Прогнози за 22.05.2018

Футболни прогнози

Шамрок Роувърс не играе никак зле пред собствена публика, което може да натежи в тяхна полза срещу Сент Патрикс в днешният кръг от ирандският шампионат. Играчите на ХИК Хелзинки показаха известни колебания последно време, но въпреки това са на една точка от лидера в класирането на финландската висша лига.

ФК Лахти ще гостува на ИФК Мариехамн, като именно по- добрата им игра далеч от дома, може да окаже нужният тласък на тима за третата позиция в таблицата. И за финал дерби в горната част на класирането в шведската висша лига, където четвъртият- Калмар, посреща петият в класирането тим на Йоребро.

Шамрок Роувърс – Сейнт Патрикс

Играчите на Шамрок Роувърс ще искат да спечелят днешната среща от деветнадесетият кръг на ирландският Премиършип, ако искат да прекъснат лошите резултати, които ги отдалечиха от първите три места в шампионата. Постиженията на тима в последните им пет мачове, се сведе до една победа. Въпреки това, домакините не играят никак зле пред собствена публика, което може да натежи в тяхна полза.

Отбора на Сейнт Патрикс от своя страна се намира в чудесна форма, като ще стартира тази среща с четири последователни победи. Победата в днешната среща, ще ги доближи до зона Лига Европа, но ще бъде постигната доста трудно, с оглед слабите резултати на тима именно в гостуванията.

  • Начало на срещата: 22:00
  • Прогноза:1Х, Под 2.5 гола

ХИК Хелзинки – Интер Турку

В последните срещи, играчите на ХИК Хелзинки показаха известни колебания, но въпреки това са на една точка от лидера в класирането на финландската висша лига. Изненадващо, тима играе доста по- добре навън, като пред собствена публика успя да спечели едва една от три изиграни срещи.

Цялостната форма на Интер Турку трябваше да се промени, ако играчите искаха да не бъдат заплашени от изпадане. След петте последователни мача, в които отбора не успя да стигне до трите точки, последните два кръга на тима, завършиха с успех. Най- много точки успя да спечели в гостуванията си, като ще е интересно да видим, дали това ще се повтори.

  • Начало на срещата: 18:30
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

ИФК Мариехамн — ФК Лахти

Чудесна възможност се отваря пред играчите на Лахти да си върнат третата позиция от тима на КуПС Куопио във финландската висша лига. Тимът ще има една точка повече и мач повече пред КуПС, което ще е основен мотиватор на футболистите. А и формата на тима ще допринесе за техният успех, след като от началото на шампионата, играчите на Лахти записаха една загуба.

Въпреки трудният старт на шампионата, домакините успяха значително да подобрят представянето си, като дори бяха в серия от четири мача без загуба. Това бе нарушено в последният кръг, след поражението от КуПС с 2-1. Тимът е на осмата позиция, на четири точки от своите съперници.

  • Начало на срещата: 19:00
  • Прогноза: Х2, Под 2.5 гола

Йоребро — Калмар ФФ

Дерби в горната част на класирането в шведската висша лига, където четвъртият- Калмар, посреща на собствен терен петият в класирането тим на Йоребро. Едва една точка разделя двата отбора, което със сигурност ще мотивира домакините за успех, особено след двете последователни загуби на тима.

Гостите от Калмар пък ще гледат по-нависоко към таблицата, където, при успех, ще се изравнят по точки с третия- Норкьопинг. В последният кръг, играчите на Калмар трябваше да вкусят загубата, след четирите победи и едно равенство, постигнати в последните им мачове.

  • Начало на срещата: 20:00
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола