Залагане с Neteller

Neteller е лицензирана компания за онлайн разплащания. Използва се в много страни, като възможност за извършване на директни парични преводи през интернет. Голяма част от букмейкърите я използват, като възможност за осъществяване на транзакции от потребителите. Компанията разполага със сигурен софтуер, който е под формата на онлайн портфейл.

Получавате постоянен достъп до своите средства, като можете да извършвате различни операции с тях. Плащанията стават мигновено, без излишни забавяния. Услугата е налична и в почивните дни. Определено това е един от добрите варианти за интернет плащания. Ще ви покажем кои са основните й предимства и недостатъци сред сайтовете за залагания и кое може да ви затрудни при използването на Neteller.

История на Neteller

Neteller фирмено лого

Услугата е създадена през далечната вече 1999 година в Канада от известната фирма PaySafe Group. През 2004-та, обаче, седалището й бива преместено във Великобритания, където бързо набира популярност. Все повече търговци започват да я добавят към своите разплащателни методи, а и потребителите остават много доволни от предлаганата услуга.

Важно е да споменем, че в началото компанията се занимава и с нелегална за САЩ дейност. Neteller е единственият онлайн портфейл, който в началото на новия век е наличен в голяма част от американските букмейкъри. Основният проблем е факта, че залагането в САЩ е забранено. Така собствениците биват арестувани и фирмата преустановява тази си дейност в Америка.

В Европа Neteller се развива изключително мощно. Букмейкърските компании разбират, че все повече потребители използват тази разплащателна система и се принуждават да я добавят към основните си методи за транзакция. В наши дни Neteller и Skrill, които са продукти на PaySafe Group, биват използвани от милиони потребители ежедневно. Това се дължи на бързите преводи и ниските такси.

Залагания с Neteller

Уникален начин да си осигурите бърз депозит към игралната ви сметка. Може да използвате Neteller, дори като посредник, ако вашата банка не позволява транзакции от и към букмейкърски компании. Много потребители, дори се възползват от Neteller, ако в тяхната страна финансирането на игрални акаунти е незаконно.

Това е наистина един много приятен начин да извършите своите парични преводи към букмейкърските сайтове. Представете си, че сте си набелязали среща, но нямате налични средства в акаунта. Благодарение на Neteller може да извършите моментален превод и да заложите на избраното от вас събитие.

услугите на Neteller са денонощни

Портфейлът ви е на разположение 24/7. За разлика от банковите трансфери, където чакате с дни, то тук само за няколко минути може да депозирате средства, да преведете сума към друг потребител и т.н.

За да преведете средства от онлайн портфейлът си към игралния ви акаунт или обратно, трябва единствено да въведете идентификационния си номер, имейл адреса на Neteller профила ви и избраната сума. Само в рамките на броени секунди парите ще бъдат прехвърлени.

Neteller в България също е достъпен за извършване на депозити и тегления към редица игрални сметки. В световен мащаб има няколко страни, които ограничават възможността за залагане с Neteller. Сред тях са САЩ, Израел, Индонезия и други.

Бонуси с Neteller

Трябва да споменем, разбира се, и отрицателните черти на този онлайн метод за плащане. Главната от тях е невъзможността за участие във всички предвидени начални бонуси и оферти. Преди няколко години не малко залагащи създаваха опити за манипулации и неколкократно използване на начални бонуси. Затова онлайн букмейкърите се принудиха да ограничат стартиращите промоции за хора, които извършват първоначален депозит, чрез Neteller или Skrill.

Ако вашият букмейкър е от тези, които ограничават началния бонус за потребители извършили квалифициращ бонус през Neteller, то ви съветваме първоначалния депозит да го извършите по друг начин, а чак след това да продължите с транзакциите през Neteller. Така вие ще се сдобиете с желаната от вас оферта, а и ще имате шанса да използвате удобния онлайн портфейл.

Как да се регистрирам ?

Регистрацията в онлайн портфейла на Neteller е много лесна и бърза процедура, която ще ви отнеме не повече от 5 минути. За целта вие трябва да въведете коректна информация относно вашите лични данни. Изисква се попълване на трите ви имена, адрес, парола на акаунта, имейл и телефон за контакт.

Преди да завършите регистрацията си трябва да потвърдите, че приемата посочените от компанията правила и условия. Те трябва да бъдат спазвани, защото в противен случай Neteller има право да ограничи достъпа ви до профила.

Какви са таксите ?

пресмятане на такса на транзакция при Neteller

Neteller при някои методи за депозиране не налага такси. При банковият превод няма да ви бъде начислена такса от компанията, а единствено от банката, където го извършвате. Депозиране на средства в акаунта, посредством кредитни или дебитни карти, има тарифа от 1,9%.

От България може да извършвате транзакции, чрез Visa, Mastercard или Maestro. Изненадващо или не, към основните методи е epay.bg. Така, че безпроблемно може да управлявате портфейла си от България.

Повечето букмейкъри не начисляват такси за превод на пари от Neteller. Препоръчваме ви, обаче, предварително да се информирате в сайта на съответната компания, за да не остане неприятно изненадани от неочаквана тарифа.

Оценка и препоръки

Екипът ни остана много доволен от предлаганите услуги на Neteller. Извършихме мигновено желаните парични преводи. От компанията ни осигуриха бързо съдействие и отговориха на поставените ни въпроси. Чувствахме се сигурни и защитени.

Трябва да отбележим, че софтуерът на Neteller е създаден по един иновативен начин, като са включени различни кодировки и скриптове, които внасят допълнителна защита на потребителите. Бъдете сигурни в залагането с Neteller и осъществявайте своите транзакции в удобно за вас време.