Как да затвориш залог в Bet365 преди края на спортното събитие?

Опцията „Затвори залог“ в Bet365 ви дава възможност да получите повече контрол върху своите залози. Можете да намалите загубите си, ако залозите ви не вървят добре, може да приберете почти цялата си печалба преди края на мача.

 • Bet365 Cash Out
 • 4.9 / 5
  • Частично затваряне
  • Автоматично затваряне
 • Опитай

*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв* или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв*), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия. nss-bg.org

Като любител на спортните залози, съм повече от развълнуван да ви разкажа за опцията „Затвори Залог“ в bet365. Тази нова възможност позволява повече гъвкавост и контрол върху залозите. Как точно?

кеш аут позволява изтегляне на част от парите, които биха били изгубени при неуспешен залог

Представете си да можете да намалите загубите си, ако залозите ви не вървят добре или да можете да приберете почти цялата си печалба преди края на мача. Точно това ви се предлага тук и ако искате да разберете повече, ето моят личен опит и впечатления от използването на cash out опцията.

Това, което ме впечатли най-силно при Функцията Затвори Залог в bet365 е фактът, че тя може да се използва за затваряне на целия залог, но и за затваряне само на част от залога. Останалата сума от него се запазва като отворен залог, който да изчака края на срещата. Вече е възможно и автоматично затваряне, което да настъпи при определени критерии.

Ако и вие като мен сте били в неприятната ситуация, в която по всичко личи че в последните минути на напрегната среща всичко ще се провали, със сигурност бихте оценили спокойствието и контрола, предоставени от функцията. Сега можем да следим развоя на събитията на живо в bet365 и когато решим, че моментът е подходящ, просто да натиснем един бутон, спестявайки си напрежение и загуби.

За какви мачове е налично затварянето на залог?

Затвори Залог или Cash Out, както още можете да срещнете опцията, е налице за избрана селекция от срещи и пазари за залог преди и по време на играта. Важи за единични залози и за комбинирани такива в спортовете футбол, тенис, баскетбол, конни надбягвания и крикет.

Опцията за частично затваряне на залог е налична само за единични залози и комбинирани залози в права колонка. Други възможности за залог в бет365, съм описал в детайли тук.

Как се борави с опцията?

Преди всичко, трябва да изтъкна че използването на опцията е изключително опростен процес, дори и никога преди да не сте боравили с подобна особеност на залозите. Когато реших да изпробвам опцията, просто натиснах бутона „Затвори Залог“ под селекцията си.

Ако искам да затворя целия си залог, всичко е уредено на момента. Ако съм решил да затворя само част от залога, тази част която остава, бива бъде уредена след края на срещата. Другата сума постъпва веднага в сметката ми.

Какво представлява автоматичното затваряне?

Един от най-удобните аспекти за мен е разширената функционалност, която позволява на всеки играч да си създаде правило, при което залога автоматично да се затвори. Нещо като филтър, при който ако зададената стойност на затваряне бъде достигната или надхвърли определена граница, то залога автоматично бива уреден и всички пари се отразяват в баланса на сметката.

Как се създава правило?

Автоматичното затваряне може да бъде настроено като:
  • Натиснете върху иконата с малко колело в дясно от бутона на „Затвори залог“
li>Въведете граница на стойността в полето „Ако сумата достигне“
 • Натиснете „Създай правило“
  Автоматичното затваряне на част от залога може да бъде настроено като:
 • Натиснете върху иконата с малко колело в дясно от бутона на „Затвори залог“
 • Използвайте радио бутона в поле „Автоматично затваряне“

Как да изтрия правило?

В динамичната среда на спортните залагания, нищо не е необратимо, естествено, и нека ви уверя, преди сами да си зададете въпроса, че правилата могат да се изтриват изключително бързо и лесно. След като веднъж е създадено правило за затваряне, иконката с колелото ще бъде оцветена в зелено.

Дадено правило може да бъде премахнато до момента, когато ще се урежда залога. Просто натискам иконата и след това „Премахни правилото“ и правилото се изтрива. Ако за същия залог направя частично или цялостно затваряне на залога, то тогава правилото изчезва веднага.

От къде е достъпна опцията за затваряне на залог?

следене на мача на живо

Открих функцията в страницата „Моите залози“ веднага след като се логнах в акаунта си. Там се виждат всички неуредени залози както и сумата, която се предлага за Cash Out.

С клик на иконата до Cash Out бутона, се отворя слайдъра за затваряне на залог. От там успях да настроя каква част от сумата да се затвори, тъй като исках да си оставя и нещо до края на мача. Системата показва потенциалната сума, която може да се върне, в бутона за затваряне на залог.

Там трябваше да потвърдя сумата и искането си. В секцията за срещи на Живо в „Моите залози“ се показват всички залози, които са в игра, техния резултат и сумата, която ще се получи при затваряне. В самата секция за „Залози на Живо“ също има достъп до лента, която дава възможност да видя наличните за затваряне фишове. Няма нужда да спирам мача, който гледам.

Функцията, разбира се, е налична и през мобилен телефон или таблет. Когато я използвам на смартфона си, отново избирам секцията “Моите залози“ и в отворилия се прозорец мога да следя любимите си срещи, резултатите за залозите си и възможността за Cash Out.

От какво зависи каква сума предлагат бет365?

Сумата пари, която ще бъде предложена срещу затваряне на залога, зависи от начина, по който се развиват срещите. В зависимост от различните варианти, може да съм на печалба, ако нещата вървят добре или на някаква загуба, ако срещите са на път да не излязат. Дори и намаляването на загубите е достатъчно добро.

Какви преимущества дава опцията Затвори Залог на Bet 365?

На първо място, спрямо останалите букмейкъри, които предлагат подобни функционалности, bet365 предлага доста добри суми при затваряне на залог. Определено компанията се е погрижила за всеки един аспект на нещата.

Другото, което ми харесва е, че всичко става с един бутон. Функцията е вградена във всички секции на сайта. Ако усетите, че нещо не върви на добре или може да се обърне, просто кликвате. Когато мога да разполагам с парите на момента, то няма какво повече да искам.

Множеството спортове и пазари в тях, които са налични, ме впечатляват постоянно. Помислено е не само за феновете на футболните залози, но и за тези, които имат по-непопулярни и интересни виждания за залозите.

Ето и един пример как се случват нещата

Ето един пример, в който използвах Затвори Залог и как се развиха нещата. Бях пуснал права колонка с 6 мача. На полувремето 4 от отборите, за които бях заложил, печелеха. Другите два играеха при равен резултат. В този случай, реших, че ако затворя залога, мога да изляза една добра средна печалба. Но ако някой от отборите губеше, бих избрал да върна залога си.

При по-лошо развитие на нещата, няма да е проблем да върна и поне част от него, за да не съм на пълна загуба. Няма по-хубаво нещо от шанса за минимални загуби и сигурни печалби.

Кога да използваме функцията затвори залог (cash out)?

Няма точен отговор на този въпрос, това не е наука. Ако знаех 100%-ов отговор на този въпрос, щях да съм милионер. Все пак, има няколко възможности, при които е добре да се използва опцията за затваряне на залог. Ето кои са те:

При 1 останал мач от дълга права колонка или комбинация

емоция при кеш аут в последния момент

Чувството да чакаш една среща, когато си познал 5-6 или дори повече мачове е ужасно. Ако всичко е излязло и, ако разчиташ да няма фал, често става обратното. Загубиш ли такъв дебел фиш, съжаляваш, че си включил точно този мач и че си се доверил точно на този отбор.

Струва си да се пожертва минимална част от печалбата, за да прибереш по-малко, но сигурни пари.

В последните 15 минути

Постоянно се случва в последните минути на една среща да се случи нещо ужасно. Не един и два пъти сме виждали за 1 минута някой отбор да изравни или пък дори да обърне. Може да съм заложил за под/над голове и да има голова суша – тогава просто затварям залога и прибирам някаква сума пари.

Винаги последните 15 минути са най-напрегнати. Представяте си какво е да чакаш над 1 час и всичко да върви добре, а накрая да се случи всичко, което не трябва да се случва.

Текущата сума за затваряне ви удовлетворява и сте на печалба

Понякога нещата вървят прекалено добре за момента. Тогава може да приберете почти цялата сума от печалбата си. Може да остане един мач, който да не е започнал и да се появят лоши вести за контузии или промени в състава. Защо да рискувате, когато можете да вземете парите сега?

Просто не изпускайте възможността да контролирате вероятността да излезете на печалба. Когато имаш възможност да оптимизираш играта си, не трябва да я пропускаш. Вече знаете как се работи с функцията за затваряне на залог, използвайте я.