Прогнози за 28.05.2018

Футболни прогнози

Ковънтри – Екзитър ще трябва да решат спорта, кой от тях ще получи промоция за участие в първа лига на английският футбол през следващата кампания. Във финландката първа лига, на доста ранен етап от надпреварата играчите на КТП и Джиджик се озоваха в зоната на изпадащите отбори, като ще е интересно да видим, кой от двата тима ще успее да подобри състоянието си в шампионата.

Играчите на Йефле и Ландскрона също ще трябва доста сериозно да помислят за пребиваването си в шведската висша лига, след като са доста близо до това, да бъдат заплашени от изпадане. Задължителна победа ще търсят и домакините от Сарпсборг срещу Стабек от дванадесетият кръг на норвежката висша лига.

Ковънтри – Екзитър

Двата отбора ще решат спорта, кой от тях ще получи промоция за участие в първа лига на английският футбол през следващата кампания. Отбора на Ковънтри успя да стигне до финалите, след като премина през Нотс Каунтри с общ резултат от двете срещи 5-2. Гостите от Екзитър от своя страна си осигуриха Ковънтри за съперник на този етап, отстранявайки Линкълн Сити в полуфиналите.

Играчите на Екзитър успяха да приключат кампанията във втора лига на четвъртата позиция в крайното класиране, като едва четири точки не им достигнаха за третото място. Силите на домакините от Ковънтри стигнаха за шестото място. Тимът не успя да завърши сезона с добра статистика в домакинските срещи, което ще засили интересите за Екзитър за успех в днешната среща.

  • Начало на срещата: 17:00
  • Прогноза: 1Х, Над 2.5 гола

КТП Котка – Джиджик

На доста ранен етап от надпреварата във финландката първа лига, играчите на КТП и Джиджик се озоваха в зоната на изпадащите отбори. Домакините заемат осмата позиция, като нови три точки значително ще подобрят положението на тима в таблицата. От началото на новата кампания, отбора успя да стигне до една победа, равенство и две загуби.

Гостите от своя страна ще търсят своята първа победа в петият кръг на турнира. След две равенства и две загуби, играчите на Джиджик са последният тим в класирането, на пет точки от спасението.

  • Начало на срещата: 18:30
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Йефле – Ландскрoна

Играчите на Йефле и Ландскрона ще трябва доста сериозно да помислят за пребиваването си в шведската висша лига, след като са доста близо до това, да бъдат заплашени от изпадане. Преди началото на тази среща от десетият кръг на шампионата, Йефле заема четиринадесетата позиция в класирането, на три точки от последните два отбора.

На две места по- нагоре срещаме днешните им съперници, като нови три точки в актива на Ландскрона, може дори да вкара тима в топ 10 на класирането. Представянето на гостите далеч от техният стадиона обаче е сериозният проблем пред тима, след като записаха едва една победа срещу три загуби от началото на сезона до сега.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 1Х, Под 2.5 гола

Сарпсборг – Стабек

Задължителна победа ще търсят домакините от Сарпсборг срещу Стабек от дванадесетият кръг на норвежката висша лига. Отбора на Сарпсборг се намира на петото място във временното класиране, като е с пасив от четири точки от третата позиция. На собствен терен, играчите записаха три успеха, две равенства и една загуба.

Отбора на Стабек от своя страна ще трябва да спечели поне точка от тази среща, ако не иска още от началото на сезона, да се безпокои от изпадане през следващият сезон. В гостуванията си, тимът не показва добра игра, като от началото на сезона до сега има на своята сметка две равенства четири загуби и нито един успех.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола