Прогнози за 22.06.2018

Футболни прогнози

Бразилия ще направи всичко по силите си, да стигне до първата си победа в тазгодишните световни финали в Русия, срещу Коста Рика. След като успяха да измъкнат точка от отбора на Аржентина, днес играчите на Исландия ще се опитат да добавят още три точки в своят актив, изправяйки се срещу Нигерия.

Никога в историята си, националният отбор на Сърбия не е успявал да премине груповата фаза на световни финали, като това може да се промени след успех срещу Швейцария. А в долната половина на белоруската първа дивизия, отбора на Днепър Могилев посреща Торпедо Минск.

Бразилия – Коста Рика

Играчът на Бразилия Неймар ще може да вземе участие в днешната среща срещу Коста Рика, след като напусна тренировката на тима, заради съмнение на нова контузия. Селесао ще се надява да поправи слабата си игра в първата си изиграна среща срещу Швейцария, завършила наравно 1-1. И докато Неймар ще може да вземе участие, то не така стоят нещата при Данило, която ще бъде заменен от Фагнер.

Символичните гости на стадиона в Санкт Петербург също не показаха добра игра в мача си срещу националите на Сърбия, губейки срещата с минималното 0-1. Това бе третата подред среща на тима на международно ниво, в която костариканците не успяват да стигнат до победата. В тима няма контузени играчи, така че отбора ще излезе с най- доброто, с което разполага.

  • Начало на срещата: 15:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Нигерия – Исландия

След като успяха да измъкнат точка от отбора на Аржентина, днес играчите на Исландия ще се опитат да добавят още три точки в своят актив, изправяйки се срещу Нигерия. Именно те, изгубиха първата си среща срещу Хърватия с 2-0, което ще ги мотивира да стигнат до задължителен успех, ако искат да имат шансове за продължаване в следващата фаза на турнира.

Крилото на Исландия Йохан Берг Гудмундсон няма да вземе участие в днешната среща, след като не успя да се възстанови напълно от контузия, получена в мача срещу Аржентина. А в отбора на Нигерия се очаква да намери място в стартовите единадесет играчът на Лестър Ахмед Муса, който направи добро впечатление, появявайки се като резерва срещу Хърватия.

  • Начало на срещата: 18:00
  • Прогноза: 1, Под 2.5 гола

Сърбия – Швейцария

Никога в историята си, националният отбор на Сърбия не е успявал да премине груповата фаза на световни финали. Но това може да се промени, ако тимът успее да повтори представянето си срещу Коста Рика, изправяйки се срещу Швейцария на стадиона в Калининград. Лука Миливоевич ще успее да вземе участие в днешната среща, след като успя да се възстанови от леката контузия, която получи срещу Коста Рика.

Националите на Швейцария успяха да стигнат до престижно равенство срещу един от считаните за фаворити за спечелване на трофея- Бразилия. Това със сигурност ще подейства мотивиращо на отбора за още едно добре представяне и срещу тимът на Сърбия. Единствено Валон Бехрами получи възстановителна помощ от физиотерапевтите на тима, и по последни данни ще влезе в сметките на Владимир Петкович.

  • Начало на срещата: 21:00
  • Прогноза: Х2, Под 2.5 гола

Днепър Могилев – Торпедо Минск

Още в началото на сезона в белоруската първа дивизия, двата отбора трябва сериозно да обмислят представянето си, ако не искат през следващият сезон да играят в по- долна дивизия. Домакините от Днепър заемат дванадесетата позиция, като са на три точки от попадане в зоната за изпадане. Пред собствена публика, отбора успя да стигне до една победа и по две равенства и загуби.

Именно на три точки зад днешните им противници, се намират и гостите от Торпедо Минск, които нямат победа от десет кръга насам. В гостуваният си, отбора все още няма победа, като към това трябва да добавим и допуснатите две равенства и четири загуби.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: 1Х, Под 2.5 гола