Прогнози за 04.09.2017

Футболни прогнози

Ако искат да си осигурят участие за престоящото световно първенство по футбол, футболистите на Англия ще трябва задължително да постигнат победата срещу Словакия днес. Германските национали ще могат спокойно да се подготвя за мондиала през следващата година, ако постигнат успех от своя страна над Норвегия.

Само победа ще устрои националите на Полша в домакинството им на Казахстан, с оглед трите точки преднина пред подгласниците им в група Е. А шотландските национали се насочват към четвърта поредна победа в квалификациите за световното първенство по футбол в Русия догодина.

Англия – Словакия

Миналата седмица, националите на Англия предложиха слаба игра на своите поддръжници, въпреки крайният резултат от четири безответни гола във вратата на Малта. В 53-тата минута Хари Кейн откри резултата за трите лъва, като в последните четири минути от срещата се отбелязаха и останалите три гола.

Ако искат да си осигурят участие за престоящото световно първенство по футбол, футболистите на Англия ще трябва задължително да постигнат победата срещу Словакия, които са втори в група F, на само две точки пасив от домакините в днешната среща. Националите на Словакия се намира в серия от три последователни победи, като последната им победа бе срещу Словения с минималното 1-0.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Германия – Норвегия

Националите на Германия трябваше доста да се потрудят в последната им изиграна среща срещу Чехия, за да достигнат до победата с краен резултат от 2-1. При нов успех в днешният сблъсък срещу Норвегия, баварският тим ще може спокойно вече да се подготвя за мондиала през следващата година.

Норвежците от своя страна постигнаха първата си победа от пет мача насам, след успех над Азербайджан с 2-0. Националите на скандинавската държава са на почти десет точки от второто място в група C, като евентуална победа в днешната среща ще бъде повече за престиж. Но при три допуснати загуби на чужд терен от началото на квалификациите, е доста трудно да видим успех за Норвегия срещу безпогрешната форма на домакините.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Полша – Казахстан

Единствено и само победа ще устрои националите на Полша, с оглед на едва трите точки преднина пред втория в група Е отбор на Черна Гора. Поляците са безапелационни на собствен терен, с трите си победи от началото на квалификациите за световното първенство в Русия.

Не така стоят нещата при гостите, след като в последните си седем изиграни срещи, имат на своята сметка две равенства, пет загуби и нито една победа. С едва две точки, казахстанският национален отбор заема последното място в групата, което от своя страна илюстрира разликата в класите на двата отбора в престоящата среща.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола

Шотландия – Малта

Шотландците се насочват към четвърта последователна победа в квалификациите за световното първенство по футбол в Русия догодина. Отбора заема третото място в група F, след убедителната победа на Литва в последният кръг с 3-0. Домакините са на шест точки зад втория- Словакия и лидера- Англия, като последните два отбора ще премерят сили днес.

Отбора на ръководен от Гордън Страхан ще се нуждае от още три последователни победи, ако иска да си осигури място на баражите. Малтийците са единственият отбор в групата, който все още не достигал до победа от началото на квалификациите до сега.

  • Начало на срещата: 21:45
  • Прогноза: 1, Над 2.5 гола