Прогнози за 21.06.2018

Футболни прогнози

Победа в днешната среща срещу Австралия ще означава сигурно завършване на датчаните на първите две места в група C на световните финали. Националите на Франция ще могат да се поздравят с участие в следващата фаза на тазгодишното издание на Мондиала в Русия, ако успешно преминат през отбора на Перу.

Отбора на Аржентина ще е твърдо насочен към първата си победа на това световно първенство по футбол, изправяйки се срещу националите на Хърватия. А във финландската висша лига, играчите на Рованиеми ще имат лесната задача да натрупат така нужният им актив от точки, с който да бъдат спокойни за заеманата от тях втора позиция в класирането.

Дания – Австралия

Победа в днешната среща срещу Австралия ще означава сигурно завършване на датчаните на първите две места в група C на световните финали. Отбора вече се поздрави с една победа, в първата си среща, изиграна срещу състава на Перу с минималното 1-0. Комбинацията между Кристиан Ериксен и Йосуф Полсен, която донесе победата на датчаните, отново ще бъде основния коз на скандинавската държава.

Националите на Австралия направиха доста добър мач срещу един от фаворитите за спечелване на титлата в Русия- Франция, но може би само късметът не беше на тяхна страна, след като Пол Погба успя да донесе трите точки за петлите в последните минути на срещата. Със същата игра, Австралия може и да стигне до първите си точки в турнира, след днешната среща.

  • Начало на срещата: 15:00
  • Прогноза: 1Х, Под 2.5 гола

Франция – Перу

Националите на Франция ще могат да се поздравят с участие в следващата фаза на тазгодишното издание на Мондиала в Русия, ако успешно преминат през днешното си предизвикателство, в лицето на Перу. Както вече споменахме, отбора бе силно затруднен от добрата игра на Австралия в първият кръг от груповата фаза.

След тридесет и шест години отсъствие, футболистите на Перу успяха да се завърнат към световният футбол по добър начин, предлагайки сериозно предизвикателство пред отбора на Дания. Въпреки това, днешният им съперник предлага доста по- качествени футболисти, което прави отбора на Перу аутсайдер за спечелване на днешната среща.

  • Начало на срещата: 18:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Аржентина – Хърватия

Символичните домакини от Аржентина ще са твърдо насочени към първата си победа на това световно първенство по футбол, след като изненадващо завършиха наравно 1-1 в първата среща от турнира. Очакваме да видим в по- голяма степен всички играчи, взели участие в първата среща, както и Кристиан Павон в стартовите единадесет за отбора на Аржентина.

Може да се каже, че играчите на Хърватия имаха попътен вятър още от първият ден на Мондиала, след като постигнаха комфортен успех над Нигерия с 2-0. В днешната среща обаче, отбора ще трябва да се изправи срещу доста по- именит съперник. Скандал се разрази в отбора на Хърватия, заради който в днешната среща участие няма да вземе Никола Калинич.

  • Начало на срещата: 21:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

ПС Кеми – Рованиеми

По всичко личи, че играчите на Рованиеми ще имат лесната задача да натрупат така нужният им актив от точки, с който да бъдат спокойни за заеманата от тях втора позиция във финландската висша лига. Едва две точки в повече имат гостите пред третия в класирането КуПС. Отбора бе в серия от три срещи без победа, което се промени в последните два кръга, завършили с успех за играчите на Рованиеми.

Не толкова добре изглеждат нещата при домакините, който още на ранен етап в шампионата, заеха своето място в зоната на изпадащите отбори. Нови три точки от днешната среща ще са идеалният път, по който отбора ще може да излезе от червената зона. Но дори и в домакинските си срещи, отбора не може да покаже стабилна игра, постигайки една победа, две равенства и четири поражения.

  • Начало на срещата: 17:30
  • Прогноза: 2, Над 2.5 гола