи. Накратко ще разгледаме най-често използваните от тях.

Стратегия за гол в последната минута

Заложете на гол вкаран през последните минути! Това не е чак толкова използван метод от залагащите, но дава възможност за високи печалби с малък залог. Един от плюсовете е, че не се нуждаете от особено голяма банка.

Необходимо, обаче, е свободно време, за да следите развоя на даден двубой и да си направите необходимите изводи. Високите коефициенти за голове в последните минути на срещите могат да ви донесат много добри печалби.

Коефициентът в края нараства драстично, като в някои случаи може да премине, дори 10. Това означава, че ако сте осъществили залози на 10 събития с подобен коефициент, то само 1 да сте познали ще сте спечелили от букмейкъра.

Стратегия за залагане на обръщалки

Подобно на предходното ни предложение и тук не се нуждаете от много средства във вашия акаунт. Кофициентите за обрат в онлайн букмейкърите са минимум 20. Това ви позволява многократни опити, докато не успеете да нацелите правилния мач. Да, разбира се, не е толкова лесно да спечелите с този вид стратегия, но пък печалбите ви ще са много високи, без да се изисква залагането на голяма сума.

Има много отбори, които започват силно своите двубои, но след това, поради умора и други фактори губят концентрация и позволяват на противника да ги обърне.

Колко трудно е  да се залага на обръщалки? Други тимове са точно на обратния полюс. Започват слабо срещата, но с течение на времето навлизат стабилно в сблъсъка и печелят.

Важно е отборите, които очаквате да обърнат, да разполагат с добри играчи и качествен треньор, който да им даде нужните съвети на почивката.

Повечето обрати се случват в мачовете за купи, където фаворита започва с повече резерви, но при загуба на полувремето прави нужните промени и достига до победа.

Стратегия за първо хикс/краен хикс

Този метод на залагане е възможно да сте го изпробвали, без дори да знаете, че съществува. Изисква се подбор на тимове, които често завършват наравно в своите срещи.

Залагането на първо полувреме/краен или равен резултат от мача не е лесно за предвиждане, но предлаганите от букмейкърите коефициенти в повечето случаи надхвърлят 5. Така например, ако комбинирате две срещи в права колонка, вие получавате коефициент приблизително 25.

Дори да направите залози на 20 колонки, като комбинирате по 2 срещи във всяка, то само 1 от тях да е печеливша, вие ще сте на плюс. Изискванията тук са свързани по-скоро с подбора на самите срещи и тяхното комбиниране. Използвайте за тази стратегия отбори, които залагат на по-предпазлива игра и биха били доволни на равенство в даден двубой.

Стратегия Мартингейл

Какви са ползите от системата за залагания Мартингейл? Това е една от успешните стратегии за залагане. Основава се на много елементарни правила и логично е сред най-предпочитаните от залагащите. Използва се, за да бъде по-лесно контролирана банката.

Залозите се извършват на принципа удвояване. Участие в тази стратегия могат да вземат само спортни залози, които са с минимум 2 коефициент. При неуспех залогът трябва да бъде удвоен и така, докато най-накрая залагащият не спечели. При печеливш залог, стратегията започва отначало.

Какви са опасностите от спортните залозите?

Спортните залози са вид хазартна дейност, която крие своите рискове. Сред най-често срещаните проблеми са хазартна зависимост, кражба на пари, заеми с цел залози и други проблеми, които оставят сериозни травми в живота на човек. Приемайте залагането, като забавление и не се увличайте в него.

Залагайте единствено суми, които може да си позволите. Ограничавайте времето си на престой в букмейкърските сайтове. Не се доверявайте на сайтове, които предлагат сигурни прогнози, защото такива реално не съществуват. Разчитайте единствено на доказани футболни експерти или на своите познания в тази сфера.

Съществуват ли правилни стратегии?

Използването на доказани стратегии за залагане наистина ще ви помогнат да спечелите в дългосрочен план. Имайте доверие само на доказани сайтове, предназначени за феновете на залозите.

Има ли стратегия която винаги да носи успех? Правилният избор на стратегия ще ви помогне в това начинание. Добре ще е да опитате всяка една, за да разберете коя наистина ще ви донесе желания успех.

В началото, обаче, избягвайте залагането на големи суми. Успешният модел е този, който носи малко, но чести печалби. Стратегиите са създадени, за да улеснят залагащите. Важно е при използването им да не се отчайвате при загуби. Във всяка една стратегия са предвидени подобни грешни ходове.

В сайта ще откриете много различни методи за залагане. Изберете този, който отговаря на вашите условия и ще задоволи нуждите ви. Всяка стратегия е различна сама по себе си и се отнася за отделно събитие от двубоя.

Ако сте силни в предвиждането на голове, ще ви препоръчаме тази за гол в последната минута, а ако обичате крайните предвиждания, то стратегията за залог срещу аутсайдера е за вас. Прочетете ги внимателно и се запознайте с основите им.